->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Så mycket innebandy snack idag

2007-07-31 @ 21:36:54
Det märks att det är semester...  folk har lite att göra *fniss* och skriver kommentarer och skickar e-post.

Jkl blogg... råkade koppla upp mig och så... vips ... ett nytt inlägg.

Kommentar på dagens inlägg och ett gammalt inlägg... om Dalen och säsongskortet ... Jippi... nu har de tänkt till och deras tidigare Damer VS Herrar kort är nu 900 för alla Dalens matcher D/H... bara 900 kr för alla matcher.

Var efter kommentaren tvungen att titta in på Dalens sida... klickade mig runt lite och hittade en länk till en innebandy-låt... det var tokigt men länken tog mig till en annan låt... med titel "vuxen singel och kåt", det var den som spelades på my space.
HÄR är länken till den underbara innebandy-låten, vem ska man kontakta så de ändrar hos Dalen... hoppas att någon råkar läsa här...
OBS! Känsliga läsare bör ej lyssna på  "Vuxen singel och" 

Jag blev glad av deras musik... TACK Dalen 

Tror jag ska leta reda på NN mobil nr och skicka ett SMS... eller ...  vågar jag det...
Får se

Visst är Örjan i stan nu? Var det honom jag mötte? Hm...  han borde inte vara svår att känna igen ... till och med när man fått en ny tränare i Rönnby är det Kung Örjan alla snackar om... Magget har pratat med Vidar "ingen kan ersätta Ö"
Nä... ingen kan ersätta någon, men en ny tränare ger NY luft, ser fram emot att läsa... vad han vill med laget.
Kom igen och berätta lite om den nya tränaren... någon som känner sig manad? Hägglöf, vem är han och ... sånt.

Fick e-post, en mindre utskällning för att jag kallat Damernas Elitserie för SUPERLIGAN, någon har rättat mig även med en  kommentar...
Det är BRA att bli rättad, tack!

Av alla dumheter och fel jag lyckats skriva är detta det värsta...  Vill inte ta bort min tabbe... det blir ... fel enligt mig.
Råkade rätta ett fel när det gällde Zorrande och Kung Jihde.. och vips hade någon märkt det. Försöker så gott jag kan..  NN  skriver i mail idag att "det är typiskt amatörer med stort hjärta"... det tycker jag var underbart sagt/skrivet. Så sant ... så är det här... amatör med stort hjärta.

E-post om Damsajten... flera... tack
hoppas verkligen vi får se mer av daminnebandy i media i år på alla fronter, svt borde passa på att visa att de satsar på damidrott ... de som jobbar aktivt med jämställdhet. Tror jag ska skicka ett mail... då bidrar man iaf på nåt sätt.

Skellefteå har klart med tränare rättar en Skellefteå bo.. ja men det... blev ju klart idag, jag skrev mitt inlägg för flera dagar sedan. Håller tummarna för Skellefteå, innebandyn i Norr ligger mig varm om hjärtat (går inte att missa som jag tjatar)

Nu är det snart slut på Tränar snacket...  ord. tränare finns i alla lag enligt Magget.
Från en innebandyblogg nära dig: Det är roligare om man har kul! /Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

ÖSK igen

2007-07-14 @ 13:37:08
Inledningsvis så gratulerar jag Martin Olofsson som fått Elin Magnusson (tidigare ÖSK sedan IKSU och nu ÖSK) att tänka om, att hon inte skulle fortsätta med IKSU var solklart... 20 mil pendlande per dag ... hon sa "aldrig mer" redan efter jul... det syntes inte på hennes prestationer, hon borde vara nöjd med sitt år i IKSU. Att vara på tänkt för landslaget är ett kvitto på detta.
28 september tar ÖSK emot IKSU.. premiär för 07/08...
kanske värd en resa på 10 mil t.o.r
Skott
Tycker att Elin har stor potential... hennes skott... många har blivit förvånade när jag sagt det... "hon är inte känd för sina skott" är det någon som sagt. Men som outsider och amatör har jag känslan av att det finns i henne... skott från högerkanten... riktiga skott. Vet så-klart inte hur  ÖSK och Martin O har tänkt...  men ... om jag fick bestämma så ... våga skjuta ...  vi har för få backar som tar för sig.
... håller inte med de som säger att damer inte kan lära sig skjuta... det är i huvudet det sitter för många... kanske räknas det som okvinnligt att drämma till med full kraft... Fysiskt är det självklart så att vi har olika förutsättningar men... nog kan damerna förbättra detta med skott. Tycker att Frida Eriksson är ett föredöme och systrarna i Rönnby... bland annat. "Mokka" i IKSU verkade förra sommaren ha toktränat skott... 
Har jag fel? Hon såg så skottsugen ut när säsongen började och hade utvecklats enormt på ett år bara.
 Nu ska hon skotta för Balrog... förlust för IKSU men ... bra för Balrog.

Pendla
En av mina favvo spelare ska fortsätta pendla ... Söderqvist Martina... det har varit klart ett bra tag.
Tror jag skrivit det tidigare, det var en glad överraskning just med tanke på pendlandet, hon är ju inte ung längre *ler*
ett år till i IKSU... beundransvärt, undrar vad som skulle hända med henne om hon tog ledigt från jobbet det här året och jobbade här i Umeå.... Skulle det göra gott för hennes redan så fina spel. Tror (och hoppas) det här är Martinas år, hon såg ut att trivas med att spela för IKSU förra året. i början lös hon ... spelade sitt spel bland annat på Nolia cup och i början av säsongen... sedan var det en ny Marina jag såg... inte sämre men.. mera slipad
Kliv fram Martina... ännu mer...Minnen... bragdvändningen mot Balrog 2004.. kommer aldrig att glömma... söderqvist/Hörnsten spöade Lersbygden och gänget...  och tog dem till SM final.

Du är värsta as kunglig (barnens favvo utryck)

Saknar Hörnsten.. Maria... radarparet Söderqvist/Hörnsten var svårslagna... vilket team.... (tidigare ÖSK, nu spelar Söderqvist i IKSU som jag skrivit)
Förstår om de tappade suget i ÖSK när man dök från flera medaljer och sedan gick det utför..
Då undrade man hur det stod till med ÖSK.. en klubb som borde slåss om finalplats varje år... nu verkar det vara på G igen...  Både herrar och damer har haft tunga år... kör hårt nu... övikare

Backar i IKSU
I fjol hade IKSU många landslag spelare, har jag rätt om jag säger att det var backarna som fick mest speltid.. IKSU fostrar landslagmässiga backar... Men i år är det som bekant backris hos "mitt" lag ... men nog kommer Namita Andersson att visa oss att ... IKSU utmärker sig på backfronten... så ung... så hungrig...
Vänta och se.
En riktig färgklick *ler*

Hur blir det med Frida Erisson, (IKSU)  har inte träffat några IKSU:iter på länge... jo Strängdahl igår på lokal men... vi hann bara säga hej. Frida Eriksson nämnd under rubriken skott... en back som kan skjuta.

Blev påmind om ordet Peting igår... det ord jag brukar använda när man inte vågar skjuta... peting...
Pust vad jobbig man kan va då....


Idag skulle jag kunna skriva en massa skvaller... men hoppar det, tror inte det skulle uppskattas av vissa.
Var ute på "Lokal" igår, en del skvaller skulle kunna levereras...
När det kommer ut kan jag skriva... ja det där hade jag hört en trodde inte var sant *ler*
Tiger som muren.
 
Någon som vill veta hur det gick till på innebandy festen igår... ja inte här uppe utan på den som har ett sport märke som namn...  Ingen drack alkohol, ingen pratade brevid munnen ...alla var vänner så... i innebandyjetset folket råder ingen baksmälla idag. Eller...

Fick en helt oväntad rapport... nä... inte riktigt så... slumpen slumpen


Killar tränar skott hela tiden, här ute står två 12 åringar och sjuter i timmar varje dag... men gör tjejer det? nej... inte många i alla fall...

3 augusti i Umeå... synd att mina kidz inte vill gå...
/Innebandybloggen i Umeå, since 05/06
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Här skiner solen och Salle skiner ....

2007-07-13 @ 15:47:38
Skrev en kommentar idag ... blev väldigt lång... lika lång som ett normalt inlägg... såna som andra skriver alltså... mina är långa ... undrar om jag kompenserar min längd... 160 ... kanske man måste skriva lååååånga inlägg då *ler* och långa kommenatrer *ler*

Observera att jag INTE duknar honom i ryggen för hans inlägg *ler*... bara ... tycker att han som elitspelare är såna som Sverige behöver, såna som vågar synas.
Ska försöka ta till mig regeln om att man INTE ska dunka folk i ryggen *ler*


Till Selle i salen (lite kaxig och skön... sånt är bra för sporten tror jag)
Citat min kommentar:

Härligt att någon vågar erkänna att det är peppande när någon skriver och ger beröm, tycker att många elitspelare är alltför blygsamma... nära falsk ödmjukhet.
Dryg? Nja... men det finns säkert någon som tycker det.
det är bra för sporten med ... coolhet
Du är cool
Lycka till i Storvreta, ska komma och se hur du sköter dig... nu när du spelar i Umeå ibland.
Oj vilken lång kommentar... nästan ett inlägg.
Slut citat *ler*Hur många skulle våga skriva att man blir så peppad av att få beröm för sin fysik att man måste gå och köra armhävningar...
Självdistans och sjävförtroende ... i ett

ha en fin helg

Har ställt in kvällens aktivitet, orkar inte gå på fest och vara uppklädd och se lycklig ut... vill vara ifred... tänka en tanke klart.
Festen jag skulle på liknar... klubben för inbördes beundran ...
Man går och håller in magen *ler*


Har blivit tillfrågad om att byta jobb... men jag tror inte jag vågar... inte idag i alla fall... alltid kul att de frågar men... kan jag verkligen ha ett vanligt jobb?

Nja...

Kaxig? nej inte det minsta... känner mig oerhört liten inför tanken...
Är mer kreatör än organisatör... tror inte det enbart handlar om självförtroende utan om självinsikt... något jag ska bolla med mig själv i helgen...
Vem är man egentligen?

Nyttig hjärngympa

Läste en del bloggar i morse... skönt att rensa hjärnan efter så mycket ljud... tufft att ha semester *ler*
Det där med Elitserien och Dameliten är det visst fler som ... reagerar på.
Förbundet ska ha beröm för att de skärpt sig... är det inte dags för andra att göra detsamma... Herrelit och Dameliten borde det ju heta.
Undrar hur många gånger jag skrivit om det här... men jag kallar mig inte ... Bitterfi....
Log åt just detta... "Mitt första försök att vara en Bitterf" skriver Sara
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

får man skämta om?

2007-07-12 @ 00:05:37
Tror man kan skämta om allt... den här serien är ett bra exempel.... den hänger på mitt kylskåp och... ler ofta åt den... klockren

ja ja... vet att jag gjort ett dåligt jobb när jag försökt fota den men... det blev brådis och den skulle ha varit med i bloggen om Pride tåget i Umeå

Hoppas den går att läsa och att någon uppskattar den... det är svårt med humor.. ju

Går det ens att läsa texten?

Softar framför TV:n med VP... "säsongens mål" på Viasat... lagom aktivitet en kväll som den här...
Vilka mål ...  repriser är bra... man får frossa i godbitarna
Christiansens mål... kan inte stava klubbens namn .. typ Nurnberg ....  (nä så stavas det inte.. väl?)
Ska man skjuta ... jopp...

#9 Elmanders var inte illa... bra löpning och sedan trycker han sig förbi... tror han kommer att minnas det ... kungen av Toulouse ... hattrick matchen ...
Sånt gör en glad... mig i alla fall

/Innebandybloggen i Umeå, since 05/06
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

ä lite bög tror vissa, åsså Löven (ingen innebandy idag)

2007-07-08 @ 22:09:30
Lite  bögsnack?  Råkar vara kär i Mark Levengood och är ny kär efter att ha hört Mark i "sommar i P1"... han var sommarpratare... 
Njöt av Mark i två timmar på stranden... vilken kille han är... jo jag är nog lite bög *ler*

Igår var det Pride festival i Umeå, ett av mina barn ville gå med i tåget... hon är underbar ... så oförstörd.... försökte hinna hem från stugan men ... nix.... hon var besviken men jag tröstade henne med att det räcker med att hon tänker på att det är bra att man får vara kär i vem man vill...

När hon var yngre sa hon just så... jag tänker bli kär i den jag vill... det lät bra tycker jag.... men sanningen är den att man lika gärna kan bli kär i någon man inte vill vara kär i... det kommer hon att bli varse vad det lider... och det har inget med dagens "pride ämnet" att göra

Björklöven hade för avsikt att gå med i tåget... eller rättare sagt hade man valt ut ett antal spelare och FRÅGAT dem om de ville gå i paraden i Björklövens namn... tänk er man blir tillfrågad om man vill gå med i Prideparaden för att tvätta bort hockeyn gubbiga stämpel .... några av de tillfrågade spelarna var på semester ... låt "sådär" i mina öron... bra marknadsföring för Löven i media men... blev det ett reklam jippo....? Tanken var god men det finns politiker och organisationer som plockar poäng i sammanhang som detta... det ska man vara medveten om.


Ang barn... en av mina....  hon som tror att  "man får bo med den man är kär i" ... hon vet inget annat stakars barn... hon tror att homosexuella är vanliga människor , obs! är en smula ironisk... ni vet det FINNS de som tror att homosexualitet smittar men mina barn känner killar som bor med killar och tjejer som bor med tjejer. 10 åringen  kom hem från skolan för ett par år sedan och berättade att hon hade förklarat läget för alla i klassen under en lektion i EQ... och hon meddelade att hon sagt "min mamma är nog bög för hon är kär i en kille"---är inte det underbart.


Pride festivalen i Umeå hade "idrotts tema" ... UIK bjöd alla som gått paraden på 4-0 matchen mot Linköping... och så... skulle ju ett par från Björklöven vara med... vet inte om det fanns fler inslag av sport.... 
Det blev ett himla liv om detta med Löven i lokalpressen... speglar samhället i stort.... vi är rädda för det vi inte ... känner oss bekväma med.
Tror inte det skulle blivit så stora rubriker om några spelare i IKSU eller Dalen gick i pridetåget i sin klubb namn... vi räknas inte som antihomosar... Vi är en kärring sport jämfört med hockey...
har varit rätt insyltad i matcho sporten.. älskar sporten men håller mig även där enbart på läktaren....

Har en kompis som heter B, han bor med en man ... han är mitt bästa smakråd när jag ska köpa kläder... han har sagt "du är så jkl straight" till mig... men hallo B... jag är ju lite bög *ler*

Är vi  Gayvänliga? Sveriges modernaste (?)  förbund... med XX% invandrare och XX% damer i styrelsen... är vi så moderna egentligen... ? Kanske... är inte kvinnan med kollen... men... 
Ska skriva klart inlägget om mångkulturella innebandy sverige när andan faller på... var finns alla invandrare?
Utbilda mig gärna med en siffra...
Man ser inte många spelare på elitnivå ...


Till M
Såg att du är lycklig över Liverpools ny förvärv... har alltid varit impad av Torres, respekt  men... vore jag sportchef i Pool hade jag inte lagt pengarna på honom... kan inte sätta fingret på varför han inte känns 100% för klubben...  men många Poolare verkar vara helnöjda så... njut du med... fast du har fel *ler*
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.