->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Stort av Helagotland.se, och extern kommunikation

2008-03-29 @ 21:13:23
Gissa vem som åkt tåg till Umeå för att skriva om matchen? En journalist från Gotland...(länk borttagen, trasig) nu kan han inte ha åkt tåg hela vägen men... bra jobb Endre, det är innebandyfeber på Gotland.
Den bästa live uppdatering jag sett ... ja näst Ulf Henrikssons då...

Vilka tidningar skriver mest om vår sport?
Vore kul med en undersökning, min uppfattning är att Umeåpressen ligger bra till, Gotlandstidningar, VLT, HD... någon mer?
Var kan man läsa om Pixbo och Balrog? De borde uppvakta pressen mer
AIK då? Med tanke på hur heta de är så... borde fler tidningar vara intresserade av att skriva.
Tipsa mig gärna var alla AIK nyheter finns förutom på hemsidan där en bloggare gör sidan levande.
Balrog... ja deras hemsida måste de ta tag i, den har ibland inte fungerat alls under den här våren.
Nu var det ju inte hemsidan jag funderade över utan VAR finns redaktionella texter om Balrog?
Pixbo, två lag i semifinal... de borde vara STORT även i en stad som Göteborg... eller?
Det räcker inte med att synas på inneandysidor

UT OCH UPPVAKTA PRESSEN ... det är DÄR vi ska synas.
Internt är bra... men då blir det lätt klubben för inbördes beundran, det är de EXTERNA relationerna med media som är viktigast. Vad hjälper det att vi är en stor folksport... om ingen annan vet om det.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Zlatan utanför dörren

2008-03-26 @ 20:44:43
Sådär ja... så här nära Zlatan är det inte många som har varit... råkar jobba några meter ifrån det ställe Zlatan hade som mål när han igår var i Umeå...
Men jag orkade inte gå ut och hälsa... om Zlatan vill prata med mig får han allt knacka på...
Nu tog Zlatan inte chansen att träffa mig, synd för honom.

Barnen är påsklovslediga, det är en ANING jobbigt att åka iväg till jobbet när jag vet att det kan utbryta ett världskrig om vem som ska ha det sista äpplet eller vem som har manipulerat äggklockan de använder för att rättvist fördela tiden vid bästa datorn.
Idag bestämde jag mig för att jobba hemifrån... de är ute och gör en snökoja med kompisarna som jag sedan lovat lunch... Lite virrigt blir det allt att jobba hemifrån.

Så blev det äntligen lite nytt i semin ... Endre och IKSU... japp, Pixbo och Balrog ... spännade värre, på lördag smäller det i Umeå då är Endre på besök.... brukar bli roliga matcher även om det inte var så roligt sist de möttes i Umeå vad jag minns. 

Gillar Fasth blogg den här veckan... kul att han tycker och tänker... hans bloggkollega kommer inte att finnas i Globen om man får tro redaktören.... ska bli kul att följa herrarnas semi... Är Täby i Globen så ska jag att åka dit, det har jag råkat säga i höstas så... Kanske kan jag använda mina oanvända biljetter från ifjol *ler*, vem ska man fråga.
 
Gillar inte det VF:s Tomas Ruut skrev om Dalens sportchef/tränare, snacka om sågning... ni som bara läst krönikan vet inte vad ni pratar om... det var typ fem sidor innebandy och nästan allt om hur kass Urban är som aldrig vinner något. Det var något med HUR de skrev, inte vad de skrev.... går inte att ta på men det kändes inget vidare i mitt innebandyhjärta.
Det enda vi kan glädja oss åt i Umeå är att innebandyn fick så mycket utrymme.
Det är ingen hemlighet att jag själv tror Dalen skulle å bra av lite ny luft, men det innebär inte att man måste kapa någon på det där viset, eller?
Har förstått att många jublar åt krönikan, och det måste man få göra... men det har liksom blivit en grej att Urban är både sportchef och tränare, han måste ta SM guld för att tvätta bort de här snacket...
Det är ordförande och övriga styrelsen som borde få ta skit (just jag Urban är väl med i styrelsen kanske, eller? Nja, sportchefer brukar vara rådgivande).. det är inte Urbans fel att klubben säger ja till den här lösningen... en styrelsefråga precis som Pixbo måste fundera över hur de egentligen jobbar med sin tränarfråga... vem ska man ifrågasätta...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Göra ingenting och ändå trött

2008-03-23 @ 18:29:57
Utom bredbandets räckhåll igen...
Har åkt skoter, solat i en snödriva, lagat mat på murikan och ja... inte pimplat direkt men de andra har gjort det.
Tänk att man kan bli trött av att göra ingenting...

Innebandy då...
Snurrigt att Mora vann över Balrog, tänk att vad som kan hända i ett slutspel.
Rönnby vinner på Endres vinnararena... rutinen slår ibland ALLT.
Falun tog en match av Pixbo, tänk om det blir som Martin Olofsson tippat.... Falun till semi? I mina öron låter det som om Pixbo tar hem detta men... har haft fel förr.
IKSU hann först till semifinalen *ler*...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

MODO är ett innebandylag

2008-03-19 @ 23:43:14
Igår kom den igen... heja ramsan.... när fansen skriker "MODO är ett innebandylag" så är det inte bra... typ....
Ler varje gång jag tänker på ramsan ... den är så.... oförarglig och ändå... borde jag ju bli kränkt.....
Nu spelade inte MODO som ett innebandylag..... de SVEK *suck*

Idag har jag fått två flaskor  i mitt påskägg... vem kan skryta med det? Drack upp dem på en gång så nu är MODO matchen bortglömd.(internt) <3 <3 <3

Utbildade idag...  presentationsteknik.... himmel, det är det roligaste som finns... är nöjd med dagen.
En kille hade typ växt tre meter sedan sist.... Ibland är livet som konsult sköööönt, så motiverade och roligt... men alla dagar är inte klackarnaitaketdagar.
Gillar inte att man lagt slutspelet under påsken... tänk så mycket mer folk det skulle komma om det INTE var Skärtorsdag man spelade.... eller Långfredagen
Missar själv Dalen- IKSU matchen skulle jag tro... men på måndag är jag tillbaka i stan med lite tur.
Till dess... gör som resten av Sverige gör under påsken .... ÄT Sverige ur krisen.

Innebandyenligtmig ska nog fixa lite egna priser, nu när de kör årets rookie och årets spelare på förbundets hemsida, vad sägs om:
Årets comeback
Säsongens gnälligaste tränare
Årets flopp
Säsongens filmare

Kom gärna med era kandidater *fniss*

Till anonym
Jo jag vet var U i IKSU betyder... men det är inte många som vet.
Tror det är bra med lag som lätt kan förknippas med sin ort ... typ Umeå City, Örnsöldsviks innebandy, Täby, JIK, Warberg ... om man ska få en kommun att satsa pengar på laget vill de ha något tillbaka... PLATS marknadsföring kallas det.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Händer lite här nu

2008-03-18 @ 20:52:57
När jag väl tar mig tid så är det bara krångel här... blir utslängd och ... ja sånt.
En himla massa innebandy är det i mitt liv... är äntligen frisk och kunde se matchen i Gammliahallen igår.

Vem var kyligast igår? Säger inget namn man han har innebandyglasögon på sig när han spelar. WOW... ska be honom komma och köra gräsklippare här i sommar... det verkar vara hans grej... på med hörselkåpor och ut och röj...
Det märks att Agustsson är proffs, han tar timeout medan det går att göra något... hur många gör det? Folk verkar tro att TO är till för att ta ut målvakten, eller möjligen ge de ledande motståndarna en välförtjänt vila innan sista rycket. Nu hjälpte inte TO för Göteborgarna, vet inte vad som hade hjälpt... kall vatten kanske... Koppen skulle ha kommit till Umeå... då hade det här ALDRIG hänt.

Nu spelade Dalen .... STORT och MODIGT, de var snälla på ett brutalt sätt *ler*.
Media skriver att folk sa "Nu tappar de snart" men det lät inte så på min sida av Gammliahallen... nej... kändes som folk litade på Dalen... ja alla utom Andersson då *ler*... han tog micken och frågade Urban Karlsson om ... ja typ om de skulle visa att de inte tänkte vika ner sig.... hade tänkt gå och klappa till Andersson *ler*, nåja... frågan innehöll ett stort skratt...

Innebandy är STORT här i Umeå just nu har jag fått signaler om trots att jag varit sjuk... bra publiksiffra när IKSU slätkammade Dalen i helgen, var det 500 som såg en divisions två match här för ett tag sedan? Kan det vara så kungligt? Curt rektor för Thoren Business School... mer innebandy i Umeå skolor alltså... men inte ett lag till som siktar mot Elitserien... de kör inte samma koncept som RIG.
Nu kanske man kan spela med RIG och gå på TBS..???? *asgarvar* (skojar skojar)

Nog är väl innebandy ett konstigt spel... två lag spelat 1-0 i en seriematch på TV, nästa match blir siffrorna 10-2... i och för sig i ett slutspel och då kan det ju bli hur som helst. Tänkte på IKSU-Dalen nu.

Slutspel i hockeyn... är det? Vad gör MODO???? En match med sig och just nu står det noll noll i fjärde matchen... efter en och en halv period. (shit nu blev det ett noll till Timrå *suck*)

Ser så klart ib på TV just nu men.... det bästa som hänt mig kom förbi efter skolan... hon ville vara här trots att pappan skulle bjuda på restaurang... klart hon fick det... hon är .... så stor på insidan den här tjejen, nu är jag så klart färgad *ler*... Vi har använd (spelat) Författarkort-leken och sedan PS och Singstar... samt gjort engelska läxan. 
Nytt ord har jag lärt mig:
Hulled oats porridge... allt detta medan ni andra såg matchen, såg några minuter av andra ... behållningen var Brunos samtal med spelarna... tydligt och bra *ler*.... himmel vad det händer konstiga saker i ett slutspel.
Undrar om någon kommer att skriva att de gör en Dalen... tappar ett 4-0 överläge... nja, det är ju Balrog.... och ingen karlsson i båset, så slipper vi läsa sånt.

Veckans fråga:
Hur många utvisningsminuter har Koffe i blågult?
Den som svarar rätt ska få en t-shirt... har många som ni kan välja mellan.....
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Däckad

2008-03-14 @ 15:57:08
Fortfarande däckad...
39 imorse och hela huvudet fullt med... ja ni vet
Lottningen i CL... Pool - Arsenal ... känns "sådär" .... Peter är glad...
Kan Pool ta den matchen?
Nja... knappast ... eller?

Man ska ju tro på sitt lag...

Det där med svenska spel... vi tyckte helt klart olika om det Limmet och jag.... kul att man kan se samma sak och ha sååå olika uppfattning.

Nu ska en Balrog spelare få beröm av mig ....  det är ju SÄLLAN i den här bloggen *ler*

Johanna Dahlin gjorde en super bra insats på Sportwebben, (bruten länk) vilket proffs!
 Och nu... färgad av febern.
Synd att de andra i studion var det inte många som verkar  "gå igång" på Elitserien
Man börjar skratta i studion när man får frågan hur det är att tippa Elitserien .... okänd mark... man får läsa sig till... vilka EXPERTER alltså.
"Vi försöker hålla koll"
"Jag tror jag har spelat två gånger under året"
Hur många har sett en "dam match" .... daminnebandymatch... har jag fel?
"Jag har följt det där halvdant"

Vilka hade kunnat sitta i studion? Kimmy Dalbjer kanske, Urban Karlsson, Åsa Karlsson, Martin Olofsson... ja NÅGON profil som kan något om Elitserien.

Nu handlade det inte så mycket om själva slutspelet utan mer hur svårt det är att spela på DAM-innebandy.

Johanna Dahlin... bra jobb.

Om några timmar vet vi om Umeå är ett steg närmare att ha ett FEMTE lag i högsta serien... Matchen börjar 19 och jag hade såååå gärna velat se den men även om jag proppar mig full med alvedon kan jag ju inte gå dit och smitta ner folk. Tro på två raka för Huddinge.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Bråka inte med mig, jag har feber

2008-03-12 @ 20:07:28
Hur gick det här till???? har feber, ont i huvudet och .... STACKARS mig
Men på jobbet har killarna åkt till USA resp. Åre och det var en massa som bara måste fixas och som bara jag kan...så. Många är sjuka på jobbet och jag tror jag klarat mig lindrigt undan ... med Alvedon och emellanåt en Ibumetin så orkar jag hyfsat.

Ingen innebandy för mig i veckan... orkar knappt tänka ju, en match jag vill se på fredag Kotten vs Svensson, Kotten vinner den matchen.

JAG gillar  Vesterlund .(vet att det inte är politiskt korrekt men...) .. han är skön och varje gång han öppnar munnen halkar ett grodben ut....UNDERHÅLLNING (länk bruten till Svenska Spel=
Hur kan man hinna säga så många underbara men vridna saker på så kort tid... man kan nästa tro att vi är släkt.
Typ: (ej citat)
Ingen annan spelare vill sitta i Dalens omklädningsrum
Täby spelarmaterial gör att de borde spela i division 1
Inte en pass i anfallzon, de bara skjuter, det de gör med klubba och boll är inget att skryta med.
Ja... det var axplock.
Tack Vesterlund, du fick mig att skratta 
 Packlén tar inte för sig som han brukar, hade varit kul att höra mer av honom  .... Matte tar sååååå stor plats att det är svårt för någon annan att få luft ... me det är kul .... rekommenderar ett besök där hos profilerna på Svenska spel.
Tänk att svenska spel gör BÄTTRE "inför första kvarten" är de som äger oss, jag menar TV4
Är inte det lite trist... alltså inte att Svenska spel gör något bra, utan att det inte märks mer att vi ägs av TV 4.
Läs vad kloka Minne skriver om "inför kvarten damer"  Det svåra valet

Pool vann igår... skönt, febern kändes inte så farlig då

Någon som tror att Tomas Eriksson blir IKSU.s nya tränare?
Någon?


Till sist
vad gör SEI? Lite och inget om man får tro hemsidan....

Slutspelsbloggar:
Hannes Öhman
Limmet
Minne verkar ha vaknat till liv ... som jag har längtat ... en slutspelsblogg kanske?
Från en Innebandyblogg nära dig /I
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

SlUt och TRE Umeålag i slutspelet... stort!

2008-03-10 @ 18:23:48
Så var den här serien över, nu återstår det roligaste... SLUTspelet....
På något sätt är det ju vad man väntat på... även på läktaren, i soffan och vid datorn... alltså alla stunder man (jag)  har hållit koll på klubbinne-bollsbandy

Själv... har varit på tur ... långt bort från cyber... i lördags hörde jag en bil klockan 11 och sedan var det tyst till klockan var 15 tror jag... nä just, nu överdriver jag... det var ett par skotrar som körde förbi där vi lunchtid.
Lunchtid däruppe är egentligen klockan 11 och middag klockan 15, man kliver upp på morgonen... gärna före 07, annars kallas det sovmorgon.
Ja himmel... så annorlunda mot det jkl radhuset i stan.... annorlunda men hemtamt.

Lagat hemmalagade köttbullar på en järnspis... ni vet man har ved och tändstickor och sedan vips är det eld.

Innebandy då... nja... noll

Men har koll ändå på slutspelet alltså....
Igår var jag galen... trodde alla matcher skulle gå i TV4 plus... den kanalen har visst inte jag... helt plötsligt men nu har mitt bästa sällskap på läktaren upplyst mig... tack.
Vad tycker jag om lottningen då.... hm... IKSU-Dalen och Pixbo-Dalen. Hade varit roligare om IKSU valt ett annat lag men nu kan de ju inte tänka på mig... den dag vår sport har pengar som tex. hockeyn kanske man kan välja helt efter vilka man vill spela mot... då lag har råd att ta flyget... rätt vad det är kommer den dagen.... det går sakta framåt... men framåt går det.

Vilken slutspels-match vill jag helst se... Åker nog till Gtb och ser Pixbo... intressant kommer det att bli på damsidan. I år kommer vi att se andra lag än Rönnby och IKSU i Globen... tror jag... och det brukar bli som jag vill *ler*

Curt slutar... trist, ingen kan fylla hans plats.
Hur kul blir innebandyn om alla profiler försvinner????
Färglöst, tänk Kimmy valde herr-innebandy förra året, Curt har inget lag nästa år och Örjan har drabbats av det norrländska lugnet... eller något, visst hörs han mindre numer?

Om innebandyn ska göra sig hörd behövs profiler..både i båsen och på plan. Såna som sticker ut... men med HJÄRTA.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Lunch blogg om slutspelet (i all hast)

2008-03-04 @ 13:09:28

Månadens  kommentar
I: Hur gick det?
Spelade lika bra som du svarar en sur S
I: Men jag är ju inte alls bra
S:Nä just det, men jag satte en straff
Hallå... tänk om det blir mamman som ska ta skit varje gång en match går dåligt... illa illa... eller... jag tar det är så himla glad att de idrottar

Tänker på slutspelet och valet av motstånd... jag vill ha kul... vore ju nice om det inte blir exakt samma lag som skall mötas i år igen...
Vilka ska spela semin... ja det är klart man måste satsa på det men Balrog kunde ju ta Falun eller Pixbo för mitt höga nöjes skull... Är jag korkad? Nej men lite trött på att se samma lag i varje slutspel...
Minns ni Lersbygdens täsktramp i fjol när hon kommenterade att  Rönnby och IKSU som skulle mötas i Globen... om jag inte missminner mig sa hon "fel lag". 
I år ser jag gärna Balrog och IKSU i finalen... jag måste ju säga IKSU ... eller hur? Har en känsla av att de finns i Globen i år igen... Undrar om man ska ha som mål att vara i Globen varje år? Nåja, de är nog så bra i år igen och har "tänket" ... de spelar för att vara i Globen och är van med den pressen.
För att göra det hela lite sexigt ser mitt slutspel ut enligt följande 
(hata mig inte nu.. det här är ju ingen riktig innebandyblogg, kom ihåg det)

Balrog väljer Ö-vik eller Dalen, så... ordnar sig resten ... 
Vem är det man ringer till... Pixbo får spela mot Endre... sköna matcher det skulle bli
IKSU väljer Mora och sparar en del pengar... ifjol valde de Dalen av flera skäl... "vi möter gärna Dalen men det är även ekonomi med i spelet"... Mora är lagom långt borta.
Rönnby och Falun 
Sedan blir det 
IKSU som tar sig an Pixbo eller Endre
och Balrog möter INTE Rönnby ....
nä, nu föll min idé ... 
Då måste ju Pixbo slå Endre och ... det vill jag ju *inte*

IKSU skulle knappast  vilja spela mot Rönnby i en semi, och Balrog ska ju ha en annan saga i år än att tappa semin till Rönnby 
Nä, det blir nog som många siar... samma lag som förra året.... genom hela slutspelet, skillnaden är att det kan bli Ö-vik som är motståndet i åttondelsfinalen. *suck*
Ingen är gladare än jag om jag har fel.
Ska Balrog och IKSU vara i Globen så kan det ju vara så enkelt att Balrog slår ut dem (läs Rönnby)  i semin.

Just nu står oden i fokus, det är highlife på deras hemsida... att de inte stänger den den.. i så fall för tredje gången i år. Fram för folkets åsikter men kanske inte i en anonym gästbok.
Håller med  Gittan skönt med någon som säger vad det tycker, men... spelaren ifråga lär knappast ha ringt upp media.... den som varit i hetluften vet ... media får tips och den som råkar glutta i deras gästbok ... och är journalist... nästan alla journalister kollar upp sånt... eller?
"Hon säger verkligen vad hon tycker. Befriande. Men kanske inte så smart att kritisera tränaren i media. Och inte inför den viktiga slutomgången".

Uppdaterar 13.21
Nu har raggarna återkommit på min blogg, se som raggar besökare... att ni orkar. Tips, besök andra bloggar  som handlar om ögonskugga och kommentera där  om ni vill ha läsare. Själv hinner jag sällan använda ögonskugga...

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Ost, rödvin och choklad

2008-03-03 @ 20:49:22
Min TV ville inte vara med ikväll när Balrog-Täby matchen började.... bilden... de hade spelar FIFA på PS2 och trixat med något, när jag äntligen fick igång bilden så fanns inget ljud... kabeln till högtalarna fanns uppe i S rum... himmel vad jag saknar dem. *ler*
Nu funkar TV och, ja vad ska man säga?  Håller aldrig på Balrog ... Idag vill jag bara bli underhållen men folk faller bara hela tiden... dessutom hatar jag knuffar i ryggen. Men om domarna ska ta två minutare på alla knuffar idag så blev det inte mycket till match. Domarna ... hallå!
#19, hur KYLIG är han inte... snyggt , bra samarbete Talme

Till Krille
Grattis till platsen i SSL,
det gör inget att du sköt en boll på mig, antar att du stöttade laget helhjärtat.  Såååå gentlemannamässigt att be om ursäkt här i min blogg. Nu pratar city om att värva spelare, här gör jag en önskelista: (kommer strax)

Jag vill INTE ha fler innebandymatcher (to late) här i Umeå... det är svårt redan nu att välja *ler*... FYRA lag i hösta serien, borde det inte vara så i hufvudstaden istället...  Stockholm bör kunna hålla sig med tre lag på damsidan.... Håller på Huddinge hockey ... det är vad Stockholm behöver. Visst hade man fyra klubbar i högsta serien tidigare... nu kan man stoltsera med Balrog, men det är ju inget dåligt lag.
Visst... om Umeå City verkligen kan hålla sig med lokala förmågor är det SUPER men är det möjligt? Tycker inte de borde gå ut så hårt med det... ett par "roliga värvningar" per år hör till... även jag beundrar city för att de vill vara en RIKTIG innebandyklubb.
Tränarfrågan då... har fått tre mail med frågor om Packalén ... "Hej, Jag tycker det låter i din blogg att du har lite inside på vart Packalén kan tänkas ta vägen nästa säsong, eller var det bara en teaser?"
 Vet jag vart han tar vägen nästa år? Svar: NEJ det var ett skämt... eller nå´t ....det där jag skrev  men jag hoppas på IKSU ... hur coolt vore inte det. IKSU eller City .
OM det blir så att Mika hamnar i Umeå vet jag en viss "media sportchef" som ... Fl´åt

I City finns det en spelare jag beundrar mycket Lars kapten Bergström... en klippa...  han är en sån där som gör en stolt över innebandyn.
Han började i City och är nu 97/98 har varit och luftat sig i olika klubbar här uppe, IBK Dalen 99/01 06/07,
Umeå City IBK 97/98 - 99/00, Umeå BK 00/01 - 01/02, Täfteå IK 01/02 - 02/03. Han är helt klart mogen för elitserien , har erfarenhet ... rutin, men hur många andra är det frågade någon... ja... nu är de ju där.

Äntligen har Umeå ett lag i högsta serien som heter något vettigt ... UMEÅ City, så ska lag heta... typ Warberg, Västerås, Falun, Boden, Örnsöldsvik, Täby .... inte IKSU eller Dalen .... vore jag IKDU skulle jag ha satt ett Umeå framför UIC IKSU ller UIBK Dalen ... för Umeå:s skull.

Rödvin, ost och choklad ....Det är sånt man ska passa sig för om man brukar få migrän.. Är själv skonad men himmel vilket liv... att ligga totalt utslagen i sängen och inte tåla ljus eller ljud. Förstår nog inte hur de har det... de som dras med migrän, det är verkligen ett handikapp. Tipsade Lena om det här med choklad, ost och rödvin... det funkar för henne, inte ett anfall på fyra månader men hon är stenhård... fuskar aldrig.
Själv äter jag just en ostmacka och dricker oboy... hundra år sedan jag drack det... nu är det bara rödvin som fattas för att jag sa ha fått i mig allt det där man inte ska få i sig om man har migrän... men nu har jag inte migrän *ler*.

Nästa helg kommer Hermine till Umeå... är inte hemma ... får nöja mig med att läsa hennes blogg... *trum trum trum* men det var ett tag sedan man kunde läsa något nytt där.... *trum, trum, trum*
Är Boden på väg ut nu? INTE bra, håller med deras tränare inventarien SA att det vore förfärligt för innebandyn i norrbotten. IKSU vann borta, nu är det Balrog hemma... varför missar jag alltid IKSU:s mest intressanta matcher?
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.