->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Granlo i final. Märklig avslutning på matchen...

2011-09-03 @ 23:46:58
Inför säsongen 2011/12 har jag upptäkt dessa skyltar i Gammliahallen. Tänkte förvarna gästande lag....


NOLIA CUP. Final i Nolia Cup på herrsidan blir inte två SSL-lag. Istället ställs Granlo och Dalen mot varandra. Granlo slog Umeå City och finalplatsen är välförtjänt.
Hyllningen till Granlo skulle kunna göras lång... De visar hjärta, har spetskompetens, tar och ger smällar men uppträder ändå moget på banan. Bäst på plan idag John Lehnberg. Viktig spelare Kristoffer Asp... han är ju en av dem som skall visa vägen och det gjorde han också.

Kan inte släppa det som hände i matchen sista minuter... City ligger under med 4-6, de plockar keepern och för 5-6. Hela 1,5 minut återstår men City har gjort upp med målvakten att inte lämna kassen igen...
Sista minuten i matchen är konstig, det är något som inte stämmer..
Varför inte FÖRSÖKA vinna? Visa publik och sig själva respekt... Fanns ju liksom annat att göra en lördagskväll, både för oss och för laget.
Kanske är det något jag inte förstår här, hade gärna fått det förklarat för mig INNAN matchen. Man tror ju liksom att matcher är till för att vinnas. De allra flesta av ledare och spelare i City såg sjukt nöjda ut... trots att man förlorat mot ett lag i en lägre division.

Nu kanske det finns en alldeles utmärkt förklaring på detta... fram till dess är det ett frågetecken.  
Innebandy är inte alltid lätt att förstå... kanske ville man inte möta Dalen tre gånger under försäsongen. De skulle man i så fall ha tänkt på INNAN man anmälde sig till cupen. 
Nu låter det som en läggmatch, så var det verkligen inte. Bara konstig sista minut.  

Så kan det vara.. en lördagskväll i Umeå.

Skrev ett inlägg igår som inte blev klart. Det handlade om Thoren vs City och Granlo vs Dalen. Mycket trevligare inlägg än det här. /Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Hej Ingrid. Det var roligt att se dig igår. Vi är många som saknat dig och dina krönikor. Hoppas att du blir frisk snart. Du såg ju pigg ut. Kram T

2011-09-04 @ 10:51:27
Postat av: Daniel

Bra talat vad fn höll de på med? Inte snygg att ledarna skrattade när city missade målchanserna.

2011-09-04 @ 18:20:28

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg