->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Hur fan kunde ni förlora mot...

2010-11-22 @ 14:21:29

-17 i morse.. nästan, 16,8. Men kallt så det räcker. Såg 95:an gå till bussen i Converse. Smart? Det passar bra med en TV-kväll, om tre timmar väntar Pixbo 2.0 gånger TVÅ. 17.20... och 20.15. Innebandy i TV4-sport. (Uppdaterar: Mot KAIS Mora och sedan FC Helsingborg.) 

95:an lagar mat. Införde ett tillägg till härhjälpsviåtmedmaten-regeln. Att köpa snabbmat räknas INTE som matlagning. Man kan inte vara tydlig nog, tydligen.


... nästanmatcher för SSL-lagen i Umeå. Poäng mot AIK räknas nästan som vinst... tycker jag. Tänk att Dalen trivs så bra i Solnahallen... Förra året (borta) den här tiden blev det också en nästanmatch.
5-4 fördel AIK, nu blev det samma resultat... men i sudden. 6-3, 5-4 och nu 5-4 (SD).. de tre senaste matcherna mot AIK på bortaplan. Nästa gång?
Gissar att Ron Sjöblom mådde gott. Avgjorde mot sitt gamla lag (uppdaterar: mot ett Umeålag iaf). De roligaste matcherna sägs det. 

Umeå City... grym upphämtning, men inga poäng (4-3).  "Vi hade inte så mycket att komma med, när det började gå tungt" (Citat Patrik Eklund, VF). Det har blivit en del nästan-matcher, sudden-poäng för City...
Tycker att J Arvidsson sammanfattar det bra: (länk till VF i sammanfattningen "Nära skjuter ingen hare")
"Det är helt klart ett starkare och mer moget Umeå City som vi har fått se i år, med undantag för den pinsamma derbyförlusten. Det ska bli spännande att se var det slutar. Kanske räcker det hela vägen till slutspel."

Mika Kohonens magsjuka blev inte Citys smala lycka. Grattis Thomas Brottman & CO. Sovit gott i natt?

Dalens-damer ångar på, oväntat (?) jämt mot Karlstad. (4-3) Enligt dagspressen åker ändå Karlstad hem nöjda.. efter två förluster. Detta för att Karlstads tränare ser en positiv trend. Ras mot Ö-vik och sedan 60 min match mot Dalen. Såg inte matchen men en Dalentränare citeras i nwt.se, kommentar med adress Karlstad: : ”Hur fan kunde ni förlora mot Ö-vik? Spelar ni så här kommer ni att slå betydligt fler lag.”

Se där... Tuffa matcher väntar för Värmland. Bland annat Djurgården - ett ojämnt lag enligt Leijon. Hm...Ett elitlag i Värmland behövs... kämpa Karlstad.


Faluns herrar, skön vinst mot Mora. Derbyn är derbyn... en hel del prestige. Falun just nu bäst i Dalarna 8-5 fördel Andreas Lundmarks Falun.  

Caperiotäby vann mot Mullsjö, normalt sett äger en finsk spelare i Tibblehallen. Igår var det visst en norrman... läs Norrman. :) Oscar Norrman.

Tack Mathias Bult Larsson, Eric Björk och Patrik Hagberg... 6 poäng var till min drömfemma. Nu gäller det att Kalle Brännberg levererar ikväll.

Följde Warberg vs Balrog på webben (7-3), Jonas Klavberg låg två mål före IDA. Ingen bedrift men... Klavberg skall ha credd för massor med andra saker, studio Warberg bland annat. Och snart kommer annat godis från Wic. Nästa vecka... Håll koll å deras sida.


Nu dags för en djupdykning i uddastrumpor- korgen. Hur är det möjligt att en tvättmaskin ÄTER den ena strumpan. Vill ni veta hur vi har löst det? Anteckna nu:)
97:an kör med udda färger på strumporna. Det har blivit en trend i hennes klass. Gulligt ju och praktiskt.  Sedan ett halvår kör vi vara grå strumpor till 95:an. Säger ni strumpor eller sockar? Sockor kanske...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Magnus

Pixbo vinner båda matcherna.

2010-11-22 @ 15:01:19
Postat av: Cicciilia

Ja Norrman var riktigt bra igår och surt att Dalen missade i sudden när de redan räddat en poäng! Jag har också Brännberg, håller båda tummarna! Ha det bra!;D

2010-11-22 @ 15:01:23
URL: http://cicciilia.blogg.se/
Postat av: mister micke

Warberg gör bra grejer. Dem har nog en hel del fans som har höga förväntningar på dem. Det gäller att leverera för att ha kvar bäst publiksnitt. Speciellt när man får in miljoner från annat håll( Sapperstein som säkert vill följa vad som händer). Det handlar helt enkelt om stor efterfrågan och då gäller det att göra det annars tappar man.Norrman kommer att utvecklas bra mycket i Täby. Täby är rätt lag för Norrman och att Jonas Gafvelin och Norrman känner varandra bra även utanför planen och innan Jonas Gafvelin överfördes till Täby från TT gör saken bara bättre. ( Bl.a. har Sebastian Gafvelin lillebror till Jonas och gått i samma gymnasium som Oscar Norrman. Jag gick i samma gymnasium kan jag tillägga...Ron spelade i City men inte Dalen så jag förstår inte riktigt det där med att han avgjorde mot sitt gamla lag!?

2010-11-22 @ 16:48:09
URL: http://mistermicke1988.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

C: Mina femmor har inte gått så där lysande. Så fort jag bytt en spelare producerar det. Japp, Brännberg ikväll då...Mr Micke: Du är inte den enda som påpekat det där med att Ron spelat i City o inte i Dalen. Tack... ibland går det fort i innebandy. Uppdaterade inlägget lite nu.

Stort att ha gått i samma gymnasium som Jonas Gafvelins lillebror:)

2010-11-22 @ 17:08:04
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: B

Skön morsa du verkar va.

2010-11-22 @ 18:09:17
Postat av: Ingrid

Inte så särskilt, om du frågar mina kidz:) Men tack iaf:)

2010-11-22 @ 19:45:01

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg