->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Räcker knappast att lita på AIK. Och getingbot

2009-03-04 @ 21:43:45
Har burit på en sak en längre tid...  jag undrar om det är någon som vet vad Getingbot är? HJÄLP!  Låter farligt... eller är det ett botemedel? Tänk att vissa rubriker får en att ligga sömnlös ...  Ja, hur ska getingbot sluta? Först måste jag ta reda på vad det är. Stackars mig som har så svåra frågor att brottas med. Hur ska det sluta? Getingbot.

Jaaaa.. jag vet.... ska kamma mig. Kunde bara inte hålla mig... förlåt Magnus. Rubriken var söt.... 

Har gjort en person irriterad idag, tror jag... eller... Vi måste ha missuppfattat varandra. TRIST! Intentionen vad god...  *suck* .

Fick min diagnos i förrgår...  har inga drömmar... sant!  Det måste man ju ha... tack min vän för att du väckte mig.  Tänk att vissa konversationer måste ske på nätterna.

10-2 i Uppsala, klart City siktade på att ge Storvreta en match...  City har ändå gjort det man satt som mål ... fixat nytt kontrakt. Bara det är värt att hyllas. Men det är klart det är deppigt ikväll... City får hoppas att AIK gör sin plikt mot Balrog. Att Västerås ger Balrog noll samt  att Wic tappar i sudden mot Umeå. Odds?  Slutspelsplatsen förlorades inte ikväll... om den nu är borta alltså... poängtapp mot bottenlagen avgjorde. Skön kommentar från plats : "hedersvärt att Umeå fortsätter jobba trots 8 måls underläge".  Man blir lite stolt! Skulle varit nice med ett Umeåderby i kvarten, men Dalen är nog lika glada att de slipper lokalkonkurrenten sägs det.

Till Borgström: Grattis på födelsedagen.  Lev väl!

Just det.... Klubbhusbloggen har också funderingar kring rubriker ...  håller med om att det är kul med snitsiga rubriker. Men de ska inte vara vilseledande. På tal om rubriker så saknar jag nyheter, riktiga nyheter...   väldigt tyst...  Bloggarna, sajtera och media i stort... Hallå, det är silly season och play off.
Imorgon ska jag ha sportlov, mina kids är i Åre och äger i backarna (enligt uppgift) själv ska jag njuta av friskluft och sol med VP och hans kidz.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Monika

HAHA nuuu fattar jag vad du skrev igår! Jag höll på baka så jag var inte vid datorn, blev helt snurrig när jag kom till datorn och då hade du loggat ut. Haha.



Getingbot, tror det är ätbart! Ser någonting sött framförmig.. lite gult.. hm.. cheesecake. Näe, nu är det dags för en eftermiddags bulle! :D



Kram

2009-03-05 @ 14:54:25
URL: http://monikali.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg