->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Västerås i SSL? Katastrofabelt och tack Kökke

2010-04-30 @ 01:20:04
Martin östholm, en kille som gjorde något STORT under SM-finalen, utan att veta om det. Och bara genom att vara sig själv, där har ni ett bra föredöme. Var rädd om den killen!
Det finns människor som är genuina, vissa utmärker sig... skulle kunna göra en lista på spelare/ledare som gör det där lilla extra... som föredömen. Bra att ni finns!

SAO
har utökat mitt ordförråd..."katastrofabelt" som 15-åringen använde i veckan. Ordet finns inte i SAO, men gissa om sonen gav upp... "alla fattar ju vad det betyder" och det kan man faktiskt inte ta ifrån honom:). Hur kom det sig att han använde ordet? Det var när han pratade om hur den Svenska nationalsången framfördes under SM-finalen i innebandy för tio dagar sedan. Katastrofabelt, ja... ordet passar bra.

HEMMA HOS OSS
Kom hem efter jobbet, nyklippt.
Ingrid: Hur ser jag ut?
Sonen, 15 år: Bra, snygg sjal
I: Fel fel, titta på håret
S: Ja, men du har gjort slingor vad fint.
I: Nej, jag har klippt mig
S: Ja, och gjort slingor
I: Nej
S: Bra att du inte slösat pengar på slingor du är ju fin ändå.

SILLY SEASON
Hade skrivit en text om Ketil, den försvann... Ketil Kronberg har betytt mycket för många. Den mannen älskar verkligen innebandy, finns så mycket gott att säga om kung Ketil. Kanske kan återkomma i ämnet.

Jonas Gafvelin är på väg bort från TT, någon som fattar varför folk kallar honom rådjur? En annan man med samma namn som Jonas verkar vara omåttligt poppis... Undrar hur många SSL-lag som pratat med honom? Sju? Fler? Hamnar de båda bröderna i samma klubb i år tro?

BILD: Kenneth Strignérus
Johan Kökeritz... lycka till och tack! Finns mycket att skriva, en färgklick i elitserien, du kommer att vara saknad av mig!.  (jag ringer fem minuter innan deklarationen skall in, är det ok? *ler*)

Såg att Pelle Alvin tar över Rönnby... Räknade Västerås med Alvin? Undrar vad som händer med VIB? Västerås vinner klart tävlingen om störst spelaromsättning i SSL.  Till och med spelare som spelat i en av de två femmorna hela säsongen väljer hellre att spela i en lägre division än i SSL och Västerås. Tittar man på Västerås trupp.. som den sett ut de två senaste säsongerna blir man åksjuk. De hade kunnat ha ett mycket bra lag om de tagit hand om de spelare man hade. Inte ens Alvin lyckades locka tillbaka spelare. Hoppas han får större framgångar i Rönnby.

En del menar att VIB kommer att måsta tacka nej till SSL, hoppas de gör det i tid. Så vi slipper en massa tråkigheter som vi varit med om så många gånger. Här måste förbundet säkra... så vi slipper den här typen av artiklar: (Saxat från Gotlandstidningar) 

Beskedet kom för sent för Hansa Hoburg
INNEBANDY: Järfälla drar sig ur division I östra damer med bara dagar kvar till premiären.
Det är den serie som Hansa Hoburgs damer skulle ha spelet i om de hade klarat kvalet och det var också Hansa Hoburg som stod på tur för uppflyttning om något lag skulle dra sig ur – men nu är det för sent.
–Ja, om vi hade vetat det i somras hade vi kunnat göra något, då hade det gått att lösa, säger Oskar Eriksson, ledare i Hansa Hoburg som är irriterad över hur det går till i landets näst högsta damserie.
–Lite amatörmässigt känns det och lite bättre koll får man nog ha på hur truppen ser ut, säger Eriksson som kommer att matcha ett ungt lag i årets lokala division 2-serie.
–Jag tappade många av de äldre spelarna i och med att det inte blev division I, säger han. Det blir en generationsväxling denna säsongen.
(Per Wallstedt/GT) SLUT

Imorgon är både barnen och jag lediga, undrar varför de suckade när jag sa att jag tagit ledigt. Varför vill de vara hemma ensamma numera? *l*

En ovetenskaplig lista över spelare som slutat i Västerås den senaste tiden. Reserverar mig för sakfel. Det är ca 20 spelare som gått genom föreningen på två år, Måste vara någon typ av rekord.
Rätta mig gärna... kan som sagt finnas felaktigheter.
Tobias Hjälm som spelat ”på två femmor”
Joakim Wallen var med när laget gick upp i SSL lämnade en månad innan Stefan och Heda fick sparken av någon anledning, spelade sedan i div tre nu spel i tvåan.
Peter Hirschman
Jens Frejd gick pga strul med kontrakt till Swiss
Simon Klein hade kontrakt släpptes till FCH
Magnus Cederberg spelade på två femmor i början av SSL sedan lämnade
Christan Isaksen gick till Arlanda div 3
Mikael Lindholm lämnade laget (pga tränare?)  
Joakim Törnros lämnade i dec samma orsak till Rönnby i div 3 spelari Sura i år
Christan Mattson
Carström, Falun
Rasmus Enström lämnade jan förra året, fick inte spela en minut
Josef Ramkvist flyttade hem inget jobb, var i klubben en månad. Sundsvall city div 3
Jack Kvist
Martin Nilsson
lämnade i somras gick till Danska ligan Århus. Flyttade hem i oktober, någon strulade med hans kontrakt… skrevs inte över till VIB trots önskemål. Valde sedan spel i Rönnby. 
Fredrik Olberg lämnade VIB inför den här säsongen Slevik, trea i poängligan norska elit
Jesper Nordmark, målvakt gick till Norge inför 09/10
Marcus Gustavsson, två sessioner i VIB ... lämnade för Kalstad spelade året ut det året
Marcus gick också till Norge, spelar där nu.

Hur många var det?
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg