->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Wallgren intervjuar, samt AIK går på Sirius linje

2010-02-09 @ 23:16:02
Inför slutspelet gör Mattias Wallgren en videointervju med Matthias Hofbauer.. en hel svensk produktion då Olle Thorsell är kameraman. En skön intervju med den sympatiske Mattihas... Men Walle, nästa gång kan du väl hålla till på ett tystare ställe... det var lite bullrigt omkring:).
Att Walle flyttar hem är positivt för Dalen, ska man värva nya spelare så kan det nog hjälpa till att det finns några stjärnor... och det måste man väl kunna titulera Walle som. 

På AIK-innebandyns hemsida om policy angående anmälningar
Att AIK ändrar sin policy angående anmälningar... man måste stå på sina spelares sida, vilket AIK självklart alltid ha gjort men i detta säger man det. "om det finns skäl därtill, sända in anmälningar för händelser riktade mot (AIK) spelare som är av sådan art att en anmälan kan anses befogad".
Det är ju så andra klubbar har resonerat, även om inte alla praktiserat det.
Jäderlund för några veckor sedan: Tycker det är sjukt att folk kritiserar den som anmäler någon i efterhand. Vad skickas för signaler om brutala påhopp inte renderar i någon påföljd? Ska man inte våga anmäla någon som gått över gränsen?

Angående ett nytt synsätt inom innebandyn... Det var just detta Sirius var tydliga med i samband med den jobbiga situation alla sattes vid matchen där en klubba olyckligt svingades mot motståndarnas bås...
Sirius påtalar att det inte främjar innebandyn, citat:  Att förbundet inte agerar på eget initiativ på händelser som kommer till förbundets kännedom.
Sedan kan vi nog inte kopiera hockeyn rakt av, så länge vi inte har målkameror (filmade matcher) **med mera.  Men tanken gillar jag. Mycket snack om att vara för eller emot anmälningar. Finns det någon som är FÖR anmälningar? Räck upp en hand alla ni som tycker att det är kul när det kommer en anmälan eller finna anledning till anmälan. Skrev om Sirius och deras uttalande om anmälningar i ett tidigare inlägg.  
** Kanske måste alla matcher i högsta serien ha samma förutsättningar om man alla klubbar skall komma övererns om ett nytt förhållningssätt. Kanke iaf. Fortsättning följer. 

Balrog vs Caperiotäby 6-5 i DM-finalen. Även damerna tog hem DM-guldet. Bäst i stan... Balrog!
Grattis Balrog, ni vann ett par lådor med prydnadssaker som  finns i min källare och grattis CT att ni slapp dem. Jag hade utannonserat priset igår på FB....

Pinsamt TT?
Nog kan man väl förlora en träningsmatch med 5-11 som Tyresö Trollbäcken gjorde mot Torshälla utan att det skall kallas PINSAMT. Jag läste på innebandynyheterna.se några rader som fick mig att sucka.
"Pinsamt Tyresö/Trollbäcken.Förlust med hela 5-11 och visst det vara bara en träningsmatch men ska inte ett Superligalag göra bättre ifrån? "

Hallå... varför spelar man träningsmatcher? Tänk att ordet pinsamt är så lätt till hands när vi pratar innebandy.
I övrigt har väl TT:s säsong inte blivit vad de hoppats, men det finns andra lag i botten på tabellen som borde ha tagit för sig mer än de gjort. Så...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: capello

jag du, anmälningar och bestraffningar, det är skillnad på idrott och idrott, tar upp det i min blogg... / capello

2010-02-10 @ 03:10:30
URL: http://ehuscoaching.com/blog/
Postat av: Brottman bloggar

Kollega...?

2010-02-12 @ 10:00:28
URL: http://thomasbrottman.blogspot.com

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg