->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Bults beeptest, AIK, Landgren och bottenstrid

2011-02-18 @ 11:25:15
Läsare lockas på olika sätt... AIK får ny huvudsponsor skriver Aftonbladet. Fast det handlar om att Svenska Spel under drygt ett år skall tituleras huvudsponsor för elitserie/SSL lagen. Ja, ja... AIK i rubriken hade ett enda syfte... Alla klubbar förväntas att skicka ut ett pressmeddelande i ämnet. Det kanske var SvS själv som använde just AIK i sitt. Smart i och för sig, då klubbmärket väcker uppmärksamhet.

Oops, nu hade visst även jag AIK i rubriken.

Det där med "Veckans Pucko"... var med tanke på Maggets "Matchens Festis", trodde det framgick.  Och... klart jag vet att Malmö ligger i Sverige. 
Fick en bild/banner att använda i samband med Veckans Pucko... Haha, jag har fegat... och inte publicera den.  Hade själv inte tänkt mig... en smocka. Veckans Pucko (länk till inlägg)... jag fortsätter med det, men... Pucko är en dryck, en klassiker...
Ändå är det många som hört av sig och inte velat föräras denna utmärkelse:). Kom ihåg... man får veckans Pucko, inte blir.  

 

Får jag be om en ny banner? Inte så pucko den här gången...  

FAIR-PLAY?
Hur kommer det sig att folk är mera kritiska mot Christina Landgren som faktiskt tog hem ett VM-guld på herrsidan… än till de två senaste VM-resultaten. Undrar om det inte handlar om personen lika mycket som upplägget… Vissa människor är lättare att kritisera än andra.
Det finns en missuppfattning att Landgren fick sparken... Var det så? Nej! Däremot gavs mycket utrymme åt kritik av hennes jobb. Även efter hon varit med och tagit VM-guld. Någon annan som tänkt på det? Fair-play?

Här finns mycket att skriva... Kanske återkommer. Hallstensson har en del att tacka Landgren för om man tänker efter... Hur gick det egentligen till när Ulf blev aktuell för landslaget? Innebandyhistoria... 

BLOGGAR.   
Mathias Bult Larsson verkar leva att glassigt liv, innebandystjärna i Warberg... Inte ens där? Han bjuder på sig själv dagens blogg, rolig läsning. Låter aningen hektiskt... Fråga: Hur gick beeptestet?

En annan  (förlåt... naturligtvis inte Halläning....nåja) som underhållit i veckan är Magnus Anderberg. Han fick till det rätt bra, både om TV-matchen och om det enligt honom märkliga ordningen i Solnahallen. Skulle vilja ha lite mer innebandy i den bloggen...   

HELGEN & CREDD.
Fredagsmatcher, de dyker upp här och där... Är det en bra matchdag? Vad tycker publiken? Det funkade ju förr i alla fall.  
Storvreta åker till Botkyrka... Kohonens gamla tillhåll, Balrog har satt sina spår i hjärtat... det märks i detta citat:
"Ikväll ska vi vinna. Jag kommer alltid ha kvar minnen från Balrog i mitt hjärta och jag har haft för vana att inte jubla när jag gör mål för Storvreta i Botkyrka-hallen. Vi får se hur jag gör ikväll". (Kohonen i unt.se)

Det borde bli bortavinst, och kanske får Brottman sitt erkännande, att Vreta med sitt spel pressar och stressar fram motståndares misstag. Annars kan jag skriva det här nu. Det gör ni Brolle... Lycka till i slutspelet.        

ELITSERIEN.
Idag spelas också två viktiga matcher i elitserien, den ena är Dalen vs Ö-vik... Lockerud tar emot Karlstad. Det lär bli fight. Två hemmavinster är mitt tips. Men jag har haft fel förr.  (nwt.se skriver om matchen i Mariestad)

19.00 i Gammliahallen, Ö-vik håller på att åka ur. Dalen behöver ta poäng för att ta sig till slutspel.
Mycket känslor... det är bara att titta på vilka som står i båsen...
Att hamna på kvalplats skulle bli en svår uppgift för ÖIB. Men kan man verkligen ta poäng mot Dalen, Falun, Rönnby eller IKSU? 

Har inte räknat så noga men... För att inte åka ur måste Ö-vik i värsta fall både ta poäng och få övriga resultat med sig. Bottenlagen möter varandra... och precis allt kan hända. Det kommer knappast som någon överraskning för klubben. Alla visste att truppen var svag och att den nedre delen av tabellen var att vänta. Men så här illa???
Hade väntat på någon typ av comeback för Stina Näktergal och Maria Hörnsten... Där har ni ledartyper som kan/kunnat ingjuta mod och bidra... om inte annat på träningar. Spelare som visar andra spelare vägen...
  
Ja, ja... de dyker knappast upp ikväll mot Dalen. Men där har ni spelare med stort hjärta för klubben. Innebandykapital!

Från en innebandyblogg nära dig, Trevlig helg!
/Ingrid

Uppdaterar.... Först Mullsjö, sedan Umeå City, nyligen Warberg och nu Djurgården.
Djurgården är först ut med... webbsändning i elitserien, all heder DIF. Länk till matchen. Imorgon 19/2 kl 14.00 går matchen av stapel.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Bult var inte bäst i test.

2011-02-18 @ 14:40:05
Postat av: Anonym

Anderberg är inte hallänning...

2011-02-18 @ 16:20:46
Postat av: Ingrid

... tack för feedback. Uppskattas ALLTID.

Angående Bult så återkommer jag. Beeptest engagerar:).

Angående Anderberg. Nej, naturligtvis inte. Tack för rättelsen, jag vet inte vad jag tänkte. Det är fredag! Jag ändrade lite i texten...

2011-02-18 @ 16:41:49
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg