->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

- de sanna hjältarna

2009-04-22 @ 19:23:45

Det känns lite tomt.... men det är tur att SM-finalen är över, hade aldrig pallat en till *ler*.

Alla ni som satsat ert hjärta den här säsongen... tack! Alla... ni som gör innebandyn möjlig, tack!

Vilka är det som bidrar då... till att göra innebandyn möjlig.... vilka får aldrig "credd"? Många så klart, medan andra får massor, utan att ... jo, alla bidrar men.. det finns bortglömda personer.  
.... vilka är de egentliga hjältarna? Några som helt klart borde hyllas är de som är hemma och tar hand om familjen, tränares familjer, spelares och andra inblandade. De gör innebandyn möjlig...

Bara de som har eller har haft små barn vet vad det innebär.

Någon sa till mig att jag måste ha haft det så när mina barn var små...Det var en slitig tid med två barn och en ålderskillnad på 1,5 år. Jo, tufft....
men... visserligen var barnens pappa borta många nätter i veckan, men då syntes det också i kassan och det med råge. Så är det inte (iaf sällan) inom innebandyn.

Därför...  Queen of innebandy är bland annat Bults partner, läste att han slutar för att ägna sig åt dem.
Skulle kunna räkna upp en massa, Binges familj, Patrik Eklunds familj, Urban Karlssons familj, Rickie Hyvärinens familj. Niclas Jihdes familj,  Andreas Lundmarks familj. Finns ju massor med hjältar med verkliga hjältar på hemmaplan.  Alla spelare/ledare som har små barn... har hjältar på hemmaplan.

Pratade med några hjältinnor i helgen, vill säga tack till alla er som aldrig får ett tack. Utan er, ingen innebandy...   KÄRLEK till er. Tänk att vara gift med innebandy...  möter ibland både män och kvinnor som är missnöjda med deras partners val av satsning/intresse. Inte konstigt, vad får de tillbaka? De kan inte ens sola sig i glansen.... även om del kan det.

Det är ett tag kvar innan innebandyspelare/tränare är heta byten på partners marknaden, jag tänker på det där med fotbollsfruar....  Att gifta sig med en innebandyspelare... det måste vara kärlek det. Fy vilket slit!

(TEXT BORTTAGEN)  

Oj, .... klockan går, ut och springa....   det är visst nytt Studio Warberg utlagd...  lovar titta om jag hinner.

Uppdaterar 21.40.
Har nu sett Studio Warberg.  Gör det ni också. Kom i håg att se klippen i helskärm.
När Klavberg & Wilhelmsson började var det bra, nu är det jättebra. Ingen kan komma och säga att WIC inte får godkänt för deras webb-TV.  Nu pratar vi att lära sig fort...  Tack och varsågod för en rolig resa får jag väl säga. Fortsätt kämpa.
Är stolt!

Hade inte tid och ork att se ett enda av de program som gjordes från Globen, har gluttat i kväll...   lär väl inte kunna låta bli att se resten heller.
bra jobb där. Intervjun med Jihde... den måste alla se.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg