->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Inte speciellt rättvist, Täby coolare och så Mora

2011-10-02 @ 23:47:03
I bilen hem... . "Det är kul med innebandy. Man får vara irriterad då man åker hem", citat mannen med City-hjärtat.
Ja, dagens drabbning mellan City och Caperiotäby väckte massor med känslor. Och ingen kan säga att det inte var spännande. Men rättvist? Nja... Bortavinst med en boll... 8-9  (4-2, 3-4, 1-3)
Läste följande på Caperiotäbys sida:
"Lämnar Umeå 3 poäng rikare. Inte speciellt rättvist, vackert eller taktiskt. Men nu drar vi hem. Tack och bock!".

Det säger lite... City var värda tre poäng idag...Umeå City krigade... det är så vi vill se dem.

Men fick inte med sig något... Det var TUNGT i Citylägret efter matchen... TUNGT. (intervju med Lingon. Västerbottensporten. SR).

Bild från Citys hemsida tidigare ikväll... det är så det kändes... "Förlust med 8-9, återkommer senare under kvällen".
Man måste ha varit på plats för att förstå.

Motståndarlaget i form av Micke Karlsson Lider lite med Umeå City. "Att förlora en sådan här match efter deras insats måste sätta sig i huvudet". (Citat ib-sajten).  Micke Karlsson var för övrigt en av banans bästa... Ser ut som han stortrivs. Fråga: Hur gör man för att ta av honom bollen?

Täbys coolhet bidrog till segern, och Citys otur med alla dessa U2:orna. Förlåt... Marginalerna min vän, marginalerna Råkade i stridens hetta säga att domarna avgjorde... och fick en klok motfråga:  
"Hade dom klubba eller räddade de på mållingen..."?

Erik Nilsson blev "matchens festis"... Helt rätt! Vilken kille. Nilssons framspelningar gör mig knäsvag och målen hans medspelare får göra är... Tror man kan säga att Emil gör andra bra.
Skadade Lars Bergström sig? Inte bra i så fall...


DAMELIT. Såg en stund av Dalen vs Mora (damelit). Dalen gör det svårt för Mora men siffrorna 1-4 var rättvisa sett till spelet. Mora har ett mycket bättre lag än de vill låtsas om... och mycket bättre än experterna säger. Bland annat p.g.a Amanda Larsson Anna Wijk, och Therese Karlsson men om Schweiziskorna fortsätter att trivas i Mora blir det fullt upp... för alla lag.
Känns inte alls som vi kan räkna bort Mora från en final i år. Faktiskt. Men vad vet väl jag...

Dalens damer vann över Falun, känner en som blev hyfsat rik på det spelet. Jag måste ta mig en närmare titt på årets upplaga av Dalen... de gör bra i från sig. Jag som trodde att de skulle vara helt beroende av Julia Nordin. Vad har Dalen på gång? Så här års brukar Dalen vara på G... Återkommer om Dalen. Tränar mig på att skriva korta inlägg.

Wibron skadad i IKSU... hoppas verkligen inte att det är så. Victoria och Mini och så Wibron. Aj, aj....

Grattis Dalens herrar till ännu en trepoängare. (Länk till artikel i Jnytt där man skriver att Mullsjö blev utspelade. 1-8) Och grattis Alexander Bodén... 30 år idag.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg