->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Domeij lägger av o tufft för Mora

2011-01-08 @ 16:41:37

INNEBANDY. Elitserien är igång.
IKSU vann mot Rönnby, ett Rönnby som saknade landslagskeepern Hanna Pettersson. Vet inte oddsen på den segern men jag skulle inte ha spelat på den här matchen... Hade Pettersson varit frisk så säg 50/50 nu 60/40 med tanke på skadelistan hos bortalaget. IKSU:s Nina Bäckman är tillbaka efter skada, välkommet kan jag tänka mig.
IKSU har för övrigt ett tufft schema. förutom toppmötet igår så möter de både Örebro och Karlstad i helgen. Tre matcher på fyra dagar. Kanske planerade man så här av ekonomiska skäl och räknar med att både Örebro och Karlstad skall besegras relativt enkelt.

Blir själv matt bara av att tänka på spelschemat... har legat i influensa sedan 3/12 (menade så klart 3/1). 97:an och jag i varsin soffa... Lust att skriva men ingen ork.  

Hade sett fram emot att se Umeå City vs KAIS Mora i onsdags. Höll andan (viktiga poäng) och följde matchen via everysport. Bra rapportering av Pär Wilhelmsson. Tack för det!
Imponerad av att de orkar ge oss innebandyälskare möjlighet att följa matcher. All heder! City tog tre poäng mot Mora (6-2 varav sista i öppen kasse). Tufft för Mora... och tuff lär det bli framöver då de på schemat har Storvreta, Pixbo, Warberg, Caperiotäby och AIK...
City behöver minst en vinst och någon matchen som går till för att klara kontraktet... 24 poäng var gränsen förra året. Det brukar väl ligga däromkring... Kämpa på City. Nu väntar Sirius. (länk Sirius hemsida) Aj, aj... det blir en tuff match.

Till nästa säsong
lägger Gunnar Domeij av, det kan man förstå... 34 år, och 24 mil tur och retur till träningar och hemmamatcher. Hoppas han är peppad nog att agera vägg resten av säsongen.

Storvreta verkar starka, detta trots att de inte sparkat någon tränare. Se där... Vad var det jag sa?

Balrog drog en vinstlott i Kristian Talme, han levererar... det gäller att få speltid. Bra att AIK lät honom gå. Nu är det bara att hoppas att Sebastian Gafvelin som innan säsongen jagades av många lag inte behöver nöta bänk i AIK resten av säsongen. Ingen drömsits för någon... bänkdöden. Såg på liverapporten att han spelade mot Falun. Och på tal om den matchen, grattis Falun... vinst mot giganten på parketten... Vilken bedrift!

Wagneryd var inte med i Stockholm, så tråkigt för lagets hjärta. Men det kanske kommer fler tillfällen? Är Falun på G??? Läs Christian Wagneryds blogg.

Peder Bodén slår rekord
... härligt att man kan brinna så för en sport och en klubb. Mest poäng och flest matcher nu.. Respekt! Hoppas vara tillräckligt frisk för att se honom och Dalen ta emot Helsingborg imorgon. Det blir nog en rolig match. Hammerin är ju där:) (detta var ett skämt, har inget emot honom alls...)

Det här med att vara spelförande lag som efterfrågas... vad menar man med det? Har vi inte en enda femma i hela serien som för spelet? AIK:s första femma... landslagstjärnorna. Inte många som kan hålla sig med de spelarna. Lagen måste spela utifrån de förutsättningar man har... eller hur? Superfemmor ... ja men alla kommer inte att kunna få så fina kontrakt med klubbtillverkarna. Eller betala löner. Det där med spelförande skulle kunna bli ett eget inlägg...

ELITSERIEN.
Djurgården mot Örnsköldsvik, 10-0... Grattis Djurgården!
Hoppas att ÖIB bygger laget i år och kommer igen. Tufft men de fick inte de bästa förutsättningarna inför den här säsongen. Tunn trupp tyvärr.
På bild ÖIB:s tränare Örjan Lindberg. Bild av Kenneth Strignérus


Bilder från den matchen:
På bild: Lisah Samuelsson, Djurgården. Bild: Som ovan




Just nu leder Mora med ett mål mot Pixbo... Liverapport från Roberts innebandyblogg... Varför inte använda everysport?
... återkommer med dagens resultat och en bild från Täby vs Endre där min favoritfotograf håller till:). Målmässigt jämt i den matchen, just nu.

Uppdaterar nedan:
Oops, det blev en spännade omgång i elitserien. Återkommer med ett nytt inlägg istället. Bjuder på en bild från Täby vs Endre. Fotograf som ovan. Länk till fler bilder finns i menyn.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: GD

Sjuk sedan december?:)

2011-01-08 @ 18:05:05
Postat av: Ingrid

Oops, nä sedan den 3 januari... så klart.

2011-01-08 @ 18:33:23

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg