->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Frågor till SIBF (o.s.a) ... vad vill Expressen?

2008-09-28 @ 23:37:28

... hade gärna kommenterat den här artikeln innebandy.se .. 500 tecken var för lite för mig... och vilka andra forum finns det egentligen för öppna samtal om innebandy?  

Fråga: Blir man huvudsponsor till SIBF genom att teckna avtal med TV4?
STORT, Expressen blir ny huvudsponsor för Svensk Innebandy, ja det låter ju bra men det TV4 och det så kallade kallade innebandyprojektet är parterna i avtalet-... Alla som följer vår sport vet vad det innebär, TV4-avtalet =Svenska Superligan. Det är inte utan att jag skulle vilja läsa det där avtalet...  
PÅ SIBF ligger nu Expressens logo snyggt placerad framför Svenska Spel... känns lite märkligt, men jag tycker kvällstidningen logo ändå klär innebandy.se. Fråga, vad har mediegiganten för visioner angående sitt huvudsponsorskap... var finns Expressens kommentar?
På tal om mediegigant... Bonniers Newspaper äger kvällstidningen Expressen, ett bolag som i sin tur ägs av nordens största mediebolag Bonnier AB, som också äger TV4. Medieföretagen tidningen Expressen och TV4 AB har till och med samma ordförande i Torsten Larsson.  
Om det vore så att Bonniers och TV4 ägde Svensk Innebandy då skulle jag köpa att Expressen kvalar in huvudsponsor, men än en gång det nya avtalet har enligt SIBF tecknats mellan de två Bonnierföretagen.

Innebandyn och Expressen byter de tjänster då det gäller exponering (inget ovanligt i det)?. Leker med tanken ... Expressen får nya läsare och exponering på innebandyarrangemang mot att de uppmärksammar vår sport. Hoppas att jag har fel, och att Expressens rätt och slätt vill synas ihop med innebandyn, att innebandyn är kommersiellt intressant.. och att  det vuxit fram ett verkligt innebandyintresse på sportredaktionen. ( Precis som TV4 fick upp ögonen för sporten genom ambassadören Henrik Berntsson.)
 
Vad vill Expressen få ut av samarbetet?  
Den nya samarbetspartnern är i högsta grad intressant, det kan bli en mycket spännande utveckling. Berätta mer!.
Trots de frågetecken som dök upp när huvudsponsorskapet blev offentligt så är jag den första som hoppas att samarbetet innebär fler redaktionella nyheter om innebandy. På sikt kommer säkert SSL-exponeringen att öka intresset för all innebandy.
Kan någon förklara det här det nya sponsorskapet närmare? Är man huvudsponsor för Svensk innebandy så vore det på sin plats att få veta, vad vill Expressen? ? Jonas Carlberg och Susanne Zabrodsky talar i pressmeddelandet om att avtalet innebär en mängd möjligheter, vad är det man vill möjliggöra genom avtalet? Vad vill den nya trion TV4, kvällstidningen och Svensk innebandy med sitt samarbete. o.s.a.


Frågor ställda av Ingrid i Umeå
 // Innebandy enligt mig

Så lite mer

Expressen, ny huvudsponsor för Svensk innebandy, eller för satsningen på Svenska Superligan?  Den som lever får se...

En innebandyälskares dröm skulle vara att de (SIBF eller TV4, välja själv)  också tecknar avtal med alla Bonniers dags/kvällstidningar... Dagens Nyheter, Göteborgs- Tidningen, Kvällsposten, Stockholms City, Sydsvenskan,       Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystad Allehanda men så fungerat inte media. Men tänk om ... då kan vi nästa år räkna med massor med nya läsare av innebandystoff... Läser fler personer innebandynyher nu än för två år sedan, nja... det står ganska stilla på den fronten. TV4 sport i all är (en på många sätt lyckad satsning) men det skriva ordet ska man inte förakta... och ni vet, alla kan inte se matcherna i TV,,,, det krävs att man köpt till den kanalen, 

Hm, vem ska skriva på Expressen.. sätter en femma på Anders Borgström. Blir det kanske en innebandy-expressen nu.. som för hockey och fotboll?

Dagens citat: "kunde inte ställa mig sist i kön, den platsen var redan upptagen".

Bäst just nu... fysen är avfrostad, innebandymålet står på bron, klobbor och bollar i hallen = barnen är hemma, nice.  AIK, ja eller så inte... tack för det, Putte (Umeå City) och grabbarna behöver inte vinna över topplagen... men visst är det kul när de korpar åt sig en pinne här och där.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Peter

Du kommer att hamna i blåsväder Ingrid, du borde ha koll på budordet

- Man skall icke ifrågasätta förbundet.

Om jag vore dig skulle jag ta bort krönikan fort som ögat. Hälsningar från en som talar av erfarenhet.

2008-09-29 @ 11:02:32
Postat av: Ingrid

Till Peter

tack för omtanken, tycker SIBF har lyssnat/svarat på mina frågor tidigare...man måste ju få fråga... Hade inte lust att skicka ett mail som skickas runt... utan att man vet vem som läst. Angående krönika, inte heller detta inlägg är en krönika utan ett simpelt blogg-inlägg.

2008-09-29 @ 18:04:36
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Patrik

Lycka till dulär inte få nå svar

2008-09-30 @ 18:34:26

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg