->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Spela lagom..

2008-09-10 @ 19:11:42

Barnen hemma ... härligt, men de gillade inte min mjölk från den 1 september

Nu när fler företag får upp ögonen för innebandyn kanske de ringer på dörren och vill synas på våra matcher och arrangemang... ni vet sådär som Unicef syns inom fotbollen... det går inte att undgå Unicefs budskap... samtidigt får Adidas gratis marknadsföring ....
"Fotboll är ett språk som förenar världen låter det"... och jag blir impad... så genialt... allakänner att de vinner.

Innebandyns huvudsponsor? Ser man vilka som står bakom sporten... för mig får de göra hur de vill men.... Vilken logo förknippar man med innebandy? .... vänta ska jag springa och hämta glasögonen så kan även jag se... ha-ha. Oops, lät det som om jag kritiserar någon/något nu... nä faktiskt inte men ... Tror man skulle kunna göra "spela lagom" till Innebandyns grej ... fokusera på det friska i sporten... det där som gör att en man på 63 år fortsätter stå i mål.... lagom kan vara ett bra ord... normgivande... Det där med träning... att träna lagom.. (mer för vissa, mindre för andra) ... bra initiativ det där att SIBF har som mål att involvera forskare.... KÖR på... lagom tanken ger många möjligheter. Undrar hur många som tänker... Äh, jag köper en triss... de där företaget satsar på min sport. Vi själva vet nog vilka som sponsrar oss... men vi måste berätta det för andra, det är så man fixar vinna/vinna gejen.
Någon som är arg för att fel spelare vann... världens bästa innebandyspelare... protest?
Nu slutar innebandybloggen för den här gången .... inlägget alltså. (PUNKT)

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Magnus

Det där om Svenska Spel är en mycket bra Bet andra lägger ner konsultarvoden på knäcker du i i en krönika. Och Jag håller med Gittan att den omtalade satsningen på innebandy lyser med sin bortavaro. Innebandymagazinet är dagens höjdpunkt för mig.

2008-09-10 @ 20:55:54
Postat av: Ingrid

Magnus

Bortavaro var ett nytt ord känns det som... Tror mediabruset tar fart snart.. nedräkningen har börjat.

2008-09-10 @ 23:33:03
Postat av: Tack

Hittade din sida via Svenska Innebandy-förbundet. Jag har suttit timmar och läst, du har en skön stil rolig men full av klokhet. Dina ord andas engagemang, ska tipsa andra,och lägga ut en länk på föreningens webb tack för god läsning. Med vänlig hälsning Thomas

2008-09-12 @ 01:16:41

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg