->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Bättre än sist och giftiga Hagberg

2011-01-02 @ 22:12:57
Trevlig innebandymatch, ja trevlig... Umeå City vs Caperiotäby.
Jakob Arvidsson körde liverapport från Gammliahallen, snabbläste för en stund sedan. Bra jobb som vanligt. Saknade en kort analys från hans sida, det brukar ge en (enligt mig) rättvis bild. Vid vissa analyser som skrivs brukar jag fundera om vi ens sett samma match. Läser gärna mer av Arvidsson.
Matchen var rolig, roligare än senast de möttes i Umeå. Fick signaler från annat håll att "den här liknade förra". Kul att vi kan ha så olika uppfattning.

Läs vad jag skrev i min blogg i september 2009. Även den här matchen bjöd på massor av mål, men det var inte lika många gratismål som senast. Dessutom utmärkte sig några spelare i CT, det saknade jag senast. Hyvärinen var världsklass, Hagberg het även om bollen inte gick in (han var tydligen inte helt kurant men det märktes inte). Giftig är hans mellannamn?  
Ramsin gjorde sitt...  CT såg inte ut som rädda nykomlingar den här gången, Hyvärinen har blivit mer än vän med sin klubba (hade nyss bytt märke senast).
Visst saknade man Rasmus Sundstedt men andra klev fram.

Precis som i förra matchen (15 månader sedan) imponerade Niclas Eriksson i Caperio, betyg fyra på honom. Det betyg han borde få i många matcher men på något sätt är det visst standard att ge honom tvåor. 
Kul för Johan Edlund idag... han passar dagen till ära på att göra TVÅ MÅL... Trivs han möjligen i Umeå? Att Jämtdals föräldrar satt på läkaren märktes,  en egen hejaklack. Fick han måhända extra många smörpassningar just därför? *ler*
En sak till, jag klagade på Ackevi och filmningar efter mötet mot Dalen... idag visade han helt andra sidor. Bra klass på den spelaren. En fyra av mig.

City bjöd upp till match, hade ett par kostsamma dippar under matchen. Närkamperna vann City oftare än CT, det gladde mig. Sedan... gjorde man misstag, men nya konstellationer av backpar kändes som ett lyft. Debuterande Emil Johansson kommer att bli en tillgång. Ha backade inte ens när mannen med två VM-guld i rad kom i närheten. Jag log i den "duellen".

Skön attityd av Stefan Lindberg Dellsand... han drar på sig säsongens andra tvåa i närkamp med samme VM-kung. Välte giganten, det är svårt att inte le... förlåt. Domeij gör drömräddningar. Holmgren, Lindberg -Dellsand bäst i City, kanske... Men man jobbar som ett lag, kul att se. Viktig spelare idag var Reinholdt som gör mål på sina chanser.  7-10 målet han gör var... tar emot en smurfboll och knackar in den på halv-volley... Bara i innebandy:). Erik Forsgren och han i fint samarbete vid mer än ett tillfälle. Den killen har mognat... värderar lägen, och kör förre chansningar.  

Domarna blandade och gav, tror det blev rättvist till slut...  om någon hade fördel var det hemmalaget som låg på ordentligt plus ett tag.

Ovanligt rättvisa betyg idag... hade själv gett Holmgren en stark trea eller en fyra. Delat lite på hemmalagets målvaktbetyg. Domeij en trea, debutanten Simon Brändström minst en tvåa. Skymd i lägen då bollen slank in och så räddade han en straff. Orättvist med en etta.

Bra betyg fick 97:an, av väluppfostrade Täbyspelare. Hon fixar verkligen när det behövs, imponerad!

Jag fick en penna under matchen... "att använda när du bloggar". Shit vad jobbigt det är att klicka på tangenterna med en penna:). Det är tanken som räknas!

/Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Kanonjobb av E.

2011-01-03 @ 00:21:37
Postat av: VK

VK var också i GH, här kommer analys

"Matchanalys I slutändan är man faktiskt inte helt chanslösa men på grund av två helt katastrofala minuter i början av den andra perioden blir man straffade och förlorar matchen. Förlusttrenden håller i sig och hade det inte varit för Gunnar Domeij hade säkert slutresultatet varit ännu mer osmickrande för CIty"

2011-01-03 @ 00:45:19
Postat av: Cicciilia

Haha då spamar jag tillbaka! Bra skrivet, som vanligt! God fortsättning!

2011-01-03 @ 11:23:18
URL: http://cicciilia.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ja E är grym, hon är ju min dotter:).

VK har inte varit på hugget alls i år när det gäller innebandy. Kul att ni/de tar nya tag.

Ciccilia: Var de nöjda själva med matchen?

2011-01-03 @ 12:50:35
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg