->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Blir ett historiskt SM-guld

2011-04-10 @ 19:06:54
Grattis Djurgården, bäst av fem och finalbiljett.

Oavsett vilket lag som tar guld kommer det att skrivas historia i Malmö på lördag.
Vinner IKSU är man det första lag som sedan elitseriens födelse både vinner serien och tar SM-guld. Det är dags nu.... Vinner Djurgården (Balrog) är det deras första vinst mot IKSU i en SM-final. De har i och för sig bara möts en gång, det var 07/08 då IKSU vann med 5-3. "Det skulle vara sjukt kul att möta dem igen" hördes från en av IKSU-spelarna igår... och hon fick som hon önskade, ett returmöte kan man säga.

Så här har det set ut:

04/05 IKSU (guld) Pixbo (silver) Brons: Balrog och Högdalen
05/06 IKSU (guld) Rönnby (silver) Brons: Balrog och Falun
06/07 Rönnby (guld) IKSU (silver) Balrog och Falun 
07/08 IKSU (guld) Balrog (silver) Brons:  Endre och Pixbo (Finalen slutade 5-3 fördel IKSU).
08/09 Balrog (guld)  Falun (silver) Brons: IKSU och Rönnby
09/10 Rönnby (guld) IKSU (silver) Brons: Falun och Endre
10/11 Brons: Mora och Pixbo

Bara ett lag kan vinna.
Hade Mora gått till SM-final och tagit guld i år hade jag inte blivit förvånad... En sådan imponerande resa man gjort. Byggt under långt tid... tagit viktiga kliv allt eftersom. I år räckte det inte till SM-final, men de kommer. Mora har från dag ett pratat om att final var målet i år... Tungt så klart att inte nå dit. Det fanns inte den där extra energin som hade behövts. Men väl kämpat Mora. Ni kommer igen!

Vad är bra TV? Hade tänkt skriva några ord om TV-sändningen, men lämnar det för dagen.

Dagens kommentar: "Västerbotten verkar trivas i Umeå"... angående att Västerbottens JSM-lag tog sig vidare till semi. Imorgon möter man Uppland som är tuffaste tänkbara motstånd. Lycka till!

Såg en Hassan Hajo igår, han är 95:a men spelande ändå för Hälsinglands P17... bra gener där. Kunde inte lämna matchen fast jag verkligen inte hade tänkt stanna... Småland var helt överlägsna i första... vilka sköna spelare de har i Småland då. MEN... Hajos Hälsingland hämtade upp ett 5-1 underläge, några minuter in i tredje gjorde Hajo 5-2 och man vann sedan med 5-6. Galen match! I båda dessa lag finns några av framtidens storspelare... gissar jag.

Återkommer med ett gästinlägg här i innebandybloggen... det är världens bästa hejaklacksledare som fattat pennan. Vi snackar Blumarines. Håll utkik här.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg