->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Brist på innebandy? Inte på killar heller

2008-01-27 @ 00:17:00
Om jag sover  med en plastboll inatt... kan man nästa säga att jag tillbringat ett dygn i innebandyns underbara värld.
Match för S kl 10 medan det andra kidzet tränade. En sväng till SkyCom, hem och äta, tillbaka till Skycom för att se Dalen vs JIK.
Dalen damerna fick ingen glidarmatch mot Boden, kamp blev det. Om Dalen fått styrk i den här matchen så skulle de få veta hur IKSU kände det när Dalen slog dem i Skycom. Ingen trodde att Dalen skulle vinna då... men de vann rättvist. Ingen trodde på Boden idag... men de störde Dalen rejält.
Dalen vs Boden blev inte vad jag trodde... nämligen promenadseger... Lika lite trodde jag att matchen igår då IKSU tog emot Skellefteå skulle bli tuff för IKSU att ta hem. 4-2 men ingen promenadseger.
Karolina Edin måste vara mycket nöjd med sin match trots förlust. 
Målvakternas helg i både Boden och Skellefteå... mkt bra insatser.
Målvakt i Dalen: Malin M... måste vara kul att få chansen, nu väntar jag på att Sara ska få chansen, fasen också... flytta ända hit och sedan... nöta bänk. Håller tummarna för att hon hittar flytet eller vad det kan vara som fattas, jag vill se henne spela.

 Dalen vs JIK
Det gjorde ont i mig att se JIK förlora... deras besvikelse var sååååå stor.
Klart det var skönt att Dalen vann, för Umeå skull håller jag så klart på dem.
JIK spelade riktigt rolig innebandy i första... även om de tappar bollen för ofta så spelar de snyggt, snabbt och roligt. Är ingen fän av "rulla runt bollen spelet" Dalen har för sig ibland... de skjuter för sällan och väntar för länge för att jag ska bli riktigt nöjd. matchen var inte så rolig som jag väntade mig... JIK spelade innebandy på hög nivå... och enligt Ingrid rolig innebandy... sådana lag gör en glad.
Domaren måste ha en tagg till Gillek, tycker de var och petade på honom stup i ett ... (de lever kvar i den gamla bilden av Gillek tror jag) tycker de var väl Dalenvänliga... domarna alltså, detta skriver jag trots att jag verkligen vill att Dalen ska ligga högt i tabellen - jag håller på dem i Superligan för Umeå:s skull.
Höjdpunkter var 0-1 målet när K-J Nilsson ger Gillek ass. SÅÅÅÅÅ snyggt. Stackars er  som inte fick se det. Skönlir
1-1 målet var skönt... bra tryck i det syskonparet.
De som imponerade på mig idag var  flera... (ibland märks det att jag inte kan något om innebandy *ler*)
JIK : Andreas Elf, Gillek Ramlöv
Dalen: Sveriges snyggaste norrman Ketil, Dysil sedan tycker jag att Patrik Lundström gör en bra insats och Nilsberth. Plussar även Brännström, skönt att han är hel igen.

Tror jag ska ringa Urban och föreslå att han ska testa Bodén som back... det där sargspelandet och snurrande bakåtpassen kanske skulle göra sig bra hemåt... framåt känns det inte rätt.

MODO vann mot Skellefteå, skööönt... blir inte så jobbigt på måndag... där folk är AIK:are. Skyndade oss hem från Skycom åt sen middag och såg slutet på matchen.

Huset fullt med grabbar i natt... 12 åringar som luktar svett efter att ha spelat ib ute på gården... mellan 22-23... sånt blir man glad av... svettiga 12 åringar med blåmärken och skrapsår är en höjdare.
Vi har haft andra gäster ikväll, även deras barn gick ut och spelade... barn mellan 5-13 år, tjejer och killar som lagar det ena målet med en handduk för att kunna spela... världsklass!!!!
Vi vuxna satt inne och löste världsproblemen.

Färjestaden och domares kostsamma misstag
Tyckte det kändes rätt tryggt att Pixbo låg under mot Färjestaden ikväll... nu vann de matchen... på måndag kommer de till Skycom för ligacupfinal... hur bra är Pixbo? Ja de har en del att bevisa.
Skojade om att Warberg nog lagt sig för att alippa lägga massor med pengar på att komma till Ligacupfinalen...
nu fick de spö av Storvreta ikväll... kanske är de i en svacka... Warberg alltså. Förlust i Europacupen, mot Pixbo i liga Cupen  och nu... mot Storvreta.
Storvreta, grattis. Ni är de första att slå Warberg i serien (visst är de så?)

Endre- viktig vinst mot Kalstad

Många mål i Ängelholm... en match som går till historien ... tycker den här helgen borde gå till historien... vilka oväntade resultat:
4-4 Rönnby - Täby ... nåja Täby vann ju över IKSU här i Umeå för ett tag sedan.... ett lag många topplag har svårt med.
Synd att inte KAIS hade marginalerna på sin sida i matchen mot Pixbo.
Ska bli intressant att se vad som händer imorgon... Pixbo möter Falun... skulle så gärna se den matchen.

Tuff innebandyhelg.. just ja, det är en dag kvar av helgen... mer innebandy imorgon ju.

Jag snackade med Vanberg efter matchen.... nä oj flåt., det gjorde jag INTE.. härmande en av favvokluddarna... tänk om det är en  tangent som hakat upp sig.*skojar*

Från en innebandyblogg nära dig: Lev väl!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg