->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Lite väl taskig mot landslaget va?

2010-11-10 @ 20:12:03

Uppdaterar: Imorgon fyller Koppen 30 år. Läs hyllningen (se länk). Fortfarande lika aktuell.

Äntligen snö i Umeå. Gillar snö men inte att skotta. Någon som vill?

Skall börja "gilla läget" och "bara vara"... . Detta efter ett LÅNGT samtal med livscoachen. Ja, men självklart... varför tänkte jag inte på det själv? Bra med bollplank. Missade lunchen... bara att gilla läget:).

Bra med oväntade möten också... det kom en inbjudan.
Gjorde något annorlunda igår, lyssnade till Kattis Ahlström och Tomas Sjödin som samtalade över ämnet "Hur hamnade jag här" (– ett samtal om livsval, villovägar och meningen med livet) Irma Schultz sjöng... Det blev en mycket annorlunda kväll, tre timmar av samtal med tiden flög iväg. Tog med mig några russin ur kakan hem... Var tveksam till att gå, men ångrar mig inte.  


BLÅGULT. Efter mitt förra inlägg så kom det en del meddelanden, feedback på FB men också två samtal. Sågade jag verkligen blågula-laget och landslagsledningen? Ord borde förbjudas, hade ingen såg i handen när jag skrev... Men det är klart... det kanske inte var någon UPPLYFTANDE läsning beroende på om man blev "drabbad" eller inte. "Du hyllade inte ens Finland" .
... det är nyttigt med feedback. Jag uppskattar när människor hör av sig...  Även när mina texter inte faller feedbackande läsare på läppen. Tack till alla er som under åren hör av er.  Särskilt ni som påpekat...  fortsätt med det.

"Lite väl taskig mot landslaget va? Så dåliga va dom inte" var en av kommentarerna. Blev så paff...
Nästan alla som tyckte jag var orättvis hänvisade till taktik inför VM. Att man i blågult inte vill blotta sig. Jag köper det, och tyckte att det fanns med i min text "kan vara taktik"

En sak känns tryggt då insatta meddelar: "Tror nog Göransson har en ganska bra bild över hur man skall göra för att spela bättre än vad dom gjorde i helgen".
Vet ni, det tror jag också. Och de blågula är faktiskt mitt lag också, jag vill gärna se bucklan i Sverige. Därav detta engagemang runt om i cyber... Blågult är vårt lag. Sedan finns de ju de som gärna ser att Sverige förlorar... jag är inte en av dem.

"2-9 är aldrig kul" skriver Peter Fischerström som idag hade en läsvärd text i sin innebandyblogg.  Log då jag läste det där om "pojkar och män", det jag skrivit om (min förra rubrik).  Oj förlåt, nu skrev jag om...  Med ett leende citat Fischer:
 I matchen mot Finland förvandlades vi Svenskar tydligen till pojkar vilket faktiskt känns helt okej så länge det är finska män som står för mansidealet:)
Jag skulle gärna vilja be honom utveckla det där. *l*

Pratade med en tränare i veckan, om det där att ta ut egna landslag... skön inställning "har fullt förtroende för Göransson/Hallstensson". Ja, så kan man ju också se på engagemanget att ta fram egna landslag... Jag väljer att se det som engagemang för att landslaget engagerar. Att det är något bra. Sedan är det ju så KUL att leka förbundskapten. Det handlar i allra flesta fall inte om misstroende.

Mitt landslag då? Någon som vill läsa? Inte? Nej, men då får ni höra på måndag, det är nämligen bloggare som tar ut laget. Men jag håller alla tummar jag har för MITT lag, landslaget.

Startade en gruppFacebook idag, bara för att jag hade tråkigt. Den har gett upphov till ett och annat leende. Kom ihåg, alla som går med i gruppen... det är bara på skoj - en nonsensgrupp.

Nu dags att ta ut en "drömfemma"... svår omgång igen. Nåja, jag är ändå ingen tävlingsmänniska...

Är det redan onsdag? Torsdag imorgon då?


ONSDAGSLYX. Costas och en Latté = LYX. 

Costas Roastery
Kaffe som det ska smaka

 


TILL SIST ... människor som känner att de måste ta "en vit vecka" "en vit månad". Har man inte problem då? Om man liksom måste bestämma sig för att låta bli alkohol en helg eller två. Och ser det som en bedrift. Någon klok som kan ge svar? Kan inte det vara ett varningstecken?

Snön faller och vi med den.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Mie

Haha...så rätt!

Vit helg/vecka/månad är väl snarare det normala? Alltså inget man ens ska behöva ta :)

Min numera halvnyktra alkoholiserade far började med vita månader för 20 år sedan och numera är det frågan om vita dagar.

Upp med varningsfingeret säger moralkärringen Nygren :)

2010-11-10 @ 20:44:58
URL: http://floorballkeeper.blogspot.com
Postat av: Göran

Du engagagerar och berör. Sluta inte prinsessan.

2010-11-10 @ 22:26:52
Postat av: Anonym

Hej Ingrid i Umeå!

Vi gjorde en dålig insats i helgen men jag lovar att göra mitt för att ta hem bucklan. Ingrid i Umeå skall aldrig mer få skriva att jag saknar stake:-) LOL. Inte för att jag tog illa upp eller att det är ett känsligt ämne.:-) När vi sedan kommer till Umeå skall jag visa att jag är en man. Och då får Dalen lida för att jag känner press att bevisa för dig att jag har stake, på banan menar jag. :) Keep on good work, Ingrid.

2010-11-11 @ 09:54:53
Postat av: Ingrid

Mie: Låter som det inte är helt fel att ställa frågan alltså.

Göran: Åhh... varför säga prinsessa i detta sammanhang. Tack i alla fall.

Till anonym i blågult: Ha-ha, nej jag verkar inte ha klivit på en öm tå. ler Kämpa!

2010-11-11 @ 19:47:40
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Anders

Klockrent om Koppen. Så är han ju -damfotboll.

2010-11-11 @ 21:39:04

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg