->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Ni eller vi spelar som kärringar och kontroll på humöret

2008-02-26 @ 08:20:25
Igår visste vi hur vår kväll skulle bli ... läxor, uppackning av fotbollscup väskorna, skjutsa till träningar ... men, det blev Gammliahallen ... trots allt. Vi får sota för det imorgon.. Som den perfekta modern åkte vi hem vid andra halvlek... visst är det så det heter *ler*... Tredje halvlek såg jag på TV.

Varför är rubrikerna när Dalen vinner... "Falun förlorade"... ja inte i alla medier .... Dalen vann...!!!!!!

Dalen var det bättre laget och vann.... TUR att matchen inte var fem minuter längre... då hade det kunnat gå riktigt illa, livsfarligt spel blev det mot slutet... synd. En stor eloge till Dalen... som inte tappar fattningen... de är mer än en gång jag tänkt på att de sällan tappar greppet om humöret, an blir lite stolt över laget även om det så klart kan finnas en och annan spelare som... muckar och så. Är jag jävig, nä... har hört andra som INTE är från Umeå säga så. Visst biter de ihop och håller sig "kyliga i skallen".  

I första  spelade Dalen som... "fortsätter de såhär slutar matchen 13-2" ... men Kimmy fick ändå grabbarna att vakna. Det var tur då man de tre sista minuterna av första perioden spelade precis som Ingrid brukar göra...  står stilla och hoppas att en boll ska råka hamna på klubb-bladet. "Vi spelar som kärringar gastade Kimmy till sitt lag"... ha ha... ja ni vet kärringar betyder käraste och det var nog så det var... de älskar Dalen... I annat fall dömer han ut damerna totalt... Hur spelar kärringar? NEJ allvarligt, ingen fara sånt kan man ju faktiskt häva ur sig i stridens hetta.
Pappa Wallgren ... himmel så stolt jag skulle vara om jag var han.... #6 tar verkligen ansvar, spelar  sansat ... bäst igår enligt mig .
Hur tänkte Urban när han sätter i Brännström sista minuterna, hade det hänt något med någon av de andra backarna? Ouppvärmd och ingen fart i benen ... Alla visste ju att Falun skulle göra allt för att få in bollen
Nåja, nu vann Dalen.

Hur tänker Falun? Slita ut sina bästa spelare så de nästar spyr... de hade ju redan förlorat ... Delvis måste lagkaptenens skada belasta ledarna... oansvarigt, eller? Lätt att säga när man sitter brevid...

PÅ väg in i hallen gjorde Dalen under publikundersökning... och när jag kom i entrén hoppade en kvinna fram till  mig och sa högt "äntligen en kvinna" och fortsatte ... "svara även om du är involverad i Dalen"... Men hallå, jag är inte involverad i Dalen... jag älskar ju bara innebandy. Är inte involverad i någon förening .... är involverad i innebandyn i Umeå på mitt eget förvirrade sätt. Var på ett "inneandymöte" igår ...  inbjuden för att informera om sporten i Umeå inför en ... ja... grej, ganska rart men jag tror folk vet att min bild är hyfsat ofärgad... inte präglad av ett speciellt lag eller förening...
Håller mig utanför allt tjafsande (försöker) ... är på innebandyns lag *ler*, jag gör mitt i allafall.
OK... kan nog säga att jag vurmar lite extra för damerna...  Tycker fortfarande att damerna delvis har sig själva att skylla för att de inte syns... vilka tjejer syns?
Ibland tappar jag helt modet... vill verkligen damerna synas???????? Varför inte stå upp för sig själv och sin sport? De som finns runt laget... varför tar de inte ansvar för marknadsföring och information... ??? De är de runt laget som har ansvar för att damerna skall synas... vilka uppdaterar sina hemsidor, skickar ut pressmeddelanden före match eller vid andra tillfällen?  
Hur ser innebandyn på damsidan på sig själva och sin egen sport? Hm... är inte det en ganska spännande fråga?

Till sist
OBS OBS OBS... Dalen sekretariatet bad om ursäkt för den låt de spelade då Helgesson skadade sig... bara så ni vet... Kom inte och säg någon annat.... det var ett misstag att spela låten JA men det var inte så lätt att se att Helgesson verkligen skadade sig.

Packalen var där... äntligen fick man se honom live annat än i båset... en helt annan Mika .... inte så sammanbiten *ler*. Nästa år ska han visst /kankse träna... oops ska jag skriva det här???? Nästa år är det fullt möjligt att  Packalén ska till ... nä, sparar det. Men jag hoppas att det blir så för han är en profil och såna behövs. 
Limmet kanske skriver om det... före mig
Har fått höra att jag inte tipsar om nyheter här lika ofta som tidigare... är det så?
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Nytt från Ume

2008-02-23 @ 22:20:23
Elin Nordin IKSU höll nollan idag... ja... hon stod ju inte i matchen mot kalstad ... att INTE stå en match är säkraste sättet att hålla nollan... inte för att Elin gör bort sig i IKSU kasse... tvärtom, men idag satt hon bredvid och såg Umeå göra 9 mål.

Straffen igår... (City - ÖSK) på näthinnan  när jag somnade...
Lovar... det coolaste jag sett...
Bildtexten har INTE Borgström skrivit får jag en känsla av... han var ju inte på matchen.... så här beskriver min egen son straffen:
Han går, drar klubban, kör en halvzorrro men det syntes inte först, City går ut blir lurad och grabben får zorra med hela kroppen.... mamman kan intyga att det var ungefär så det var... snyggt snyggt snyggt
En spelare i city måste TRÄNA på att träffa mål... han sköt en hård boll i periodpaus... rakt på min arm... blåmärke idag... Ska ringa Putte... *ler*... namn ger honom inte här... men träna måste han... om bollen var tänkt för Dalens tränare som råkade befinna sig en liten bit från mig... så var det ändå en miss... en hård miss.

Håller på City oftast men igår... sonen flyttade på sig när jag skrek då ÖIB gjorde sitt första mål... morsan är pinsam, svårt med innebandy. City vann utan mitt stöd, rättvist på sätt och vis ... men.... är ju jävig.

Mora vann inte över Gävle... så City är inte klara för SSL...  Klart jag vill att det ska gå bra för City, svårt att hålla på den när  Övikarna är här.... återkommer om det.
 
Kan säga att om jag var Limmet skulle jag ha kastat jordgubbskräm på domarna...  minst ... galet fel blev det.

Dalen vann över Falun ... härligt brudar .. måste kännas kungligt och fröken Eriksson gör en tremålirad
Grattis även Ersboda herrar ...  de har en viktig match på onsdag mot RIG... rätt vad det är har vi ett nytt lag i ettan nästa år... DET vore bra för Umeå. Fler lag i liv ett och två ger bra tillväxt.
Ersboda damer har det tufft... vill inte att de ska åka ur div 1... de har tappat sina bästa spelare till Dalen i år... även Lingon, tränaren. Det vore trist om deras plantskoleroll gör att de trillar ur. Viktig match mot Sävar nästa vecka.

Härligt att vara Umebo ibland ... ofta... jämt , innebandy så det räcker och blir över... flytta hit vettja.
Då ser vi fram emot måndag... får nog nöja mig med att se matchen på TV... har viktigare saker för mig då... kidzen
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

En så´n där match igen

2008-02-22 @ 17:20:51
Om två timmar är det en så´n där match som jag ogillar... ÖIB kommer hit, den här gången herrarna, de ska möte Umeå City.. Det är ingen hemlighet att jag håller på ÖIB av födsel och ohejdad vana... S håller av naturliga skäl på hemmalaget... han bär ju deras logo på ryggen dagarna i ända.

Ingrid spelar död sa en till mig på föräldramötet då de berättade att laget skulle ha ansvar för just den här matchen (ni vet fika och sarg mm)... jag kan tänka mig att jobba alla andra matcher men inte den här... någon visste det ... Ingrid spelar död... hm, kallar det passivt aggressiv..... man tittar åt ett annat håll, ser så handfallen ut man bara kan...  Nu lyckades de visst byta till en annan match... undrar om jag missade den... Är ändå inget att ha på innebandymatchen... jag vill TITTA, kunde man köpa dig från från att stå i cafét så skulle jag göra det.

Spela död personen ringde för en stund sedan och berättade att de hade  panik i Citys sek. att de behövde en speaker och att de ringt till alla andra...  att de bett honom fråga mig... jag blev tyst... drev han? JO
ha ha, har inte gjort sånt på 15 år, minst... Varför driver folk med mitt innebandy intresse... ha mig i seket skulle vara att sabba matchen redan innan den börjat
man ska göra det man är bra på... och jag är bra på att sitta på läktaren...

D är i Lycksele på fotbollscup, det är bara S och jag hemma... ikväll ser vi matchen... snabba ryck för de tränar till 18. Det där med packning till fotbollscupen blev lite... oopsigt... hoppas hon har med sig allt. Hon vill inte att vi ska komma och titta... va??? Vi tar nog en sväng till LAPPstockholm imorgon oavsett vad hon säger.
Har en vän som har en dotter som spelar i division ett, hon har ALDRIG sett någon match... tänk så olika vi är... Spelaren i fråga är begåvad... har bestämt mig för att lura med mamman på en match.

Läser att folk tycker till om publiksiffrorna på olika orter... kära läsare
RÖSTA MED FÖTTERNA ....
har damerna  eller ett enskilt lag för lite publik eller det är och man själv är såld på sporten... hallå... RÖSTA MED FÖTTERNA. Om alla tar med sig en enda oinvigd till en innebandy match... ja himmel så det skulle snurra då.
Nu behöver man ju inte rösta som jag... har sett för mycket den senaste tiden men ikväll vill S se matchen och det är kul att han vill gå på Citys matcher, det blir lätt Dalen för hela slanten när det gäller herrmatcher.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

En tråkig match är helt OK om man vinner alltså

2008-02-20 @ 23:20:01
Satt och skrek i soffan... nåja, den där utvisningen var tveksam... inte mitt fel *ler*.... var mycket imponeras av Interns spel... en hel drös med grovjobbare... Somnade inte trost brutaldefensivt spel... väntade på att min P C skulle komma in och avgöra men så blev det inte... men han var inne när målen kom....
Pool vann, om någon missat det.

S var hos sin pappa, vi hade telefonkontakt... de hade tydligen sagt till honom "väck inte syrran" när det äntligen blev mål, klart man måste få höja rösten... (de vinner ju inte så ofta numer *ler*)
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

man borde inte kommentera...

2008-02-18 @ 23:18:26
***** Uppdaterar snabbt... av en kommentar att döma var min blogg igår ... inge bra, brukar inte skriva sånt som retar folk... måste rannsaka mig själv'''' och läsa den igen****
OBS!!!! Jag är ledsen om jag trampade snett men jag tar inte bort något nu... än... och hinner inte fixa nu.
Till "Skit i det"... om det är som du skriver så lägger jag ner bloggen, det är NYTTIGT med kommentarer, Tack (OBS jag är INTE ironisk) Maila gärna ni kloka människor i cyber och styr upp det jag skrev... måååååste jobba nu.
**** Bra jobb igår Borgström, ja du har mail från mig åxå.... beröm

Först av allt... jag menade inte att Warberg gick ut och sa att de la sig... bara missunnsamma Dalenhatare sa så....
Varför avgå i TV? Kärleken till sporten... NEJ, bra TV... kanske... klubbkompisen från de beryktade Italien- laget... planerade detta, så ut-studerat... vanberg sa om och om igen... "en tränare som hoppar av i direktsändning... bla blabla"  Halva innebandysverige måste ha räknat ut att han skulle avgå i TV utom Kimmo då och några till.
varför gick Fasth med på sån här skit?  Vore ju en sak om Engström gjort en kupp men det här var uppgjort.... kompisar emellan... Snälla snälla kan jag få göra en kupp i TV sa någon i bastun i lördags... eller? har jag fel så skall jag be de inblandade om ursäkt personligen.. i TV... göra en kupp på måndag då jag ändå....(vem ringer man om man vill göra en kupp,,, Vanberg eller Fasth, tror jag ringer Fasth
.,,,.rolig TV??? Hm.. ja de måste ju... bra TV... förlåt ... inget lätt jobb att styra det där skeppet. Har fått höra hur hårt de sliter de som ligger bakom att innebandyn äntligen syns i TV... flåt att jag .... hackar ;(

Det bästa med kvällen i TV  var experterna, enligt mig, det flöt bra... saknade .. Jansson/Jönsson visst heter han så?
dagens reslutat... bästa laget vann...  hade Pixbo suttit lite till på bänken så kanske Dalarna tagit poäng... den där armbågen som alla såg utom domaren var kanske matchavgörande. Bra PP av Falun... inget sölande där inte.
 
Är mätt på innebandy nu....  dosen blev för stor i veckan

Nä nu ska jag ringa L-G och fråga om han kontaktat Engström ... eller är det kanske Göransson som bestämmer... vi har nämligen fått en livs levande matchcoach ledig...Ska vi ta en omröstning....eller hur gör man? Förstår att alla landslagsspelare som läser här gör vågen.. ,,, eftersom vi har en arbetslös coach så... kör vi en Robinsson... *suckar åt min ironi*

Citat från Jihdes blogg.. (hans blogg är het just nu, jag menar... smarta inlägg.. läser gärna där trots att jag inte pratar mig varm för AIK i alla lagen *ler*)
Pixbosåpan rullar vidare. Rune hade visst inte fått sparken - trots att han är borttagen som huvudansvarig! Rubriken på innebandymagazinet är underhållning "Jag kör med Aga ikväll". Skulle inte vilja vara Quist eller Dahl vid ett felpass i afton... (slut)
Oops... Jag kör med Aga ikväll" finns inte längre... bort-ta-get som snurr fint-en skulle ha skrivit *ler*

Angående gårdagen
hallå... har noll koll på hur AIK fansen skötte sig igår... berömde Vesterlund för att han berömde sin klack... inte klacken för vad de skrek och sa. Det är inte bara Uppsalabloggaren som hört av sig.....  Måste ha varit en hemsk tillställning det där (eller?)... Ni vet klackar... Visby:s klack retade gallfeber på en målvakt i helgen.. så han tog en 2+10... det gillade inte hemmalaget (08-lag) så klart, men Visbyfans åkte hem med vinst...  Klackar behövs men ibland vet vi att det spårar ur... har även fått feedback på att Hjorts "vad pinsam du är" (gastade på läktaren när IKSU-Dalen möttes), att sånt gårt bort om man är ELIT... kom inte och ta ifrån mig den glädjen... Vilket annat lag har sitt herrlag med på läktaren? Och vilket annat lag har en  sådan som Hjort... en kille med känslor... ingen kan få mig att tycka att han gjorde fel.... Det var charmigt, engagerat, varmt och ... kärlek  enligt innebandyenligtmig
Man ska komma ihåg att jag mjukare på utsidan än på insidan... smälte (säger man så)... jag smalt... nä... jag smältade... smälter fast i dåtid ska det stå.

Kollade besöksiffran här.... vad har hänt???  Maxat just nu, en del spam och skit kommentarer som åker ner i traschenwaisten
skrev mitt första inlägg för snart tre år, det ska vi INTE fira

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Väntade mig inga hyllningar

2008-02-17 @ 23:09:53
jaha... nu har dalen haft tur... och Warberg gjort en kass match.. eller?
"Warbergs motståndare i de sista matcherna kan dock glömma att de ställs mot ett omotiverat motstånd."
Vi gjorde inte jobbet Warberg går ner på folk efter halva matchen och låter första femman spela de sista fem... ändå ---
Warberg hade inget att spela för, därför vann Dalen... suck
Varför la sig isåfall Warberg... för att slippa vara favoriter och ha en massa press på sig?
Isac sa efter matchen mot AIK att Warberg verkar ha kommit tillbaka till toppform... jkl så ojämna de är isåfall...
Kan någon förklara varför man måste läsa en halv nyhet (mer information kommer) där det står tydligt och klart  "Warberg hade inget att spela för"... tyvärr är nyheten BORTTAGEN på magget.... va????? Istället kan man läsa
Märktes det att Warberg inte hade något att spela förb
- Nej, det tycker jag inte. (Vad skulle han svara?)
Tänk om Pixbo slagit warberg... då hade vi haft sju nyheter ute redan nu... 

Unnar karlsson och Co detta... den som gör flest mål vinner brukar det ju heta i vanliga fall. GRATTIS Dalen. 
Det kom inget ras i minut 55
Kommentar från VF sporten:
Kommentar: Dalen drog i från tidigt, men Warberg kom igen och då trodde hela publiken på ett ras. Det kom aldrig, Dalen repade mod och var som bäst när det krävdes. Andreas Carlbom stor matchvinnare med två mål varav det sista kom i öppet mål.

Hur kommer dig sig att det inte blev en blogg om det jag sett på matchen?????
Var inte där... jo det är sant... jag blev en soffbloggare *ler*....  följde matchen från soffan... hade trevligt sällskap och liveuppdatering från oväntat håll från Gammliahallen...  Det är inte bara Dalenfans som gör livet trevligt för soffbloggare... Till SMS jouren eller "alltid ett pass för mycket" ;.. Tack... det hade du inte behövt... grattis grattis

Va? Curt hyllar Dalen
- Jag tycker faktiskt att Dalen var förtjänta av den här segern. De ville mer och kämpade mer idag, sade P4:s expertkommentator och IKSU:s tränare Curt Söderström direkt efter matchen

... en lista på rapporteringen... grattis...
Just ja, han läser inte tidningar men snälla någon säga att det står MASSOR om matchen... typ överallt.

SR.se (lyssna på Carlbom)
Warberg
Svt
Bussen hem för Svensson
VF
Norge dominerade (Klykskott)
InneBM (inget plus & minus av ngn anledning)
VK (man saknar Henriksson)
Noll på Dalens sida
Oddsen var
Aftonbladet  och aftonbladet
Tv4
HN
och så HÄR.. ja... alltså HÄR Grattis innebandysverige... det skrivs massor om sporten .... FATTA att det är stort

Nu har det ju varit smock med spännande matcher idag....
-starkt av Färjestaden att fortsätta kämpa... nog är det väl kört? (är de i SSL nästa år ska jag åka till Öland och se en match... ett löfte)
- Härligt Vesterlund... hylla publiken... det är stort gjort...  han växte i mina ögon
- Jihde ... oj så snabbt han hittar målet numer
- Jönköping... nej nej... klart JIK ska vara i SSL nästa år
- Järfälla borde ha förlorat *ler*.... fö min skull, för JIK och Färjestaden skull
- Täby då... hm... FCH  borde de väl ha slagit
Det är till att kriga nu... slutspel när som helst ju

Heda... SSL.... STORT STORT, varmt välkommen till Umeå  när det blir dags...
Ska tänka ut något riktigt bra sätt att hälsa dig välkommen... har ju tid på mig.
Nu har jag följt Hedas målmedvetna kamp ... hela vägen, känner mig nästan delaktig.
Inför VM har nu Västerås TVÅ lag i högsta serien, Umeå får passa sig... än så länge är vi Innebandyns hufvudstad
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Passion en fredag kväll

2008-02-15 @ 22:47:59

Föreläst , kl 08.00, tränade innan dess... har berömt mig själv flera gånger idag... ibland blir saker man gör bra... även för mig.

09.30-11.30  letande bland min företrädares mappar efter något jag sett.... eller trott att jag sett... kammade hem noll.... sedan lunch med mannen som kan tala men inte prata (elakt av mig)
Jobbade med det roligaste som finns... presentationer... filmar och ger feedback.... när man ser andra växa ja då.... känns det verkligen som om livet har en mening.
Jobbade sent och sen... Gammliahallen ... att gå ut och äta en mysig middag blev... kebab ... stans godaste... men i allafall. Malplacerad i jobbarkläder men vad sjutton... såg en kille i blåställ, då måste man ju kunna komma i kostym... eller?

City vann matchen
IMPAD av Granlo... de hör verkligen hemma i ettan...  vilket gäng... Bröderna Samuelsson ska till Dalen nästa år, ett klart av bräck för Granlo..... spelaren som imponerade mest på mig var Lehnberg... bra skott och hela han är bara så fel... typ hur han håller klubban och ja... kroppsspråket... Efter fyra minuter sa jag "men kolla hur han håller klubban ser helt fel ut"... en det var jag som hade fel... nice gay.
En innebandy profil som tränare....Magnus Näsman... någon som minns honom?

Den här matchen gick fort... vips så var den över ..... men nog saknades Citys tränare... himmel så slarviga och otåliga det var i försvaret....

Skrattade så tårarna rann under matchen... en helt oslagbar kommentar.... som gör att jag ler när jag skriver...
Tränaren i City var placerad på läktarens kortsidan, han var för sjuk för att stå i båset på grund av en fot  Patriks dotter kom och satte sig hos honom hon såg ut att vara typ... fem år???
City leder med 1-0 ....Patrik är inte nöjd med Citys spel.... hör hur de småpratar om att de leder och att Patrik säger "vi skulle ha haft ett mål till" då säger hon... "men pappa vi har ju redan två" och pekar på banan...
Tänk... vilket skönt liv det är på läktaren.

Har en vacker bild på näthinnan ikväll när jag somnar... en kille har tagit mitt hjärta... han älskar bollen... önskar att alla som glömmer att innebandy är kärlek fick se det jag såg ikväll.... 
Försökte flörta med en fotograf att ta en bild....  och lyckades *ler*

image397

Killen är en tvärhand hög, bär Citys färger.(eller något konstigt fotbollslags färger).. har svårt att bedöma hans ålder... när lär man sig gå? Ok... då var han ett halvår äldre än lära gå åldern.
Har mina varit sådär små?

Grabben log med hela ansiktet när han jagade bollen... passion

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Vad du är pinsam skrek Hjort

2008-02-14 @ 23:02:03
Åkte hemifrån vid 07, är tillbaka 21.30... tiden är uppdelad
enligt följande...
jobb jobb jobb fram till 18.09 då jag tittade på klockan och insåg... nedläpp.
Såg att Gittan väntade på en inside från mig angående matchen... hm... ledsen att jag inte läste det förut, någon som INTE läser bloggar berättade p första periodpaus att G  skrivit så...  här kommer inside från matchen... som inte kan ha varit så kul att se i TV. Det mest spännade med den här dagen är att jag höll på att slå ihjäl mig innan matchen.... sååå halt.

2 perioden
0.01 Tar plats på KORTsidan... som alltid
2.04 Varför har Örjan ingen mössa?
8.28 Örjan stryker sig över håret... U2...
8.40 Ruskigt ineffektivt PP IKSU har, som Dalens herrar ser det ut... letar letar letar
Första 10 minuterna är riktigt tråkiga och slarviga... stackars TV publiken... själv har jag underhållning Maud precis bakom mig och.... Urban Karlsson underhöll på mindre än en meters avstånd. Bildbevis finns....
Dalen har lika tur hemåt som otur bakåt
13.34 Hjort skriker till domaren vid utvisning nr två   Vad pinsam du är!!!! (hördes det i TV?).. det är killen med hjärtat på rätt ställe... skön lirare.

14.07 konstaterar att Eiremo inte visar upp sig, Curt flaggade för henne innan matchen
15.15 Tråååkigt... gummimattan suger
16.10 Peter Grubbström SKRIKER åt IKSU spelarna... hör inte vad men klart är att de håller på att tappa matchen
17.05 Elin  har fullt upp
18.17 Mini #3 IKSU är bra ikväll, det är första gången hon får mitt beröm i år. Hon går igång fram åt slutspelet
19.01 Sussi Ekblom spelar center
Skottstatistik 5-11

Vanberg går rakt in i mig... tittar förtvivlat på min kavaj om han smetat ner den med brunkräm... nix... det gick visst bra... oops, lite överdrift... han va nära att gå in i mig... tror inte att han har något fel på sina ögon... inget blinkande i periodpaus.

Experterna ser ut att ha det lugn och skönt

Frida Eriksson (IKSU) vinkar, hon är ute och skjuter ... fortfarande skadad eller? Hon spelar inte ens PP
Tredje
0.22 Sussi Ekblom får känna hur det är att sitta på bänken , inte ska IKSU klaga för det... de nöter inte ut sina byxor i utvisningsbåset *ler*
2.22--- inte ett mål så lång ögat når
4.52  Jaha... nära mål för Dalen
5.54
STAFF
Kratz eller.... nähä... Frida Eriksson.... som drar pyttepyttelite bakåt
Domar står perfekt till ... till och med Urban säger när han ser reprisen... jo hon drog den bakåt.
07.40 En bekant röst på läkaten säger "Curt kan visst inte reglerna  om han gnäller för det här"
08.27 Hjördis får springa ut och fylla på en vattenflaska

09.30 Mirja gör inte ett enda utkast... rädd för IKSU snabba ben?
Hela rutinkedjan är bättre än på länge, Mini, Proppen ... saknar #11
Hör Urban "nä nu kan jag inte sitta still längre"
11.34 Miss av Dalen ... stolpen är målvaktens bästa vän
12.03 #8 dalen får ett skott i ansiktet
Spännande nu
14.43 fortfarande 0-1
Dalen in med frukt... nu ser det ut som om Lingon och Örjan snackar som sjutton, Lingon skakar på huvudet
15.00 Dalen TO, nu kommer Örjan att plocka Mirja
15.07 Japp...
IKSU är bra i defensiven må jag säga
Det går lååångsamt för hemmalaget... rulla bollen då

Önskar att fler fick sitta på min favvo plats i Gammliahallen... på kortsidan, det är där de skönaste kommentarerna fälls
vad sägs 
7  minuter i i första ... "va fan nu går jag hem, den här matchen slutar oavgjort"... och grabben går iväg... log en lång stund.
"Kolla hon snackar med  domarn och flinar in sig"
"idioter som tagit in Umeå domare för IKSU skull" ha ha ha... ja men båda lagen är ju Umeålag svarade jag... "men de håller på IKSU" ha ha ha ha
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

I all hast, innebandyenligtmigvägen

2008-02-13 @ 16:56:00
Inte så mycket innebandy för min del... men i Varberg blir det tight, önskar det vore liiiiiite närmare. Håller ofta på Warberg,  ... de spelar skön innebandy och är de enda killarna jag mött som är tuffa nog att försöka heja fram ett damlag till medaljer. Ni vet... SM guld och sånt.
Warberg har ett gott öga till Umeå och ... det finns en viss ömsesidighet...  Har ett gott öga till dem för att de varit det enda stöd IKSU fått i Globen och vid Europacupen... heja klacken har nästan rymts i en gammal PV har jag hört... ja det kanske var en överdrift...

Warberg vs AIK - 2 (3,25)
Vinner Warberg? Pust så svårt... nja... Packalén tror på AIK och kallar lagen innebandyns största powerhouses, orkar inte spela på matchen... däremot ska jag lyssna på med ena öra P4 och Radio Halland... om man nu kan det.
Vill du stötta AIK gör det

Någon som vill spela i herrarnas landslag?
Hör av er till mig... jag gör en lista och lottar bland alla som anmäler sig , skicka helst foto och en motivering på varför just du ska spela i landslaget. Längst ner fyller du i om du önskar någon särskild mat på landslags lägret och uppger också din storlek på skor, byxor och tröja. BUS ENKELT!!! (ni som redan nu är med i laget behöver inte uppge storlek)
Ny giv... det är ju så orättvist och fuskigt allt det där med blå/gult... vi kör lottning och så tar vi in Loket  och kör en TV sänd ut-lysning. Det går även bra att fylla i listan online... skriv direkt i raden:


Sånt här - maggets undersökning av spelarnas förtroende för Göransson & Co
Men vad är detta? En vetenskaplig undersökning eller? Kom att tänka på Robinsson tävlingen... det zappade till i skallen...
1. Alla som inte fått chansen att spela i Blå/gult men tycker att de passar in svarar antagligen att förbundskaptenen och matchcoachen känns "sådär"
2. Vilka spelare svarar på undersökningar som den där...
3. Hur ska man kunna ha förtroende för någon man aldrig träffat?
4. Tveksamt svar behöver inte betyda något på minus kontot... de spelare som valt att svara "vet inte" eller tveksam kan göra det för att de respekterar sig själv... och inte uttalar sig om sånt de har noll koll på.
5. Alla som hatar AIK tycker att Hallstenssons engagemang är tveksamt... så klart, hade han tränar Färjestaden hade det inte varit lika stort hallå... AIK väcker känslor.

Vad ger innebandyenligtmig för betyg för undersökningar som den här.... ?
Det är kul med Maggets nya grepp, test av video, undersökningar, chatt mm... men .... jo... nja...
Endast 10 p statistik och 1 p logik gör att jag har för lite på fötterna....
45% har förtroende... 35% vet inte... 22% har inget förtroende det blir mer än 100% det .
175 spelare genom x=Y.7upphöjt till B ... på frågan svarar jag... ?????
Kanske läste jag slarvigt...
Om man ska göra en undersökning så funkar kvälls blaskornas röstningar lika bra som detta... det finurliga är att den undersökningen/röstningen är "öppen" och alla kan dag för dag följa läsarnas svar. Detta är ingen kapning

Kaptenen är utsedd av förbundet och förbundet är utsett av oss... kan man se det så?  ... Jo jag har förtroende för G, han har aldrig haft anledning att nobbat mig ...   varför frågar ingen mig? *ler* Om Hallstensson har jag ingen uppfattning.... än...  men han sover visst under samma tak som kung Jihde... var det någon som sa, det är bra att veta om jag nu ska rodda den här uttagningen... kan behöva lite tips och råd av de med landslags erfarenhet.

Ämnet adresser har kommit på tal idag... innebandy.se la ut en bild på Innebandy vägskylten... Heda högg den direkt och ska visst flytta till Storvreta nu *ler*   ... hans idé är kanske att om/när de går upp i SLL kommer de en stadsplanerare att döpa om hans väg... till Innebandyvägen, passar bra med en stor invigning under VM som hålls i Västerås. *L*
Lär dig starta ett hjärta, för någon annas skull ... imorgon är alla <3 dag , en dag vi kan hoppa över om det inte vore för detta , jag vill INTE ha en låda med geléhjärtan.

Till sist Jonas Olsson har något som jag vill ha men är för korkad för att få... ett klipp... VILL HA, det är helt underbart, måste ses. Tack Jonte ... men du, måste jag verkligen gå in på din sida för att se det...
blir ett fasligt rännnde ju.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Snygga missar

2008-02-11 @ 22:15:40
Vad har jag att skriva om innebandy idag?
Har kommit på DET. Från och med nu så ska Dalen inte spela matcher som är längre än 55 minuter...
tror inte jag behöver förklara mig närmare.

Kvällens match....
Många snygga missar... har aldrig sett så många på en
och samma match....

Vanberg gör en bra match... flinade inte ihjäl sig eller blinkade sig igenom sina tilldelade minuter i etern, han var ... bra, mycket bra upphämtning. Tänk vad bra att han läser här ....  *L*

Var det något med underlaget som gjorde att Täby la sina bollar ... hööögt över, hela tiden ... något var det. Innan matchen var jag inte alls säker på att det var Storvretas dag men ... grattis Uppsala

Kokoscha säger att Ramsin efter endast 15 säsonger  fick en  plats i landslaget ... ha ha, ja... det är inte kört för såna som Brännström då.... tänk om det inte varit en felsägning... vilken succé uttagning... Hallå Göransson, jag ska fundera på vem jag ska lobba för... 15 säsonger, har någon gjort det?

Grabbarna i rutan har lärt sig spelarnas namn... det blir bara bättre och bättre ..

Bilden här brevid är lånad från Caprios hemsida och den är inte från den här matchen.

Ska avsluta med att hylla Götebandyinnezinet för deras frekventa uppdatering gällande Elitserien... det är tydligen aldrig försent att  sluta hoppas. Bra gjort!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

SM final 19 april

2008-02-10 @ 23:05:26
...annonsen borde finnas på förbundets hemsida.... på första sidan kan man inte läsa när finalerna spelas... eller så är mina ögon lika gamla som mina ben känns idag... jo så är det så klart... köpte dem ju samtidigt. *suck*


Alla vet inte att 19/4 är ett magiskt datum, för andra är det årets viktigaste dag... den dag man sliter för... alla andra dagar på året.

...har fått e-post, återkommer om det.
Grattis Endre ... glädje på Gotland

Engelholm har haft en tung helg... Täby visade vart skåpet ska stå.... det är verkligen hård kamp om slut spelsplatserna.
Boden vann inte... såg att Anna Gustavsson är tillbaka, vet inte om hon spelade men... hon hör till de jag alltid haft en viss hatkärlek till... hemsk att möta, underhållande att se på. Vem vann matchen då... ja eftersom det inte var Boden så måste det ha varit Balrog ... och de vann ordentligt *ler*

Rönnby släppte inte poäng till Falun ...  fina skrämselskott de gick ut med....

Poängligan... ja eftersom Balrog och Endre bara öst i mål i helgen så...  händer det saker... och det är små marginaler. Hade tippat att Emelie Lindström skulle toppa listan efter helgen med det är Amanda Wendelstig som gör det... nåja, Balrog leder poängligan kan man säga men tvåan.. lite tippad #11 i Endre. Tidaholms
Sara Anteryd är plötsligt förbi då hon gör 5 p mot Pixbo... det går fort i innebandy... svängigt värre.
Balrog kommer strax att leda serien... tror jag. Det brukar jag tro *ler*... och det brukar bli så.

Nu sängen....  är det verkligen måndag imorgon?
Den här tiden på året är skön... tiden närmast slutspelet är en härlig tid för ett läktarproffs.

/Innebandybloggen, since 05/06
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

44-22

2008-02-09 @ 00:47:01
Var det så? Skott statistik ... låter ... märkligt ÖIB var offensiva och skott kom... känns inte som... IKSU hade 50% mer skott.
Kom hem från IKSU vs ÖIB för ett tag sedan (ngr timmar sedan)
En svettig match (men rolig)
 
 • var lite stressad innan
 • barnen var lite trötta
 • Hade bjudit in en utbytestudent från Australien... för att hon skulle få se innebandy
 • Prata engelska under en spännande innebandymatch där viktiga poäng står på spel... det är typ ... svårt
 • Ljudet var hemskt på den sida jag brukar sitta, skräll skräll ur högtalaren ... speakern är ju inte direkt soft heller.....mitt i första var jag bara tvungen att släpa med alla vara saker till andra sidan. Stressande att höra oljud, stressande att hålla koll på jackor mm.
 • Hamnar i ett ruskigt tråkigt läge sådana här matcher... som om det är derby med mig själv... (skojig bild som dök upp i skallen) Håller på båda lagen ... var såååå besviken på resultatet idag
 • Satt på fel sida (flyttade till) vilket jag trodde skulle innebära att alla hejade på ÖIB där... nix.... där var det fullt med dalen folk och ... det är klart de måste jubla över förlusten för ÖIB... det är verkligen strid om slut spelsplatser


 • Ja det var kort om matchen...

  /Innebandybloggen nära dig
  ©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

  Mr magget om innebandyn och kyrkan

  2008-02-07 @ 21:21:45
  Så här säger Magnus Fredriksson:
  "Jag är själv inte kristen men det verkar som att innebandy och värderingarna i kyrkan passar ihop.
   Innebandy är en schysst sport och i kyrkan är man målmedveten, seriös, ordentlig och fokuserar på livet och spelet. ."
  ja haja.. så... i kyrkan är man seriös, ordentlig och fokusera på livet och spelet....
  Vilken positiv bild Fredriksson har av kristna, Smyrna & gänget i Gtb har nog gjort ett bra jobb.

  Tänkt att pingstkyrkans egen tidning Dagen (Tidningen Dagen) gör intervjuer med Fredriksson...
  Alvarligt... hur förvånad blev jag? Är inne på tidningen Dagens hemsida typ fem gånger per år... ibland har man tur.

  Har en teori... som blivit nedröstad... där det finns många frikyrkor produceras duktiga innebandyspelare...  kanske spelar man innebandy istället för att supa.. i dont no. har träffat mängder med duktigt innebandyfolk som har sina rötter i ... kyrkan... på ett eller annat sätt.
  Vore kul att testa min hypotes/teori... (säger man så?) kanske får jag också göra en intervju med Fredriksson. *L*
  undantaget frikyrkotäta orter är nog Lycksele... eller kommer det några kungliga spelare därifrån?

  Livsåskådningsrelevanta perspektiv och empiriska kontraster.... ja det får bli en annan dags tema...
  och... Chippens jesus tatuering på ryggen...
  Kan säga... inte hade jag tänkt att skriva om Fredrikssom (Maggetsson som vi säger) eller kristna idrottare ... nu blev lite ditt och datt

  Kaka: -We can only win being on Jesus's side
  Imorgon ska jag se en hemsk match... det är svårt när ÖIB och IKSU möts....
  har mer hjärta för ÖIB men ... går det bra för Umeå är ingen gladare än inneandyenligtmig.
  Kidzen ska med på matchen, det är det roligaste som finns... följa matchen med barnen, höra ders kommentarer nu sedan de blivit större. För ett par år sedan hade jag klätterväggen och den stora hoppmadrassen att tacka för... jag kunde se matcher, de hade inte tålamod.
  Ingen liveblogg från matchen den här gången... förra gången de möttes satt jag och skrev... nu... returmöte.
  Tror det kan bli en tuff match, man ska ALDRIG räkna bort Näktergal & co

  (länk till Dagen igen,,, dagen verkar skriva mer om innebandy än expressen gör)
  Frida Eriksson oops Stenvall skulle det stå hoppas på spel mot Dalen och Rönnby, hon tackade nej till landslaget på grund av skada... spelar hon  inte imorgon kanske ???
  Har bekymmer med sidan, måste uppdatera sedan.... sorry

  image385

  Uppdaterar
  Fick frågan om min egen tro, det tog en minut sedan kom ett mail... hm... hajade till inför frågan, sällan någon som frågar om sånt
  ... nu handlade det ju inte om mig och tro eller inte tro den här gången utan om... de Maggetsson sagt...
  han är inte kristen och....innebandy och kyrkans värderingar passar ihop. Hur blir det???? Om man inte är kristen så passar kanske inte ens värderingar ihop med innebandy *ler* (lät det där konstigt? Det är i så fall bloggens fel... den krånglar.... dessutom... min glimt i ögat är lätt att missa)
  ©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

  oavsett... ovett... svett... aiktikett... hett

  2008-02-05 @ 21:57:26
  Kvällen
  Dalen tappar igen  7-4... va???? Förlorar mot Balrog... som självklart var sugna på att vinna men ändå......
  Längtar tills Gurra åkt färdigt Vasaloppet....  han behövs... tror han kan tillföra mod.
  Kom igen nu Dalen....

  Till Vanberg
  Bli inte ledsen nu men jag går inte igång på tix i ögat ... sluta blinka åt mig ... prata innebandy...

  Hårdare mot AIK... jo.... det är bara så... de sitter i färgerna eller nå´t....
  Lärarnas barn förväntas uppträda bättre än andra barn detsamma gäller prästen.
  Går man omkring med ett efternamn som skvallrar om blodsband med någon känd och på något område begåvad person ... sånt förpliktigar.
  Små kläder från shopen

  Spelar man i AIK så...  ställs högre krav...  att uppträda som de gjorde första perioden är inte ok....  men jag förlåter dem nästan... mycket stod på spel... nerver.... Vilka var grinigast? Det hör inte hit.... det är ingen tävling *L*... värderar inte... bara konstaterar... spelar man för AIK är förväntningarna högre av många på läktaren.
  Det måste vara tufft... lite orättvist ju. Hörde ni... jag hatar inte AIK, älskar dem inte...  AIK lämnar ingen likgiltig... så är det... själv är jag en av dem som varken älskar eller hatar... men som njuter när de spelar bra innebandy.

  Falun... ja lite onödigt modig kan man tycka... hoppas han håller Wagneryd.
  Att AIK:arna inte åkte till EC är ... hela situationen är tråkig....  och höra om det i TV:n... suck...
  att spela i blå/gult ska vara det finaste man kan göra... en ära.... Det är till att sätta sig ner och fundera på HUR man ska se på landslaget... det är viktigare än Ligacupen nästa år... alltså diskussionen. Tror det är en barnsjukdom.... det här med att hålla spelare hemma från blå/gult.

  Om Vanberg... oops... nästan lite gnällig idag...  
  Hallo... det är nästan så man börjar längta efter ett nytt ansikte i rutan...  Vanberg är inte bättre än sin sista sändning.... skärpning... det hjälper inte att flörta med tittarna... ha coola kläder... och le... man måste visa den största respekt för de man intervjuar... "ta varandra i handen" typ... han står med två av Sveriges bästa spelare....nästan som han vill att det ska bli pinsamt i rutan.
  Nä... bort med lite jargong och fram med lite proffsighet.... please ... Vanberg som kan vara så mycket bättre, det har han visat tidigare.
  En gång bra alltid bra... funkar inte i TV.... visst han är inte dålig men... tar för lätt på sin uppgift känns det som.

  Avstickare
  Minns ni det här
  Vanberg:
  "Innebandy folk kan inte hantera uppmärksamheten i media" Per Tjusberg menade att Vanberg i det sammanhanget sköt från höften... det jag nämner ovan har inget med NUTID OCH TV att göra... citatet ploppade bara upp i skallen. Hittar inte krönikan där.

  Till Vanberg... säger det igen
  Bli inte ledsen nu men jag går inte igång på tix i ögat ... sluta blinka åt mig ... prata innebandy...

  /En innebandyblogg nära dig
  ©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

  Komplimang

  2008-02-04 @ 19:05:22
  Var en snabbis på min Ica butik, men himmel... är det något att skriva om?
  Jo, först kom en grön/gul från till mig och undrade hur man gör tortellini... typ kom bara fram och sa
  "vad har man i, vet du det" ... ser jag ut som värsta matmamman eller???? 
  Medan jag stod där kom ännu en man fram till mig... en klart överförfriskad och många hjärnceller borta
  "lycko du som spela hockey som får prata med en så snygg tjej"
  Grön/gulingen hann inte svara.... Aliksen vänder sig till mig och säger
  "du skulle vara ännu snyggare om du inte ätit så mycket sånt här" medan han plockar upp Mandelmassan ur min korg.
  Han fortsätter:
  Eller vad säger du löven  visst skulle hon ha varit snyggare om hon inte ätit så mycket skit?
  Grön/gulingen såg helt förstörd ut... jag sa
  du behöver inte svara, det är lugnt 
  En från personelen dök upp och tog hand om den påverkade mannen 

  Skyndade mig till kassan, betalade mandelmassan... på väg till kassan slängde jag i en stor påse blodapelsiner och två kg morötter... i fall nån hört vad farbrorn sa.

  Tänk... jag var ju bara på affären... helt plötsligt smakar semlan extra gott.... eller?

  Innebandy på TV ... Jihde...
  Han såg ut som ett barn när han svarade på frågorna om poäng 600... Målet måste koma innan 20.00, har lovat sitta i telefonmöte kl åtta nämligen... fattar inte folk att det är innebandy på TV på måndagar?

  /Innebandybloggen från Umeå
  ©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

  Dåligt självförtroende, Gambiahallen och blå/gult

  2008-02-03 @ 18:22:30
  Skrattade gott åt Gambiahallen ... läs Kimmos blogg

  Om ib idag... damerna vann igår, hade blivit förvånad annars
  Att herrarna spelar oavgjort KAN bero på att man inte skickar bästa laget... eller?
  Vem ska skriva krönikan
  "Landslaget är innebandyns hjärta"
  "Action blå/gult"

  Längtar efter en klok, smart och lättläst krönika i ämnet...


  Expr. och AB
  Hur många innebandy älskare köpter kvälls-blaskorna?
  De skriver knappt om vår sport, är inte det väldigt osportsligt av tex. sportbladet...Hur många har frågat efter innebandy? Mailat, ringt, skickat in tips mm.
  Dags att göra det kanske.
  Av princip länkar jag inte till deras sidor, det händer någon enstaka gång.... en anledning är just deras USLA rapportering av ib.

  En väg till att få dem att skriva är ... att fråga efter sporten...  tror ib folket är dåliga på att påverka... verkar nästan som man har dåligt självförtroende. Rak i ryggen nu ib folket... FRÅGA efter artiklar mm om innebandyn... hörs vi inte så syns vi inte.

  3-0 igår... ser kul ut i tabellen men det är en synvilla... taight som sjutton är det på 4 5 6 7.

  ÖIB fick stryk av 08:0rna ... hm...
  De ligger 3:a men tabellen haltar något... TROTS att det är herrarna det gäller.
  Starka Gävle har två matcher mindre spelade, men de ligger ju två så....... ja eller snart en så de i skrivandets stund spelar mot Sirius.
  City klappade igenom igår...besvikna röster har hörts....
  Nu är det kört sa någon, inget elitserie spel för dem... hm...har inte sett dem särskilt många matcher i år...
  Än kan mycket hända...

  Sitter och chattar med 12 åringen som just varit på Wembley , han skriver 2000 toaletter 90 000 åskådare ... läckert att hans pappa ser till att han får se såna ställen när de reser... trots att han själv inte är biten.
  De har varit på fotbollspryl shopping....
  12 åringen har tydligen köpt en present åt mig... gissar att det är något med Crouch... som fö. startade igår och stod för ett mål, ett målgivande pass. Min gamla favorit ... gjorde succe.

  Nu har jag tipsat sonen hur han ska kunna driva övertalningskampanj på pappan så han får se Emirates Stadium, de bor inte så långt därifrån... klart grabben ska se fotbollsarenor när han är i London
  Musikal ena dagen ... fotbolls kultur andra dagen *ler* 

  Uppdaterar 21
  Guld åt damer och herrar

  Äntligen en ny krönika på hela sveriges innebandysajt  Innebandynytt
  Det är Micael Svensson som fattat pennan... eller satt sig vid datorn. Är det 7 härards gamla tränare? Hm... nja
  Låter som han diggar Göransson... Hur som helst... så kul att det finns en och annan nyhet att läsa på innebandynytt... har verkligen saknat det.

  Har hört att de tar nya tag nu... lite försiktigt.... någon sa att de sållar bland de som ska skriva deras krönikor... Hm... får man önska något?  Kan göra en lång lista på folk jag tror har något på hjärtat... (jag vill läsa)
  Såna som lever nära sporten... det blir ÄKTA då ... plastbollskrönikor ska inte vara plastiga.
  Nordström (Bloggaren)
  Eskinen
  Minne
  Peter Svensson (vd *ler* RIG Umeå)
  Packalen (men han kanske är köpt av Magget, har en känsla av att Mika kör sitt race.... alltid)
  Några jag själv skulle fråga om jag var mr R
  Innebandynytt behövs....
  Ta nya krafter i er egen takt,,, jag håller tummarna
  Undrar om inte Peder Bodén kan skriva...

  Angående krönikor ... Gurra är kunglig... väntar med spänning tills han fattar pennan igen, just nu ligger han i hårdträning för Vasaloppet.

  JA, jag lovar att stötta Innebandynytt, skriva artiklar. Men krönikor får stå för profilerna.

  /En innebandyblogg nära dig
  ©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

  Granqvist bästa sportjournalist

  2008-02-02 @ 15:14:51
  Kan inte annat än hålla med...  Lasse Granqvist borde få prata innebandy... men det lär ju dröja.... tyvärr.

  Här är det skitväder... toksnöar men när det kommer ner till marken blir det vatten... jag vill ha -5 och massor med snö... ja ja... man kan inte få allt.
  I dag ... jo en del sport, såg innebandy imorse ... P 98/99... inte någon av mina barn alltså..
  himmel vilken kunglig tränare de har ... grattis Stand...  Ungdomstränare är bland de viktigaste vi har... var rädd om dem... Just den här ungdomstränaren... HUR hinner han?????

  ... pool har ju match... MODO och HV möts nu ... hade tänkt se matchen men det var en betalmatch... orkade inte. Ikväll ska några kompisar se Pool matchen på Olerys ... De har redan förfest... tre timmar innan match... känns inte som jag passar in där just nu.... är inte på partyhumör. Har ju Canalen hemma så....

  Uppdaterar
  Fick just göada bud fråb känd "Dalen person"
   Sverige låg under i matchen mot Finland men  Alexander Bodéns kvitterade och... det blev oanvgjort...
  Än en gång... vad gör Alex i landslaget? *ironisk*

  /Innebandybloggen nära dig
  ©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

  Urban kvar i Dalen

  2008-02-01 @ 17:10:38
  Nytt kontrakt fram till 20/4 2009 
  Tror Dalen gör rätt, vad vore Umeå innebandy utan Urban Karlsson.
  Jag vet att många menar att det är Urbans fel att Dalen inte vinner... hm... det är ju omöjligt att säga....
  Får jag säga något?
  Rätt att låta Urban stanna vad än folk säger, många tror att det enda rätta är att sparka huvudtränaren när lag inte lever upp till förväntningarna... En bra metod kan vara att TILLFÖRA något nytt, FÖRSTÄRKA den ledarstab som finns med de som behövs...  och jag är inte rätt person att säga vad det är.
  Nog verkar det fattas något ibland, mod och vinnarskalle... sånt går ju inte att "ta på... hur tränar man sånt? Ja.. det är väl därför det finns coacher.

  Hur är det med tid för matcherna i Gtb? Magget skriver att :
   

  Ja ja... de har skrivit fel förut... *ler* just nu pågår en annan match... vad jag vet

  19 spelas den där matchen va? Aha... herrarnas match är 16.30... nu alltså....
  Rörigt det här när det är två mästerskap samtidigt ....

  Damer:
  Känns ganska märkligt att så lite Umebor är med i truppen... man är ju rätt bortskämd... tänk så fel han hade Daniel Hahne ... "stämpelkort i landslaget"
  I Lokalpressen VF har man klurat på varför Martina inte spelar i landslaget...
  Det undrade jag också tidigare... nu har jag vant mig *ler*...
  Har frågat henne en gång, och det lät ärligt ... hon går inte och tänker på landslaget ... hoppas hon får frågan snart så hon kan tacka nej... knäppa lite på någons näsa *skojar*
  Söderkvist är poängkung men det är en sanning med modifikation... Emelie Lindström har två matcher mindre spelade och har samma poäng = 39

  Ska softa ikväll... verkligen softa, är helt slut efter begravningen, matt... slut... men mycket tacksam att jag gick dit, snacka om värdig begravning.

  Nu vill jag bli ompysslad... hallå....
  Vill jag det?
  Är till och med för trött för det.

  Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien är lagen som kommer att deltaga i World Challenge 2008.

  Spelprogram
  Fredag 1 februari Lisebergshallen

  16.00 Finland - Schweiz
  19.00 Sverige - Tjeckien 
  Lördag 2 februari Lisebergshallen
  14.00 Schweiz - Tjeckien
  17.00 Sverige - Finland
  Söndag 3 februari Lisebergshallen
  11.00 Tjeckien - Finland
  14.00 Sverige - Schweiz

  herrar
  Blev matchen 0-0 verkligen?

   /En innebandyblogg nära dig

  ©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.