->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Inte bra Warberg... och inget nytt, de där har ju Bodén sagt förut

2010-01-05 @ 11:35:45
(har uppdaterat inlägget, lagt till lite... men lagt ut hela originalet i RSS... )  
Om innebandy: Inte bra... Warbergs förlust  igår och det sätt man förlorade på bäddar för att WIC kommer att vilja piska Umeå City. Lyssna på intervju (YouTube) med Mathias "Bult" Larsson om hur de ska tagga upp. "Det gäller att göra en bra träningsvecka kötte på varandra så fliserna ryker"
Niklas Wilhelmsson: Det är Umeå som får sota för detta (?).
Bult: Det kan du vara lugn för.
Det bådar inte gott....Gissar att oddsen på att Wic tar hem matchen i helgen kommer att vara...
Jag tror och hoppas att Umeå City längtar till söndag, att möta Warberg är alltid kul... de har man ju hört förr. Det går att slå Warberg, ingen snack om det. Tagga City!

Tänk att Peter Kokocha pratar om förspel i en TV-sändning...  "snyggt förspel" sa han. Haha. tänk att jag la märke till de orden... säger mer om mig än om Kokocha *ler*. Jag la ut ett inlägg om "snyggt förspel" i min logg på Facebook... det blev en del kommentarer. Vissa "ämnen" lockar mer än andra *l*.  

Just det: Stort grattis Brottman och Falun, rätt lag vann. Vilken kväll det blev för Albin Glad... hela laget verkade glada efter matchen, med all rätt. Gotta er åt segern!
 När Bult i sin blogg idag kommenterar matchen så handlar det mest om hur dåliga de själva var... men också i god Hallands-ton: Man ska inte ta udden av Faluns seger med att bara säga att vi var dåliga.
Nä just det... Falun var värdiga vinnare. Danne Bron Sundbom har sagt "det är alltid svårt att vinna över SSL-lag" och så är det. Vi pratar världens bästa liga. 

Den 23 november skrev jag ett inlägg... länk längre ner... sär finns bland annat länk till det VK skrev redan 28 april. Hur kan man skriva en artikel som redan gjorts av konkurrenterna för typ ÅTTA månader sedan.
Vad som är nytt i dagens artikel på VF? Det är nästan en kopia av det som skrevs i våras...
Magnus Augustsson har skrivit det i sin krönika. I dagens VF låter det som om VF:s sportchef kommit med något nytt...
" Den 21 november tyckte VF-sportchefen Niklas Westman att en sammanslagning mellan IBK Dalen och Umeå City IBK vore det bästa för innebandy-Umeå.
Nu får han medhåll av två tunga länsprofiler. Nämligen Peder Boden och Umeå Citys sportchef Leif Nordin"

Joakim Bålfors, journalist på VF kanske inte hade gjort någon faktainsamling innan han skrev.
I mitt inlägg i höstas skrev jag om Aga och det Bodén sagt tidigare. Inget nytt under solen...
Jag vet fortfarande om jag tycker att en sammanslagning vore bäst för Umeå.

Matilda Holmbom blir kvar i Skellefteå... jag vet att Balrog hade hoppats få henne tillbaka. I Skellefteå gör veteranen Frida Eriksson comeback. Gissar att klubben är överlyckliga över att få in mer rutin. Holmbom och Eriksson... inte illa.
 
Himmel vad jag är less på att vara hemma, jag är piggare men har svårt att komma igång och göra något. Tur att jag har en innebandyblogg *ler* och att det finns innebandy. Har sett Pixbo-Caperiotäby, Warberg-Falun, nu väntar Dalen vs AIK på torsdag och så City vs Warberg på söndag. Lyx! Jag tror jag skall se matchen mellan Storvreta och AIK idag... jag hann inte se den klart tidigare. Nörd? Men vad ska jag göra då... inget att se på TV på dagtid.
-20 just nu... och det ska bli kallare... Kom på att jag ska lägga ut kidzens illaluktande benskydd och fotbollskor på balkongen. Det är svårt att få bort lukten men -20 har hjälpt tidigare. När de spelade hockey la jag underställen i frysen efter tvätt, det funkade.

Någon som vill hjälpa mig att göra om designen på min blogg? Maila.
Är vi förvånade? Innebandy.se...."Server Error in '/' Application. Exception of type System. OutOfMemoryException was thrown". Ska det vara så svårt att få sidan att fungera?

UPPDATERAR 12.53.
Fick tips om Göranssons krönika på innebandy.se... vi är av samma uppfattning när det gäller gnäll på domarna. Läs hans krönika, och mitt inlägg "inför nolltolerans mot domarna"

Läste just Kimmos blogg... Ett  inlägg där han utmanar sig själv, efterlyser grävande journalistik... mycket läsvärt!  Ingen media spekulerar i eller ens frågar varför vi förlorar, varför den eller den är helt ur form, vilka som bråkar med vem, eventuella förstärkningar, eller vilka tränare som skall sparkas.
Jag säger inte att det behövs, men hade jag varit utomstående hade iallafall jag undrat mer än det jag läser i tidningen eller på webben idag.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Lågt

Fan vad låg att göra narr av Kokocha. Hälsn Janne

2010-01-05 @ 13:54:01
Postat av: Ingrid

Till anonym: Det var inte min mening att göra narr av någon. Men så kan det uppfattas, tack för bra feedback.

2010-01-05 @ 16:39:06
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg