->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Betyg o Nytänkande med Hallstensson i damlaget

2011-01-31 @ 17:37:54
OBS! Läs PM själva, länk ovan. Jag läste det och uppfattade det som jag skriver här. 
Så här skall det visst vara  enligt "Ubbe"
Janne och Gunnar tar ut laget
Ulf är matchcoach - I Båset!!
Gunnar läktarcoach
(kommentar av "Ubbe")
Ok, det låter ju vettigt/are.., men fortfarande: En coach som inte tar ut laget, det måste vara ovanligt och svårt.

Till mitt inlägg som det såg ut när jag publicerade det:

INNEBANDY.
Idag levererade förbundet nyheter om landslagen, se pressmeddelande. Organisationen,  i alla fall dam-landslaget. Ulf Hallstensson blir en av tre i blågult, roll: assisterande fast på läkaren under matcherna?.  Herrarnas lösning är vad jag förstår temporär med Mikael Karlberg. //Uppdaterar: Citat PM: Under Finnkampen kommer Mikael Karlberg att bistå Kent Göransson och Conny Svensson i ledningen för herrlandslaget.//

Hallstensson och Waara, spännande - direkt måste man ställa sig frågan var finns nytänkandet? Det finns alltid en risk att det blir lite av klubben för inbördes beundran, men spännande, verkligen. Vem skall coacha tro? Waara själv?

Det nya är att man frångår att ha en coach som är aktiv i ett lag då Hallstensson skall vara en form av läkatrcoach och Waara coach medan Gunnar Bonnedahl (tack för senast) tar ut laget. Det upplägget är något som förvånar mig. Jag känner inte en enda coach som inte själv vill ta ut laget. Det är väl bara i landslaget det fungerar så? Rätta mig gärna!
Den dag det är dags att presentera den nya landslagsledningen på herrsidan...

Är någon tillräckligt kåt
på uppdraget att köpa ordningen... en tar ut lagen, den andra coachar. Jo, kanske... det är ett attraktivt uppdrag. Men nog är det fler är jag som hoppas på en aktiv coach... 
Men jag har meddelat förbundet att jag inte vill ha jobbet, då jag varken kan det ena eller andra:).  

Rykten säger att Joakim Sjöstrand (f.d. Endre) blir ny tränare i Pixbo dam. Kan nog bli bra, Sjöstrand är en kille jag gjort många roliga intervjuer med.
Kul att Pixbo satsar på heltidsanställda tränare, men det är inte direkt något unikt. Warberg ligger minst två år före... Något som innebandymagazinet möjligen missat.

Nu laddar vi för TV-match, IBF Falun vs de Svenska mästarna. Kan omöjligt bli en tråkig match. Men, jag räknar med att jag får leva på skills-matchen Dalen vs Warberg ett tag. En magisk match... Har fått frågan varför jag inte sågade Dalens insats... Men hallå, att ett lag är megabra behöver inte innebära att det andra laget gör en megakass insats.

Mattias Wallgren skriver i sin blogg: Tack för lektionen... Är inte förvånad för denna sportslighet.  Han har bra gener den killen:)

Citat: 0-6 mot Warberg, som spelade en komplett innebandy, ända från ”Dolph Lundgren” i målet (ganska likt ändå?) till förkylda Super-Mange på topp, och de släppte oförskämt nog aldrig in oss i matchen.
”Bult” Larsson hade nog mer bollinnehav än vad vi hade sammanlagt inom vårt lag och att skottstatistiken blev 20-20 fick mig att gnugga ögonen både en och två ggr
. (Signerat Wallgren)

Det pratas om spelarbetygen... Och jag håller med alla de som undrar om inte att hålla nollan i SSL borde ge en femma i betyg, i alla fall mot ett topplag som Dalen. Skulle även Linköpings målis haft en femma? Har inte hört eller läst något om det. 
Vill inte såga betygen, det skulle vara oerhört tråkigt om de försvann. Men det spel som Warberg hade igår hade man faktiskt tagit Finland i en VM-final och snittet var därmed lågt.

På tal om betyg: Jag skulle gärna ta emot spelarbetyg från dagens TV-match från ... dig. Och kanske från Klavberg.

Mr Warberg, Jonas Klavberg berättade idag att han startat en innebandyblogg. Skall bli intressant att höra vad han har på hjärtat... Hoppas han inte sällar sig till skaran klubben för inbördes beundran... :)

Gräsklippare på vinterförvaring?
Från mobilkameran, från promenad nära Gammliahallen igår... Haga.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Ante

Finland lär inte gråta över den här lösningen. Vilket skämt. Vem fan är det som bestämmer på förbundet, har man inte lärt sig något?

2011-01-31 @ 18:45:02
Postat av: Anonym

Hej Ingrid! Det är kloka frågor du ställer. /Micke

2011-01-31 @ 19:41:14
Postat av: Ubbe

Har du inte läst pressmeddelandet alls?



Janne och Gunnar tar ut laget

Ulf är matchcoach - I Båset!!

Gunnar läktarcoach

2011-01-31 @ 21:56:59
Postat av: Ingrid

Ja, jag har läst det två gånger. Men jag kan HELT ha missuppfattat det. Vet inte om jag kan rätta till texten så här i efterhand.

Stort tack för feedback!

2011-01-31 @ 22:34:50
Postat av: Ingrid

Glömde: Till Ante. Det finns säkert många olika uppfattningar. Vi får hoppas man hittar en lösning som gynnar Sverige.

Till Micke: Frågor har man rätt att ställa, det är nyttit för alla. "Våga fråga"

2011-02-01 @ 08:42:15

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg