->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Det kunde slutat hur som helst, Caperios gästblogg

2011-03-12 @ 21:01:46
Som jag lovade kommer nu här Caperiotäbys Cecilia (länk i förra inlägget) med ett gästspel i ord och bild från säsongens sista seriematch i Tibblehallen. Motståndarna stavas Umeå City... Jag har lagt in hennes bilder själv, inte så snyggt som hos henne... Cecilias blogg är intressant för att det finns kärlek där, till laget och sporten. Bra koll på det som händer på banan. Här kommer det:

BLOGG. Hej hej! Ska för första gångnen gästblogga, ska bli hur kul som helst och jag hoppas att ni tycker detsamma!

Vilken jämn match det var idag! Det kunde slutat hur som helst. dock gick vinsten till City! I början inledde båda lagen på topp. Båda lagen verkade taggade trots att båda lagen inte hade något "speciellt" att kämpa för förutom en seger! 4.13 gör Sundstedt 1-0 med en fin framspelning av Hagberg. Båda lagen fortsätter piggt och det blir chanser åt båda hållen. Hyvärinen prickar stolpen i 9 matchminuten. 9.27 kvitterar City genom Jonsson som smög in den bakom Ramsin.

Fortsatt spel med chanser men inga fler mål, välförtjänta 1-1 efter första perioden. Andra perioden var Sundbom het på gröten och knackade in bollen i City målet efter endast nio sekunder! Snyggt! Caperiotäby kändes piggare för några minuter, Umeå hade en ribbträff men det kändes ändå bra. Edlund spädde på glädjen genom att göra 3-1 . Sen... City gör 3-2 5.14. City kom in mer och mer i matchen.

Ca tio in räddar Ramsin bollen på mållinjen men 13.36 gör Lindberg 3-3 som tar bollbanan ribba,stolpe, in! Och kort där efter gör City yttligare ett mål och tar ledningen för fösta gången i matchen!

Nu inträffar ett Hawaii-inferno. Fram och tillbaka! Hawaiit får tillslut ett stop då City får en U2. Caperiotäby spelade ett väldigt snabbt och passningssäkert PP och gör 4-4, och det var Ackevi som smällde in den! Caperiotäby inledder även denna period med ett mål, 5-4 tre minuter in av Sundstedt!

Norrman får väl en förtjänt U2:a. City krigar på bra och Hedluind lägger in den pricis ovanför huvudet på Ramsin. Kvitterat igen. En minut senare meddelade Mikulski att han var tillbaka på banan genom att göra 6-5 med ett skott välplacerat utifrån!

City gör 7.36 ett välförtjänt 6-6 mål. Caperiotäby spelarna hade haft lim under skorna. 10 minuter in gör Sundstedt sitt andra mål i matchen då bollen hoppar lite turligt in i mål. Men som sagt, det var ju hela tio minuter kvar av matchen. Mycket kan hända.

Caperiotäby lyckades inte hålla undan, svårt med lim under skorna. City kvitterar igen. 7-7 och fem minuter kvar! 7-8, en minut kvar! Jäderlund ger sig ju inte så lätt, tar TimeOut. Slänger in Sundbom, Edlund, Hagberg, Ackevi och Sundstedt, och satsar på att plocka Ramsin och slänga in den sjätte gubben som denna kväll var Hyvärinen! Underbara namn på banan med andra ord. Men slarv och City-spelaren Reinholt suger upp bollen och lägger den i tom kasse.

Poängbäst idag i City, Nilsson(1+2) och Jonsson(3+0) med 3p. Bäst i Caperiotäby, utan tvekan Sundstedt med hela 3+3!!! I Caperiotäby var Hyvärinen kapten som nu är tillbaka efter ett par matchers frånvaro. Han så mycket spelsugen ut! Tre Caperiotäbyspelare i topp-tio i poängligan! 10, 66 och 27! City hade säker minst fem ram-träffar idag!

Överlag var det här en jämn match måste jag säga, kändes inte som att något lag riktigt hade greppet om matchen, vilket iochförsig är roligt för själva matchen! Då är alltså sista omgången spelad i serien, Umeå slutade på en 11:e plats och Caperiotäby 5:e.

Och nu börjar slutspelet. Det var flera personer som satt kvar i Tibblehallen för att få reda på vilket lag som skulle få möta Caperio och det blir allstå Storvreta. Är inte sådär jätteglad över det, känns lite creepy, jobbigt, ångest!

Men det bra med det är ju att man kan åka och titta på borta matchena också! Första slutspels matchen för Caperiotäby spelas på onsdag(?) i Fyrishov... Nästa hemmamatch spelas på fredag!

Här kommer lite bilder från dagensmatch! Tackar så mycket Ingrid för att jag får skriva hos dig, hoppas att inte ångrar dig! /Cecilia

Jag säger tack till Cecilia som hade lovat att skriva något efter matchen mellan Täby och Dalen men så strulade jag till det. Vad trevligt att få publicera ett helt normalt blogginlägg:)... inte en massa om organisation och annat. Jag vill också passa på att önska Cecilia och hennes Caperiotäby lycka till i kvartsfinalserien mot Storvreta. En repris på fjolårets SM-final redan i kvarten...

Om kvartsfinalerna i övrigt säger jag... huga sä spännande hä kunn bli.

Och nej... jag följer inte sjungprogram på TV.