->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Pixbos landslagsspelare i div 1, Martin Emanuelsson i div 2

2011-10-25 @ 12:26:42

Nu gör innebandymagazinet en hel serie artiklar (länk till en artikel) om det jag skrev om i lördags. Matchen då en landlagscenter gick in i en Div 1-match. Det  känns orättvist allt detta fokus på IBK Dalen, det var verkligen inte min mening. Man skall komma ihåg att det är ETT EXEMPEL. Blev sugen att kolla med Anwar Samuelsson som tyvärr han semester. Vilka elitlag med samarbetsavtal använder det inte? Berätta, verkar vara mer regel än undantag. Men är det verkligen rätt sportsligt?
 
Jönköping som gick upp i elitserien i år spelade i samma serie som Pixbo IBF. Nu vet jag inte om just JIK drabbades av "förstärkningar" från damelit men det skulle kunna vara så.
Exempel:
Landslagsspelaren Jorunn Göransson (Pixbo IBK) spelar fyra matcher i damettan, gör sju poäng (snabbkollade på innebandy.se). Hon gör även en match i division 2.
På 24 matcher i damelit och gör Jorun 12 poäng och som sagt, på 4 i div 1 gör hon sju.

Warberg IC..  Kim Hadelund spelar match i div 2, detsamma gäller Emanuelsson... och ett par till.

Bland annat Emelie WibronCassandra Edberg har förstärkt IKSU-ungdom under åren. Helt enligt reglerna men visst ändrar dessa spelare förutsättningarna i ett division 1-lag. Inget snack!
Det är klart att klubbarna nyttjar detta. Den enes bröd den andres död. Har inte tänkt på detta förut på samma sätt. Tänk er under JSM... Hade media verkligen tyckt att detta varit ett problem hade det kunnat bli rubriker.
Hur ser det ut i Falun och Falun ungdom, och i andra föreningar?

Man kan till exempel spela både en damjunior-SM-final och en senior SM-final samma år... i olika lag. Så är reglerna.

Pixbo IBF ligger just nu näst sist i tabellen i södra damettan. Kan man gissa på förstärkning från damelit?

Snart är det landslagsuppehåll, räkna med övergångar från elit till lägre serier... en del av dem kan avgöra ned/uppflyttning.

Karl-Johan Nilsson i Järfälla... skulle vara möjligt enligt reglerna. Nu är ju K-J uttagen till landslaget. Någon annan? *ler*

Det är olyckligt att Johan Samuelsson och Dalen ser ut att vara de enda som använder regeln på ett sätt som för mig känns få tvärtomeffekt. Men det kommer kanske artiklar om Pixbo imorgon.

Nu snabblunch...

Uppdaterar 17.14:
Den nya satsningen på TV4 Sportcentralen skall tydligen konkurrera med SVT:s svårslagna Vinterstudion. I Aftonblandet kan man läsa att "Sportcentralen" skall sända innebandy... iaf VM-finalen. Intressant, en match? Alltid något. Citat: TV4 har snott åt sig skidskyttet från SVT, men kommer även att sända handbolls-VM, VM-finalen i innebandy, elitserien i bandy och vissa delar av ishockeyn SM-slutspel i sitt nya program. (slit citat)
Annars har ju inte TV4 direkt storsatsat på vår sport. Få se nu... när skulle de första matchen sändas? Längtar och väntar...
Hur blir det med SM-finalen? Redan nu lär de veta vilken kanal...

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Osvenskt, kommentarer, försvar och Dalen vs AIK

2011-10-24 @ 12:35:35
Att komma till Gammliaområdet igår var annorlunda, så osvenskt... 6000 stöttade UFC, högljut. På något sätt följde den goda stämningen med till Gammlia Arena. Dalen brukar ha ett starkt men tyst stöd... igår var det bra fart på läktaren.

På Gammliahallen i entrén finns ett *fönster ut mot fotbollsplanen där UFC spelade ödesmatchen mot Akropolis. Stod och såg sista tio där. Imponerades av Akropolis kämparanda igår, de hade inget att spela för men gav inte bort matchen till UFC som hade allt att vinna. Det blev till slut vinst och en plats i superettan för UFC. Dags för fotbollsumeå att vara noggranna på ungdomssidan. Fostra spelare. Hoppas UFC stannar i Superettan. Det blev ju en kort sejour förra gången.

*Fönstret ut mot Gammliavallen är för övrigt det enda roliga i nya hallen, har INTE vant mig än. Saknar den "riktiga" hallen även om vi hade förvånande bra överblick från våra nya platser. Och närmare spelet... Saknar kortsidan! 

Egen bild från gammal/usel mobilkamera... Utsikten från min favvoplats. Fast blicken brukar vara vänd mot spelet.

Dalen vs AIK... Rättvis seger.
Har sällan sett Dalen så taggade som i första perioden, när spelarna STÅR upp och vill in och kriga. Kan man ta fram den i ett slutspel kommer våren att bli skön, för Dalen och deras fans. Lite stake om jag får uttrycka mig lite ovårdat. Fokus och vilja som chockade AIK? Nu tyckte jag att AIK tog över i början av andra... bra krigat där. Gafvelin i bra form är verkligen ett hot för alla lag. Han ser ut att ha mognat i AIK, ett år äldre... helt klart. Tänkte en kort stund "nu åker han ut", sedan såg det ut som han bara bet ihop och slapp bänken. Kevin Lieback Asp... en spelare vi kommer att se mycket av i framtiden.
Krigade mest gjorde Lorendahl, vilken energi. Ron som kapten... det såg ut att passa honom.

Det blev en förhållandevis målsnål match men tanke på lägena. Åt båda håll. Men AIK är och kommer att vara svåra att göra mål på i år. I AIK känns det defensiva arbetet "tydligt", enligt skolboken.   

För Dalen: Ingen i Dalen glänste väl egentligen, en laginsats. Flera pinnar upp i försvarsarbetet, ett extra plus för Nilsberth. Bättre än på länge. Härligt att se. Ändå är det just hemåt Dalen känns osäkra. I anfallen... vem gör vad bakåt? Och vid snett-inåt-på chans-bollarna från "ett visst håll" hamnar fel två/tre spelare på fel sida och spelvändningsvarning. Och framåt... mer noggranna Oj, nu gjorde ju Dalen ett bra jobb. Låter kanske inte så på mina ord. Hörna i målet var grym!

Domarparet lät lagen spela om poängen. Uppskattas! Bra där! Timida på ett bra sätt.

Det finns massor att skriva om helgens/veckans innebandy. Allt ryms inte i ett inlägg... IKSU:s vinst mot DIF, Citys mot Sirius borde få en rad. Här kommer den:
---------------- :)

TÄVLINGSKONGRESS. Efter inlägget om regler kring samarbetsavtal ,ämnet berör. Det kan omöjligt vara tänkt att etablerade spelare i damelit eller SSL skall spela viktiga matcher i lägre serier. Det finns spelare som kan vinna matcher på egen hand... osportsligt att förändra förutsättningarna Vem kan tycka annorlunda?
Har hört representanter för lag säga "vi skulle gjort samma sak", ja det förstår jag till stor del, menar inte alls att anklaga någon för fusk. Frågan är ju om reglerna är rätt? De uppmuntrar till missbruk. 
Uppdaterar 14.00: Innebandymagazinet har efter helgen skrivit två artiklar i ämnet. Här kan ni läsa vad Hudik/Björkberg tycker om att en landslagspelare förstärker ett Div 1-lag. Vill understryka att Johan Samuelsson inte skall hängas ut i detta sammanhang. Råkade bara vara på den matchen. Bra att det blir debatt.  (Slut uppdatering).   

LANDSLAG. Hittade kommentarer på äldre inlägg som på något sätt varit gömda här på bloggen. Det var inte min mening att inte publicera dem. (Besöker bloggen för sällan, ledsen för det).
En av dem handlar om (bland annat) namn i ett skugglandslag inför VM, inklusive landslagsledning.
Namn på ledning: Vidar Jonsson, Magnus Eriksson och Urban Karlsson. Kreativt! Läs själva skugglandslaget i en kommentar i inlägget om ny förbundskapten efter VM.

Tack för att ni läser, och tack för feedback på olika sätt.
Tillfällig skrivlust? Tre inlägg på tre dagar.  
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Johan Samuelsson i div 1, dags att SIBF ändrar reglerna

2011-10-22 @ 23:24:41
Dagens andra inlägg... (länk till Offensiv, FCH och förbundskapten) huvudet är fullt, fingrarna vill... något har engagerat mig. Innebandy berör...
Har idag bevittnat en match i div 1. norra. Sandåkern vs Hudik/Björkberg. Tyvärr har inte Hudik något SSL lag att samarbeta med...  ni vet Hälsingland. Men Sandåkern har ett samarbete med Dalen.
Jag skulle säga att det är det som avgör den här matchen som slutade 6-3. Ingen bryter mot reglerna... men detta är ett av många tillfällen då jag kan tycka att elitlagen missbrukar samarbetstanken.

Johan Samuelsson, landslagscentern gick in i dagens Sandåkern och Hudik som med sitt representationslag har ambitioner att gå upp i Allsvenskan förlorar. Viktiga poäng... och ursäkta mig. Detta känns inte sportsligt. Till Hudik skulle jag vilja be om ursäkt för att vi har så osportsliga regler inom innebandyn. Fortsätt kämpa! Och ja... Samuelsson gjorde skillnad. Man kan inte säga säkert men jag tror Hudik tagit detta annars. Visst, Johan var kung på banan och fick lufta klubban. Han har inte gjort något fel.

Samuelsson skrevs antagligen över innan en studieresa, avstod som reglerna säger en match i div 1... (eftersom han var bortrest var det ingen större uppoffring), Imorgon skrivs JS över till Dalen och är spelbar mot AIK.

I Göteborg har man ändrat reglerna, där måste man avstå en match i den högre serien för att få spela i farmarlaget. Helt rätt tycker jag. Med svenskans regler kan en landslagsspelare från Pixbo gå in i farmarlaget och därmed förändra förutsättningarna.. för hårt satsande lag i lägre divisioner. Det verkar inte spela någon roll var i landet man bor... Jag lovar att många skulle gapa om man granskade hur klubbar satt detta i system. MÅNGA exempel finns. Flera exempel i Umeå och MASSOR i övriga landet.  
Varför lämnar ingen en en motion i ämnet. Ingen tycker ju att det är rätt men många missbrukar regeln. Fram till sista januari passar man på att låna ut spelare från högsta serien om det passar. Man vill ha sitt farmarlag eller samarbetsklubb kvar i serie X, alternativt avancera.

Varför finns regeln? Vad skulle den syfta till?
Det är ju bra att man kan lyfta upp spelare direkt från en lägre division men...

Hur funkar det i andra sporter? Inse, det är som om Tobias Hysén plötsligt skulle spela en match i Superettan för att NN-laget skall hålla sig kvar... (skulle knappast handla om att han i så fall behövde mer speltid). Det skulle aldrig hända.

Har även sett Thorengruppen vs Hagunda i Allsvenskan... en riktig innebandyeftermiddag.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Offensiv, FCH och förbundskapten

2011-10-22 @ 10:51:35
Åhhh vad jag är less på det där snacket om offensiv innebandy. Egentligen handlar det väl om ett högt försvarspel. Håll i sär begreppen, terminologin.
Och... kommer inte att ändra mig. Hur sjutton kan ett förbund med självaktning gå in och tala om hur ett spel skall se ut. Man tillsätter väl en förbundsledning som man tror på... Det vore synd annars. Det är väl mera Vaara som inspirerat initialt, i landslagsammanhang. Högt försvarspel.  Fanns andra före det. (Team-Roger i Mora först?) 

Konstaterar: SSL är inte vad de varit, det märks på spelkontot. Det ena iaf. Bara att gratulera de som prickar in vinsterna.

Såg den omtalade matchen mellan City och FCH. Det finns naturligtvis massor att skriva.
Göransson kommenterade matchen som säsongens bästa och... ja, de imponerade. På många sätt. De vinner med grymt många mål, men det är deras försvarspel som "följde med mig hem".
FCH fortsätter att kämpa fast de leder med typ nio mål. Passion och hängivenhet på banan. Sådant försvarsarbete är vackert. Linus Nordgren, vilken kille. Han gör det extra, tappar han en boll hänger han inte med armarna. Kämpar för att ta tillbaka. Nordgren skulle göra skillnad i alla lag. 
FCH var fokuserade på ett sätt man sällan ser.  
Nede som back, hade helt missat det... nyttig kille.

Ja, som ni märker skulle detta inlägget bli långt och handla om en enda match. 

Förra veckan (oops, veckan innan dess var det visst):
Inlägget om damlandslagets förbundskapten efter VM då Vaara slutar... Det blev en del SMS, telefonsamtal och kommunikation på Facebook. Det är synd att inte kommentarsfältet utnyttjas för feedback mer än det gör.
Är säker på att innebandymedia snart tar upp frågan. Något annat vore att klassa damlandslaget som mindre värt än herrlaget.
Såg att Stefan Edberg tagit upp ämnet. Hans förslag är Janne Gustavsson... Kan förstår hur Edberg tänker, om nu Gustavsson blev illa behandlad i våras. Men jobbet som damernas förbundskapten bör tillsättas utifrån de mål man har för 2012 och framåt. Vet inte heller om Gustavssons kan sägas vara hjärnan bakom den innebandy som spelas/skall spelas i landslaget framöver. 

Namn: Har pratat med flera personer ute i elitserieklubbarna, bland annat tränare som rekommenderar kollegor. (borde Magget inte ställa frågor kring namn). Några namn är Andreas Lundmark, Camilla Granelid, Curt Söderström, Johan Kökeritz, Åsa Karlsson. 
Några av dessa har föreslagits med motivering nytänkande. I framtiden hoppas jag att Hermine Dahlerus kommer att jobba med och i landslaget. Och föra vidare kulturen... Ni förstår tänktet... kulturbärare.
Finns mycket att värna om gällande damlandslaget.

I övrigt då? Skall se innebandy i helgen, ett par matcher. Får se om lusten finns att skriva om dem. Det är som att det tar slut innan det hunnit bli ett inlägg.

Hälsa: Någon frågade mig hur det är att gå upp nästan 17 kg (är 160cm lång) på tre månader. Vad händer med en? Ja... har nog mest varit frustrerad över att inget gått att göra. Sedan är det tydligt att syresättningen i alla delar i kroppen är mycket sämre. Därav hjärnan... Men nu har det vänt och ämnesomsättningen verkar fungera igen. (ja jag vet att det kan ta tid och att jag inte skall ropa hej ännu)
Otroligt bra hjälp av PT och dietist. Nu är det... 15kg kvar. Små små steg... lång väg.
"Du har inte så dålig kondis men alla de extra kilona gör det tungt". Mm... det är mycket man inte fattar förrän det drabbar en.
Tror att många som ser en rund person tänker på orden lat och dåliga matvanor. Därmed också dålig karaktär. Så kan det vara, men inte alltid.  

Gick upp några gram i veckan:). Nya naglar i present. Nej, det här med snygga naglar är inte min grej. Man kan ju inte göra något...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Vem blir förbundskapten efter VM?

2011-10-12 @ 10:27:22

När herrlandslaget stod utan förbundskapten var det ett himla liv. I cyber höll folk fram sina kompisar/kandidater... Nu är det knäpptyst.

Det hög tid att presentera den nya förbundkaptenen för damernas landslag. Den personen borde få vara med under Dam-VM och "se och lära"... som Jan-Erik Vaara fick i Singapore.

Kan man gissa att den personen redan är klar? (sjung ut i så fall) Om inte... Utifrån egenskaper, erfarenheter...
Vem är mest lämpad att vara ambassadör för Svenska daminnebandy? Hur skall teamet se ut?
Men hur ser damlandslagets kravprofil ut? Det borde finnas en.

Typ så här... ett exempel: 
-Är en bra coach och en tydlig ledare och taktiker
-Kan hantera media och skapa intresse runt sporten.
-Vet hur man vinner medaljer
-Lägger ner 100% i det hon/han gör.
-Får människor att växa.
-Har steg tränarutbildning eller motsvarande (tror faktiskt inte detta är avgörande om man är lämplig men...)
-Är administratör
-Har förmågan att lyssna  
-med mera... Eller helt andra saker.

Kommer vi att få en "inavel-lösning"? En för lång och trogen tjänst inom förbundet.. U19, RIG eller liknande.
Eller kommer man att plocka in en person från herrinnebandyn? Jag hoppas dock på någon från det egna leden. Vad har egentligen damlandslaget att lära av herrinnebandy? Inget om du frågar mig... däremot kanske det finns fler starka ledare på herrsidan... Sådana som känner rätt personer på förbundet om man får uttrycka det elakt.

Från damelit har vi flera bra namn... undrar vilka som är tillfrågade?

Det står tydligt på innebandy.se att Vaaras kontrakt går ut 31/12. Ser det annorlunda ut för Gunnar Bonnedahl och Ulf Hallstensson? Under deras namn finns inget datum...

Den som skall ta över damlandslaget måste få chansen att till exempel ta ledigt från jobbet för att vara med under tävlingen. 4-11 december spelas VM. Mindre än två månader...

Om vi skall fortsätta vara världsledande gäller det att inte tappa fart.  

Uppdaterar 16.17 samma dag och byter ämne:
Fri entré till matchen mellan Umeå City och FCH på söndag. Vem tänker du ta med?

Plus: Gilla gärna Elitserien i innebandy på Facebook. Nu när det faktiskt finns en sida...

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Bult -en stjärna på alla sätt

2011-10-04 @ 11:17:12
I våras la han av... en av de största. ... Mathias Larsson.

Bild: Från ML:s sista match. Lånad av Kenneth Strignérus dock redigerad av mig, originalbilden kan ni se här.

Det här inlägget skrevs då. Orden är innebandyprofilers efter frågor från mig. Inleder gör backgiganten Peter Fischerström, även han la som bekant klubban på hyllan i våras. (Han borde få ett eget inlägg vid tillfälle).

Här är Fischers ord om Bult:
Om jag säger Bult, vad säger du då?
-Irrationell spelstil och irrationellt vokabulär, fantastiskt kul både på och utanför plan.

Bult förr och nu...
-Han var nog grinigare förr, fortfarande extremt sköna avsågningar på plan dock.

Bult hade jag gärna haft i mitt lag för att....
-Han är en fantastiskt sevärd innebandyspelare och en av världens bästa backar.

Bult en stjärna... motivering:
-På alla sätt..

Mitt bästa/sämsta minne:
-Sämsta är nog att han gjorde mål på sin straff mot oss i sm-finalen 2008, bästa måste vara någon sjuk kommentar som inte lämpar sig att göra offentlig…
/Peter Fischerström 

Dalens Peder Bodén:  
Bult hade jag gärna haft i mitt lag för att:
..han är en av världens bästa offensiva backar med en enorm vinnarskalle. Han snackar dessutom en underbar värmländska som han portionerar ut med en skön mix av ironi och humor.
En annan fördel är att jag inte ens skulle vara nära att vara äldst. I hans ögon skulle jag säkert bara vara en liten junior…
/Peder Bodén

Åsa ”Kotten” Karlsson
Om jag säger Bult, vad säger du då?

-Jag säger en lojal lagspelare som alltid ger 100%. En spelare som ogärna sätter sig själv i främsta rummet men ibland är det oundvikligt och då blir det både snygga mål och framspelningar från hans klubba.
/Åsa Karlsson

Kent Göransson, tränare i Helsingborg om Bult.
-Mathias är ju en riktigt bra innebandyspelare men kanske framförallt en fantastisk människa. Han har alltid nära till ett garv och tillför så enormt mycket i ett omklädningsrum vilket gör att alla andra känner sig trygga i hans närhet.

-Hans sämsta egenskap är ju ganska enkel, nämligen hans fobier såsom sjösjuka, flygrädsla och allt var det nu är.
-Innan detta VM-året 2010 så hade jag aldrig fått förmån att vara tränare för honom då han var i Schweiz när jag var i Varberg och han slutade när jag kom till landslaget. Jag konfonterade honom i denna fråga med att han nog inte gillade mig vilket han med bestämdhet viftade bort, undrar egentligen hur det var med det.

-Hur som helst, ett stort hål kommer skapas i innebandysverige i avsaknaden av "Bult".
/Kent Göransson

Till sist:
Tänk att det började i Grossbol-Skived Allmänna IF 86.

Nu blir det ingen fler comeback för "mannen som älskar innebandy på riktigt". Det har märkts både på och utaför banan. Jag tror vi kommer att få se honom i något innebandysammanhang i framtiden.
Larsson -Envishet när den är som bäst, när andra i hans ålder var innebandypensionärer blev han... Årets spelare (2006/07). Ett fysfenomen dessutom... toppade testerna, alltid.

TACK Mathias för en himla massa! ...och eftersom jag råkade se: 
 Grattis på födelsedagen också, några dagar i förväg. Var det 28 år?
Få se nu... dagen efter fyller jag drygt 25:).

Tack Fischer, Kotten, Peder och Göransson för er medverkan.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Inte speciellt rättvist, Täby coolare och så Mora

2011-10-02 @ 23:47:03
I bilen hem... . "Det är kul med innebandy. Man får vara irriterad då man åker hem", citat mannen med City-hjärtat.
Ja, dagens drabbning mellan City och Caperiotäby väckte massor med känslor. Och ingen kan säga att det inte var spännande. Men rättvist? Nja... Bortavinst med en boll... 8-9  (4-2, 3-4, 1-3)
Läste följande på Caperiotäbys sida:
"Lämnar Umeå 3 poäng rikare. Inte speciellt rättvist, vackert eller taktiskt. Men nu drar vi hem. Tack och bock!".

Det säger lite... City var värda tre poäng idag...Umeå City krigade... det är så vi vill se dem.

Men fick inte med sig något... Det var TUNGT i Citylägret efter matchen... TUNGT. (intervju med Lingon. Västerbottensporten. SR).

Bild från Citys hemsida tidigare ikväll... det är så det kändes... "Förlust med 8-9, återkommer senare under kvällen".
Man måste ha varit på plats för att förstå.

Motståndarlaget i form av Micke Karlsson Lider lite med Umeå City. "Att förlora en sådan här match efter deras insats måste sätta sig i huvudet". (Citat ib-sajten).  Micke Karlsson var för övrigt en av banans bästa... Ser ut som han stortrivs. Fråga: Hur gör man för att ta av honom bollen?

Täbys coolhet bidrog till segern, och Citys otur med alla dessa U2:orna. Förlåt... Marginalerna min vän, marginalerna Råkade i stridens hetta säga att domarna avgjorde... och fick en klok motfråga:  
"Hade dom klubba eller räddade de på mållingen..."?

Erik Nilsson blev "matchens festis"... Helt rätt! Vilken kille. Nilssons framspelningar gör mig knäsvag och målen hans medspelare får göra är... Tror man kan säga att Emil gör andra bra.
Skadade Lars Bergström sig? Inte bra i så fall...


DAMELIT. Såg en stund av Dalen vs Mora (damelit). Dalen gör det svårt för Mora men siffrorna 1-4 var rättvisa sett till spelet. Mora har ett mycket bättre lag än de vill låtsas om... och mycket bättre än experterna säger. Bland annat p.g.a Amanda Larsson Anna Wijk, och Therese Karlsson men om Schweiziskorna fortsätter att trivas i Mora blir det fullt upp... för alla lag.
Känns inte alls som vi kan räkna bort Mora från en final i år. Faktiskt. Men vad vet väl jag...

Dalens damer vann över Falun, känner en som blev hyfsat rik på det spelet. Jag måste ta mig en närmare titt på årets upplaga av Dalen... de gör bra i från sig. Jag som trodde att de skulle vara helt beroende av Julia Nordin. Vad har Dalen på gång? Så här års brukar Dalen vara på G... Återkommer om Dalen. Tränar mig på att skriva korta inlägg.

Wibron skadad i IKSU... hoppas verkligen inte att det är så. Victoria och Mini och så Wibron. Aj, aj....

Grattis Dalens herrar till ännu en trepoängare. (Länk till artikel i Jnytt där man skriver att Mullsjö blev utspelade. 1-8) Och grattis Alexander Bodén... 30 år idag.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.