->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Listan -bara i innebandy

2010-03-27 @ 01:55:27

Har under en period tänkt göra en lista, en lista.

Listan
Pinsamt
Skandal
"Bara i innebandy"

De ord vi helst använder när vi pratar om vår sport. Vilken av dessa är den grövsta?
... det måste vara "bara i innebandy"

Bubblare
Korpnivå
Ej elit
Kalle Anka
Skäms (typ jag skäms, eller det är en skam)

VP tycker att "ej elit" passar på den övre listan, men menar att det i förhållande till bara innebandy är snällare. Vad tycker ni?  Horribelt, var hör det hemma? Bara i innebandy så klart, eller? Listan toppas nog av "bara i innebandy".

Å andra sidan VP... han tycker att citat nedan är det bästa han läst på länge. Så honom kan man inte räkna med när man gör årets viktigaste innebandylista. VP kan inte mycket om innebandy han:).
"En blogg är trots allt bara en blogg, även om en hel del innebandybloggare tycks tro att deras grävande journalistik och knivskarpa argumentation, leder dem raka vägen till Stora journalistpriset". (Peter Fischerström)

Vad ska man säga mer då? Grattis Falun och det gör ont i mig att tänka på hur världens bästa Minne mår ikväll. Innebandy kan vara grymt. Grattis säger jag också till AIK och "bra kämpat" till Skog & CO. Bra kämpat KAIS Mora och grattis Endre. Till Uffe: Håller tummarna allt jag kan för dig.  

Nytt ord... kan passa på nästa lista, ordet "bloggnivå", bara i innebandy. Sorti,  hur stavas sorti? Det är dags att lära sig skriva det snart.

Tänk att när man sover passar folk på att kapa ens blogg. Bara i innebandy...

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg