->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Dissar världens bästa domarkår + JIK, VM och Dalen-Täby

2011-12-05 @ 22:01:16

Jönköping... vad händer? Har inte vant mig än, tappar hakan vid varje skräll. (vinst med en sekunds marginal.. mot FCH) Vad är det som gör att JIK vinner och vinner? De själva talar om att de tror på vad de gör... Ja, det verkar fungera. Som de rör om i grytan.
Eller också är det som Conny Vesterlund sagt om varför nykomlingar vinner över topplag "Nykomlingar vet inte hur dåliga de är". Ha-ha... Conny.
Lyfter på hatten för JIK. Nästa vecka kommer de till Umeå för att möta City. Hemmalaget är "storbehöven" då det gäller poäng.
Förlust mot AIK igår... inte oväntat men nog kändes det bra den del av matchen City hade ledningen. Den som gör flest mål vinner...

VM. Eller veckans Pucko?
Ursäkta mig... hur kommer det sig att domare som får förtroendet att döma världens bästa liga med överlägset bäst spelare inte får förtroende i VM. Inga svenskar domare i Dam-VM. Har jag uppfattat det rätt? 

Till årets VM tyckte DG att det inte fanns ett par som är tillräckligt bra för att bli nominerade till IFF bland elitparen. Och att skicka SSL-domare har man slutat med då man upplevde problem med nivåer o.s.v. Detta eftersom det fanns risk för tidsglapp... Att man hade helt enkelt inte dömt damelit på länge.
Det senare kan jag köpa. Jag kan dock inte förstå att elitdomarna accepterar att bli behandlade på detta vis. Om det varit jag hade jag känt mig TOTALDISSAD (Kolla in nivån på domarna som dömer... Bättre än svenska par? Inte en chans).
Har inte ringt någon på förbundet. De vet var jag finns. Är jag idel öra... Var det domare som tackade nej, kanske???

VM är igång... Sverige slog japan med 23-0. Gillar att Victoria Wikström visar sådan respekt för motståndarna i sin text. Värdigt VM, snyggt Vickan.

Tittade lite på Australien vs Tyskland och USA vs Danmark (stremade från WFC 2011:s hemsida, länk här). Hyfsad upphämtning av USA må jag säga. Australien-Tyskland var inget publikmatch. Springinnebandy.

Innebandy blev det för oss igår. Dalen vs Caperiotäby. Behövde bli underhållen och blev det... Kamp, glöd och hjärta.  

Dalen står upp hela matchen, det var härligt att se. Deras bästa match i år? Iaf som jag sett. Bra kämpat!
Jag vet... hedersamma förluster är också förluster men Dalen är på väg åt rätt håll. Båda lagen hade massor med chanser, Dalens märktes dock mest... tack vare publiken. Daniel Ramsin visade klass i målet. Målet borde varit aningen större, och Ramsin aningen mindre:).

Det var mycket hjärta i den här matchen, från båda lagen. Täby var favoriter, de har på papperet ett bättre lag och vann också den här matchen. Rättvist? Det kändes som om det fanns någon sorts trygghet i bortalaget, jag hänvisar till den och inte marginalerna

Johan Edlund hade brådis hem, tur det. Där kan vi tala om marginaler:). Grattis till den finaste gåva man kan få.

Igår... Vart kom allt folk ifrån? Fanns mycket annat som drog och ändå 1400 personer. Ovanligt livad publik för att vara i Umeå. Det blev med andra ord precis den underhållning jag behövde.

Warberg har fått tillbaka sin kapten, grattis alla inblandade. Hjärtsäcksinflammation är verkligen inget att leka med. Välkommen tillbaka Jimmy Lindblom. Håller tummarna...

Lillis tar time out... tråkigt, men han om någon har gjort mer för innebandyn är någon kan begära. Peter Wallin, en klippa.

Tack vare innebandyn fick jag ett avbrott... det är annars mycket tårar just nu.
Peace.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Robert

En stor kram från oss här i Mora :)

2011-12-05 @ 22:48:33
URL: http://robertsinnebandy.blogg.se/
Postat av: Domare

Va bra att du tar upp ämnet för detta är en snackis.

2011-12-06 @ 11:33:30

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg