->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Omkädningsrummen i Malmö Arena och Årets spelare

2011-04-14 @ 11:21:26
Sveriges bästa arena sa Niklas Jihde (länk till gårdagens inlägg här på bloggen, om just Jihde och klippet) den arena som SM-finalerna i innebandy spelas i på lördag. Och visst ser det mäktig ut... kolla in omklädningsrummen. De är världsklass.  


Bilden är lånad (enligt ök) från SM-finalerna i innebandy på Facebook. Där texten på bilden är: "Hoppas finallagen får plats i Malmö Arenas små omklädningsrum". Inga dåliga kyffen alls:).
Fotograf? Gissa på den "gamla" Dalen-spelaren Johan Karlberg...

Det där att SSL-lagen får 150 000 för att spela SM-final och elitserielagen 75 000 är kanske för att SSL drar mer tittare... (länk till Innebandysajten och intervju med IKSU:s sportchef.) Men egentligen gör ju lagen samma jobb, dam och herr... Rätt eller fel? En självklar ämne för magget eller sajten att ta upp... Vill minnas att  jag själv gjort en grej i ämnet, på innebandynytt eller LE (sajten om damelit). Hade det att göra med något avtal? Trodde det hänt saker på området... Får damlagen mindre omklädningsrum också (text uppdaterad)
Själv sparar jag minst 5000 kr på att inte vara "i/på" SM-final:).

*suck* Är inte ett dugg besviken för att min Malmöresa blev inställd *ironisk*. Alla "möten" man missar... men jag kommer i alla fall att vara piggare i år än jag brukar efter SM-finalen:). Alltid något att glädja sig åt. Vad är väl en bal på slottet? I år kommer kanske även Storvreta att vara med på festligheterna? Eller planerar de att ta bussen hem för att fira ett eventuellt guld. Lite snopet att de de drog hem ifjol, men också coolt. Att gå sin egen väg.

Grattis Hanna och Mika. Årets spelare blev Hanna Pettersson och Mika Kohonen. Den senare var självklar, på damsidan fanns det för mig ingen självklar. Men Hanna var ett bra val. "Hanna har med eftertryck visat innebandysverige vem som är nationens bästa målvakt", motiverar juryn.
Emelie Wibron är den spelare som gjort mest intryck på mig... Är säker på att juryn bollat med de som är på plats i hallarna. Svårt med damelit som inte syns i rutan på samma sätt som SSL. Bra att Jan-Erik Vaara är bollplank på damsidan, hans team syns flitigt på läktaren. Det är alltid svårt med den här typen av utnämningar... vilka ska sitta i juryn? Jury: Lars-Gunnar Tjärnquist, Jan Ögren Fjellestad, Kim Fors, Micael Fasth, och Magnus Fredriksson, Samt säsongens förbundskaptener i reskepktive dam och herr.
Alla de som finns med idag känns rätt, men kanske någon mer expert på innnebandy... någon som ser spelarna MÅNGA gånger under året.

Nominerade var:
Damer:

Karolina Widar, Rönnby IBK
Emelie Wibron, Iksu
Isabell Krantz, Pixbo Wallenstam
Therése Karlsson, Kais Mora IF
Sanna Scheer, Rönnby IBK
Lisah Samuelsson, Djurgårdens IF IBF
Hanna Pettersson, Rönnby IBK
Emelie Lindström, Djurgårdens IF IBF
Anna Jakobsson, Endre IF
Hermine Dahlerus, Djurgårdens IF IBF

Herrar:
Henrik Stenberg, Storvreta IBK
Rasmus Sundstedt, Caperiotäby FC
Johan Samuelsson, IBK Dalen
Rickie Hyvärinen, Caperiotäby FC
Magnus Svensson, Warberg IC
Karl-Johan Nilsson, AIK
Mathias Larsson, Warberg IC
Mika Kohonen, Storvreta IBK
Kim Nilsson, AIK
Rasmus Enström, IBF Falun
(Källa innebandy.se)

Från en innebandyblogg nära dig: Två dagar kvar till årets höjdpunkt.

Tack för all omtanke säger jag... många har hört av sig angående anledningen till att jag blir hemma. Oroa er INTE, det är ett "jobb" inte någon närstående. Lite kryptiskt... ja, men ni som skall förstå gör det. Ta hand om varandra.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg