->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Hjärnan funkade inte i går... sorry och grattis Fasth

2009-03-10 @ 07:43:36
Klockan 02.30 kom följande kommentar: Det är herrarnas kvartsfinal nummer 2 som spelas den 16 mars och den tv-sända ddamkvarten den 17:de. Så valet står nog mellan att visa Falun dam/herr eller Balrog dam/herr.

Självklart, herrarnas kvartsfinal 2 ska spelas samma dagen innan damernas kvartsfinal 1, jag hade helt fel... men så skrev jag ju att jag inte var säker heller. 

Ok, vi kommer mes största sannorlikhet att se Falun-Endre den 17. Som jag inledde... jag skrev faktiskt först rätt i inledningen och sedan... hade innan jag satte mig vid tangenterna tagit hänsyn till att slutspelen börjar vid olika tider. DÅ tänkte jag rätt... i går blev det rörigt värre med det får stå kvar... mitt inlägg. sorry!  (känner mig ganska fånig faktiskt, bjuder på det).

Alltså att Balrog gick till kvart innebär att det finns två matcher att välja mellan.. som jag började..... Tack Jonas som 02.36 rättade mig medan jag sov:).
Det står som ni läste i hans kommentar mellan Balrog-Täby el. Falun-Endre. Vilken av dessa matcher är mest sevärd? Tror inte man tänker så...  men som sagt, det finns iaf två matcher att välja mellan. 
 
IDÉ. Tänk om Stockholmsklubbarna skulle göra gemensam sak med hjälp av lokalförbundet ... att skapa innebandyfeber den 17. Alltså på allvar försöka locka mer än 300 besökare... Vore ju hur häftigt som helst. Vet inte hur mycket sandlåda det är mellan klubbarna men kunde City och Dalen göra gemensam sak av hallfrågan så... Isf vare det grymt med Balrog-Täbys IS. 

Varför tror jag på Falun-Endre, det har jag sagt hela tiden, redan när det planerades för elitserien i TV:n så ... jo, en match kommer att sändas från Falun.  De är nog första valet.
Grattis Fasth, nu blir det ju som jag började skriva i går, det finns två matcher att välja på...  Det är tufft för alla inblandade att man måste ta hänsyn till så mycket, hårt jobb. Lycka till alla!

Är det konstigt att herrarnas matcher styr damernas? Nej, det rör sig säkert om grymt mycket pengar, alla inblandade har visst varit medvetna om detta hela tiden. Och nu blir det äääääntligen daminnebandy i TV.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Älska Warberg

Hej Ingrid i Umeå:)

Tack för en bra krönika på warbergic.se.

Först har gubbarna pratat om dig i studion, nu en text på klubbens hemsida. Hade ingen aning om vem Ingrid i Umeå är, men nu vet jag:) :). Du är en bloggare, jag läser bara Kimmos och Niclas Jihdes, men nu har jag en till att läsa. Det var ett proffsigt jobb du gjort åt WIC, mycken bra info levererad med humor. Jag ville gärna tacka för det.

Med vänliga hälsningar Peter

2009-03-10 @ 10:30:57

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg