->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Kimmos sågning och Brottmans blogg

2011-03-27 @ 08:14:20
Lika bra att göra tydligt vad som skrivits på Facebook, i min logg... Där mina Facebookvänner har kunnat läsa och kommentera.
Både Brottman och Kimmo har nu tagit upp det i sina bloggar... känns som jag vill dela med mig av det jag skrev... även till alla er som inte har addat mig som vän och kan läsa våra/mina mer "privata konversationer".  

Det handlar om det som Kimmo har skrivit om "Luftslottet och Täby". Om ett SSL-lag som håller på med "clownfasoner", att det känns "rättvist att ett lag som Caperio inte lyckas". Detta med tanke på Täbys "hela upplägg".
Om Caperiotäbys sponsorjippo: "Det drar ett löjes skimmer över vår sport och är ett hån mot alla där ute som försöker göra något seriöst".

Det jag skrev på min logg på Facebook var: "Men alla sågar nu, det är lite synd att det görs på innebandyn huvudsponsors hemsida... kanske".
Jag står för det, att jag tänker att det kanske är det synd att sågningen görs just på Svenska Spels hemsida. Ja nu vet alla vad jag tycker.
Caperiotäbys sponsorer (som bland annat sponsrar TV-sändningarna) håller säkert inte med. Även om jippot var deras (?, har inte frågat om det är så).

Jag säger "kanske är det lite synd"... att Kimmo skriver som han gör, om ett SSL-lag på statens spelbolags (tillika innebandyns huvudsponsor) hemsida. Strax under deras logga...
Kanske...

Tänker däremot inte citera det mina vänner har skrivit i min Facebook-logg... Är inte mycket för det där att lägga ut på min blogg saker som sagts på Facebook.  Fast det har hänt att jag bett om lov och sedan namngett och citerat.

Ha en bra söndag, nu väntar handbollscup...

Uppdaterar; Jo, jag är för Tryckfrihetslagen  och att alla har rätt att säga sin mening. Jag har full respekt för min alltid så ärliga väns ord (bad om en åsikt) "Ärligt. Enligt mig ska det inte spela någon roll om man bloggar på storsponsorerns hemsida. man måste få skriva vad man tycker". 
Jag hade inte tänkt skriva alls om Svenska spel,
...om det inte vore för att det som skrevs i min logg på FB sedan kommenterades på Kimmos blogg.

Citat Svenska Spel om innebandybloggen, av Kimmo: Det här är kort och gott en blogg där vår medarbetare Kimmo Eskelinen kommer att vädra sina åsikter kring det han kan allra bäst, innebandy.

Uppdaterar lite senare.
Har sett massor med handboll i helgen, bland annat har våra 97:or mött de svenska mästarna födda 96. De fick storstryk, inga konstigheter... Våra tjejer startade ett handbollslag för fyra år sedan, helt utan förkunskaper men med världens bästa tränare. Kanske för att han kommer från Kiruna, som Sussi Ekblom:).

Våra tjejer förlorade med 30 mål... kan ju låta galet men vi var ett gäng på läktaren som var stolta. Vi som visste förutsättningarna och dessutom... var subjektiva:). Det finns mycket hjärta i det laget. De gjorde en bra match.
Har man gjort sitt bästa, kan man inte begära med... som min mamma brukade säga.

På Dalens hemsida kan ni läsa en förbättrad "artikel" om Alexander Bodén, de jag publicerade i veckan och sedan lånat ut till IBK Dalen. (hur tar man bort & och ? i en länk???, måste kolla det sedan länka)

På innebandysajten kan ni läsa ett krönika av Sölve (om att riva seriepyramiderna), en text som var tänkt som ett gästspel här i min innebandyblogg. När jag läste den tyckte jag dock att den lämpade sig som krönika och sajten hakade på.

Återkommer med fler inlägg om innebandy senare. Kanske kommer jag loss och kan se IKSU vs Pixbo i eftermiddag och skriver efter den matchen. I utkast ligger också ett inlägg om Dalens uttåg ur SSL:s slutspel, om valet i semin (damelit) med mera. Ett inlägg som aldrig blev klart... och kanske aldrig blir:). Mora vs Djurgården går att följa på webben. (hade fel här, det är inte Svenska spel som sänder) Peter Wallin är kung som expert (låter det stå kvar) jag tycker han lyckas hålla sig objektiv. Bra analyser också.
SvS visar Warberg vs Linköping, Magnus Augustsson där. Också en expert som gör rätt för titeln.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Bra att veta vad ni håller på med på fäjjan. Nä inte faktist

2011-03-27 @ 10:00:48
Postat av: Ingrid

Jag har valt att inte publicera två kommentarer idag. Personliga påhopp, dock inte på mig.

Ni får gärna kommentera mina inlägg, men inga personangrepp.

2011-03-27 @ 22:25:18
Postat av: Visby fans

Jag tycker det är lågt att folk inte kan vara seriösa till exempel med hook. Använda en olaglig klubba. Det drar ett löjes skimmer över vår sport och är ett hån mot alla där ute som försöker göra något seriöst!

2011-03-28 @ 08:27:55
Postat av: Ingrid

Till Visby fans. Kul att ni finns kvar, grattis till en lyckad säsong. Angående din kommentar, vad handlar det om? förvirrad

2011-03-28 @ 17:10:36
Postat av: Ingrid

Aha, det handlade om Granlo. Känns inte som det är något "Visby fans" som skrivit denna kommentar. Eller?

2011-03-29 @ 09:53:59

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg