->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandyns huvudstad och Packaléns odds

2008-09-19 @ 23:53:24
Kul med en krönikor, man är inte bortslämd direkt men... först Limmet och nu Patrik Sjögren på Eurosport.se /innebandy, (länk bruten)  han skriver "värlens bästa norrman "om allas vår Ketil Kronberg,,, hallå... han är "Sveriges snyggaste norrman"... de sjunger de i alla fall på IBK Dalens matcher, en sång hans polare gjort. Hur som helst, läs krönikan... Mika Pakalén Experttips" den höll måttet.

Ikväll vann IBF Falun... men Västerås var nära att skrälla (läs Plastboll)  det där med nykomlingar... har både läst och fått berättat för mig om ett underbart citat av mannen som är född med sköna grodor i munnen.. "Nykomlingar i premiären brukar alltid vara en svår motståndare, de har liksom inte insett hur dåliga de egentligen är." /Conny Vesterlund

Vad säger man... inte många som kan mynta sådana uttryck, i like it! En som också gillar citatet är Mr Endre som vi nu kan kalla honom... Experttipsare på Svenska Spel, fd bloggare, krönikör, tränare  och nu... så nära en blogg man kan komma, kunnig som få och dessutom förmåga att uttrycka det, det är få förunnat... Oddset innebandy  med mr "Doft av plast". Länk finns på bilden som fö. snart hamnar i min annons kolumn här, bara innebandy- reklam och bara för den goda sakens skull.

Huvudstaden... japp ... kolla in vilken bra reklam vi fick, det är ju mitt lag INNEBANDYN I UMEÅ.
"Umeå har blivit något av en huvudstad för innebandy. Varje helg spelar 4000 Umeåbor innebandy. Här finns 250 lag, från ungdomar till seniorer. Och nu har Umeå - också något så unikt som fyra innebandylag i de högsta serierna".  Så sa det i TV-inslaget igår... kul att SVT bryr sig om innebandy... mera sånt! Se klipp på Svt

På tal om tips... odds  någon har ikväll sagt:" 2,70 på seriens storfavoriter Pixbo måste bara prövas".
Ja pröva den som vill, har lovat att lägga ut mina tips här någon gång, en gång under säsongen iaf...  På tal om tips igen... dags att rösta med fötterna damer, alla matcher går att spela på, varför spelar inte tjejer? En tia kan man väl slänga bort tycker jag. Det ger Elitserien bra publicitet om intresset för spel ökar (tror jag iaf).
Fråga: Varför är Pixbo favoriter i år? Måste vara för att Kratz flyttat till Göteborg *l*.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Peter Sjögren skrev

Så är det tråkigt att Innebandymagazinet köpt Innebandynytt. Ankdammen är nu en balja.//

Instämmer

2008-09-20 @ 03:54:50
Postat av: Anna

Hej, du skrev om en ny hemsida, men hur hittar jag damsajten?

2008-09-20 @ 20:05:29

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg