->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Multiarenor, spelarbetygen, Löven och Hofbaur

2009-03-06 @ 23:40:34
Vi vill ju ha en ny hall till Umeå, nu snackas det om en multihall... ponera att SSL-lagen får den som hemmahall.... Ett bekymmer med Multimegaköret är att man kan behöva flytta matcher....Det kan dyka upp andra viktiga arrangemang mitt i säsongen. SURT. Man ska inte dela hall med annan idrott om man är så stor som innebandyn.... Kan inte låta bli att ta ett exempel från guld-staden Varberg.  Warberg fick flytta ut från Sparbankshallen till förmån för  föreningen Hallandskatten , Wic hade hemmamatch i Skene. Jobbigt! En bit att åka för publiken... Trodde först det var ett skämt, Kimmo & CO fick snällt maka på sig för katternas skull ... så är det med hallar i Halland. 
Vad är då bäst för Umeå? En multihall är välkommen, Lägg arenan på Teg, tack! Sedan kommer kanske innebandy-arena med tiden. *håller tummarna* . Hejar på vilken ny hall som än byggs... bara det blir mer tid för innebandyn. Forza Umeå. 

På tal om Warberg, efter AIK:s vinst i går kanske Wic har råd med en suddenförlust mot City. Nähä, det är verkligen "om och men" i sista omgången, inga marginaler i år. Spännade. Fatta att VIB vann över Balrog.... grymt. Än så länge finns det chans för City ... tack för det VIB. Sedan går Mullsjö och tar poäng, vilken märklig innebandy-fredag. Undrar om sportchefen i VIB kan vara kvar om två lag åker ur högsta serien, samma säsong. Tränarna har man ju redan bytt ut...  kan bli rena rama Björklöven i Västerås. I Löven erbjuder man även spelarna att bryta sina kontrakt efter floppsäsongen... många sågar det men jag tycker det är vacker symbolik.  Är ni på? 

JOBB: Tung dag idag, fick besked att lämna till kunden... inte kul... Och inte snyggt skött heller. Hur kan politiker och höga tjänstemän tillåtas leka sandlåda...Risken finns att det blir skriverier nu, tur att jag bara agerar länk... kan man säga så?  Måste skriva något positivt också... Pressmeddelandet jag skrev åt Janne i natt går i väg på måndag utan en enda ändring... när hände det senast?

BLOGG: Full gas hos Poeten.   Danne Bron Sundbom puffar för spelarbetygen, han skriver väl egentligen att han tycker det ska sluta gnällas. Danne har en och annan poäng, men att spelarna verkligen står över betygen...Stort om de kan, proffsigt men svårt,  Lustigt nog berör betygen många och på flera sätt.

Lokalt: Är glad för allt som skrivs ... finns det inte ett behov att lite mer djupgående frågeställningar just nu... kanske inte. Nåja, Mattias Hofbaur lämnar Dalen, han vill hem. Visste inte alla det redan? Idag sa han det kanske tydligare än någonsin, därför blev det en sådan stor nyhet i tidningen. Vem ska ersätta honom... svår nöt att knäcka.... Men först... slutspel och sista matchen...  Västerås nästa. Länkar till Kimmo igen, han hade en del funderingar i går kring tabellfacit... 1. Wic, 2. AIK, 3. Täby och Dalen som 4:a. Ja, allt kan ju hända... 

Det där med betygen... vilken blogg kommer de närmaste dagarna skriva (har på känn att någon snart känner sig manad)... att det totalt rör sig om 400 lag som betygssätts,  om man räknar in slutspelet. Att Magget aldrig missat en match och att det är stort av IBM att ha tagit på sig en sådan stor grej för att lyfta intresset för varje enskild match. (Går det att i skrift göra vågen?)  Bara 3-4 varit fel spelare som blivit blivit noterade och det på grund av dålig info från arrangörerna. (De kunde inte sagt det bättre själv, eller hur?)  Slutkläm: Betyg-sajten gör inte många fel, men arrangörerna borde skicka korrekt information .... (Egentligen borde det ju inte behövas om man är på plats men...).
Bloggen ska inte skrivas av mig, eller har jag redan gjort det?...   Nä, jag vet min plats... okunnig om  hur det funkar..., då ska man inte gnälla utan hänsyn till verkligheten. Fast just ja.. jag gnäller inte bara, jag granskar och kritiserar saker som är rätt också, vilken tur. I Götet är man inte bitter... *andas ut* ... för vem vill komma på kant med The king of Floorball? 

Har läst igenom mitt inlägg... Oj, nu var jag en bitterfibbla eller vad den svampen nu heter... det färgar av sig på delar av mitt inlägg....  tråkig läsning kanske... en blogg blir lätt tråkig ibland eftersom den speglar vardagen. I nästa  inlägg ska jag hylla livet, påminn mig! 

Någon som har ett bra spel: Tio gånger pengarna på Helsingborg mot Täby fick jag som förslag ikväll...  Helsingborg var heta i Umeå, nu har de visserligen inget att spela för men... Är inte Täby på fokushumör så...  Skulle behöva få in en slant på mitt spelkonto....  satsade på Täby i går igen. Caperio har inte direkt varit en bra bank på slutet.  Bit i hop nu då!

Tillägg:
Matchen på måndag eftersänds inte alls... det hade jag fått info om... ett sammandrag på 55 minuter bjuder 4:a-sporten på. Undrar om inte de flesta sover den tiden, men inte jag så klart.  Fasth svarar i Jönköpingspressen, länk. Det är helt klart bättre med ett sammandrag än inget alls...  man får hoppas att sportnyheterna är på hugget i seriefinalen.  Drömmer... Tänk er en innebandyfinal i TV, med gäster och bra uppkoppling till alla pågånde matcher. Bilder (rörliga) naturligtvis.... så coolt.  Innebandykväll ... helt enkelt.

Innebandybloggen... /I
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Monika

:)

2009-03-07 @ 08:05:16
URL: http://monikali.blogg.se/
Postat av: strellan

JIK är ett bra spel mot mullsjö. jik spelade riktigt bra mot pixbo senast. annars tror ja att umeå skräller mot wic. spela inte mot täby. de kommer gå för fullt mot fch. inget snack!

2009-03-07 @ 12:04:51
URL: http://innebandy.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg