->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Lite innebandy men mest... livet.

2011-12-03 @ 12:42:24

Det rullar på, livet... ni vet

Förra veckan, på höstens vackraste dag gick en hjältinna ur tiden. Min mamma...
Hon har varit sjuk så många år, trodde jag var förberedd men det var jag inte. Sorgen är stor... Mamma fick sluta på bästa sätt. Saknad, älskad!

Är så oerhört TACKSAM för allt. (Länk till Three times a lady)


Naturen visade sig från sin allra vackraste sida... värdigt!
Vem ska ta över nu? Det fanns alltid en plats till i hjärtat och runt bordet hos mamma. En extra säng... Trots sin egna stora familj. Om alla som fått ta del av hennes kärlek ger det vidare blir jorden en bättre plats att leva på. Helt klart!

Innebandy då (har säkert hänt en massa de senaste veckorna). Sjönk ner i soffan i måndags och såg FCH vs AIK. Det var skönt att tänka på INGENTING... Lämnar det där med analys till andra. Reagerade på att experterna inte ens märkte att Linus Nordgren inte spelade. Hyfsat tongivande spelare om ni frågar mig. Tycker att Conny gör sin bästa AIK-match... Inte så färgad som tidigare. Bra det!
Det där med studio.... Hoppas på glöd i TV-sändningarna, engagemang, kärlek till sporten som märks. Det är bara att plocka fram det.

Den ofrivilliga innebandyspelaren Peter Fischerström, hoppas han får göra det han VILL i framtiden. Det är han värd. Även om det så klart är rörande med människor som visar sådan hjärta för en klubb.

Tänkte på en sak, för några år sedan skrevs det i cyber "Allt hamnar om Warberg och AIK", så är det inte längre. För innebandyns skulle tror jag det är viktigt att detta två lag slåss i toppen... draghjälp för sporten på många sätt. Har jag fel?

Fick boken "Innebandy -en världsidrotts födelse och expansion" i brevlådan i veckan. En trevlig överraskning

Imorgon spelar Dalen mot Caperiotäby. Kanske går dit en stund om det känns kul. Tar en dag i taget... Fick en inbjudan att liveblogga från ett av omklädningsrummen. Behövde le... Tack!

Är det klart vem som blir förbundskapten efter Vaara nu? (länk till blogg) Är du inte snabb nog hänger du inte med.
 
Många pratar om en vit jul... En jul utan alkohol? *l* Skämt å sido... Det finns barn vars högsta önskan är en vit jul... och då inte enbart snö. Oj vad djupt.

Har ett "Live It" presentkort på 2000 kr som går ut vid årsskiftet Lägg ett bud.

Tack till alla som hört av sig och funnits till på olika sätt den senaste tiden. De senaste nio månaderna har varit annorlunda... lärorika, inte bara de senaste veckorna. Sköldkörteln bråkar fortfarande men det är mycket bättre än tidigare. Trist och jobbigt att släpa på alla dessa MÅNGA extra kilon men det är världsligt problem... på ett sätt.

Tack för att ni fortfarande läser här!

/Hon som tvingas klä sig i tält men har hopp om livet:)

Just det... Veckans tidningsanka: Hyfsad värvning Umeå City gjort:), eller hur? 

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Har saknat dig på Twitter och fattar nu varför. Vad fina ord om din mamma. Varmt deltagande.

2011-12-03 @ 13:36:33

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg