->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Aldrig mer Stockholm *ler*

2008-05-31 @ 16:57:44
Satt på Arlanda igår mellan 19.55- 01.15 ... riktigt surt , var hemma 03 i natt ...
Torsdag var i Upplands- Väsby på en träff (Inte EU-köret då *ler*) .. alla som följer med vet att där var det HUR mycket folk som helst, inne i stan var det avstängt här och där... dyra taxiresor blev det.
25 grader varmt och jag inte beredd på det, hade svart kostym och gympadojjor (!!!) mina andra skor blev kvar i Ume
svettades och svettades men mötte människor som verkligen älskar vår sport var jag än kom.
Var helt slut i går em. men full med sköna intryck, vilket engagemang det finns.
Mitt tfn fick halvtaskigt med laddning och ... jag skulle sms:a för bussbiljett... intressant upplevelse, men det ordnade sig. Åker man aldrig buss i Stockholm, hur ska man veta att de har nya rutiner.

Innebandyklubborna fick inte gå som handbagage... det har ju funkat förut *suck*

Men... jag älskar Hufvudstaden.... klart jag åker dit igen men inte idag
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

nix, jag tar inte bort ngn blogg

2008-05-26 @ 19:46:55
Borgström är visst tillbaka ... BRA . Nu kanske det blir ordning på torpet på Magget, hoppas det. Varmt välkommen Borgström, skriv så det ryker.

BRA att läsare tycker till ... men det skulle aldrig falla mig in att ta bort en blogg jag skrivit på grund av anonyma kommentarer.

Det behövs flera innebandysajter, väntar med spänning på damsajten. och såklart innebandynytts nya ansikte ... MER MEDIA ÅT FOLKET.


Jo tack, annars är det bra, har föreläst idag igen... svettigt men kul. Tänk att folk tror att bara för att man hållit ett föredrag en gång så behöver man inte förbereda sig.
Idag har jag ätit smörgåstårta, exit för en segdragen affär är i hamn ... gubbarna var minst sagt nöjda. Synd att de inte delade med sig av vinsten också *ler*, men tårtan var god.
Bra dag...

EM- inför EM
11 åringen sa just att experten på TV3 har samma frisyr som Vanberg, detta måste undersökas. Dessutom undrade hon varför en del har så långt förspel.... tänk så härligt det är att ha barn. Love it!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Krönika av The journalist på Ön. Saknar Borgström

2008-05-23 @ 22:38:16
Värvning som ger ett stort eko (krönika av Per Wallstedt)
Att Endre har lyckats värva Mika Packalén som ny tränare kommer garanterat att ge eko i hela innebandy-Sverige.
Det finns inget tvivel om det.
Bägge två är kunniga innebandytränare, men Mika Packalén kan vara Joakim Sjöstrand raka motsats.
En av Sveriges mest meriterade klubbtränare har alltså tagit steget från herrinnebandyn till daminnebandyn.
Och det är bara att titta på Mr Packaléns CV för att inse att det finns få som kan matcha det.
Så det är bara att säga grattis till Endre, som verkligen visar en vilja att förändra och utvecklas.
Men med det inte sagt att en övergång från dam till herr är helt smärtfri och Packalén har givetvis fortfarande en hel del att bevisa vad gäller den biten.
Det krävs ingen Gudrun Schyman för att förstå att gruppdynamiken i ett damlag skiljer sig markant från ett herrlag.
Det handlar om språk, pedagogik och mycket annat runtomkring. Och det är verkligen inte något att vifta bort.
Det har Packalén inte känt av ännu och där i ligger en av hans utmaningar, i och för sig en utmaning som jag tror att Packalén gärna tar sig an.
För det är ju därför han tar det här.
Det är ju egentligen inte så att han har någonting kvar att bevisa som tränare.
Lyckas han med det här då kommer han verkligen att, som han själv säger det, "få skriva det sista kapitlet".
Det kan mycket väl också vara värvningen av Mika som gör att Hanna Sihlman och Eva Didriksson väljer att stanna kvar i Endreland.
****
Men vad är det då som säger att det inte kommer att sluta som det gjorde i i Visby IBK? Att livssituationen med jobb, familj och tränarkarriären inte går ihop.
Lösningen är att inte kräva 100-procentig närvaro vid alla träningspass, låta någon annan sköta resebokning och se till att fokusera på det som gäller coachandet är den väg som Endre väljer och jag tror att den är rätt.
Det är det absolut viktigaste skulle jag tro.
Och skulle alla pusselbitar falla på plats, allt komma i harmoni, och den nya trojkan får ut sitt max - då kan resan gå hela vägen till Globen. Om inte, då tar kan det ta slut betydligt tidigare.
****
Till sist kan man konstatera att Endre och Packalén till en början förnekade att man snackade varandra.
Ett beslut som jag inte riktigt förstår.

Ett "inga kommentarer" funkar alldeles utmärkt om man inte vill prata med en nyfiken GT-journalist, annars vet man snart inte vad man ska kunna tro på.
För det är bara att inse, hur genomtrevlig man än är vill inte alla alltid prata med en. Konstigt.

Per Wallstedt

^^^^^
Per som är  Hedrad *ler* sportjournalist på Gotlands Tidningar, krönikan  finns publicerad på helagotland.se och här på Sveriges högst värderade INNEBANDYblogg.

Blir man inte lite glad när man får läsa sånt här (krönikan) ... Den har en massa... det finns en historia, koder och egna erfarenheter...  Ber att få återkomma till krönikan sedan, ta och läs den ett par gånger och upptäck... Hade mycket trevligt när jag läste den.

Nu vanlig blogg:
Anders Borgström
Kom genast tillbaka till Innebandy Sverige, det är verkligen hemskt sedan du försvann från Magget, vad har hänt?
Maila gärna (Hoppas du bara är på semester och att allt är bra med dig)

Även Sjöstrand saknar dig ...  

Att det var Borgström som stod för det mesta på Magget märks. Trodde inte konkursen av media bolaget skulle påverka sajten men ... något är det.
Uppdaterar 080527, det kan hända att det inte stavas konkurs...  Har inte grävt i detta, men artikeln låg ju ute i december, varför är folk så förvånade. Har jag använt fel ord ? Kanske

Pojkvänner...
Har tänkt på en sak... avundas inte en av Endre spelarna som nu får sin pojkvän som tränare... skulle jag aldrig fixa, med Järlö och co är säkert superproffsiga, själv skulle jag nog råka säga:
IBEM: - Men varför har du de där byxorna på dig? 
Och fick jag kritik så....
IMEM: - Men himmel är du så bra själv då?

Det där att spelares pojkvänner sitter i sportgruppen är tränare eller har annan makt i laget är... svårt. Det låter inte optimalt men...  har full förståelse för att det blir så.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Teamet utökas

2008-05-21 @ 21:06:43

Riktigt spännande, måste vara dagens nyhet. Bättre än så här kan det väl inte bli?
Jälrö, Packalén och Orsmark  i samma bås, ska bli spännande att se om detta är vad Endre behöver för att nå till Globen.

Hur mycket satsade jag på att det inte skulle bli så... bara här om dagen.. mycket men ... då var det frågan om att Tomas Eriksson och Packalén skulle stå i båset tillsammans vilket kändes konstigt ... inte fel men ... inte rätt. Nu är det nya teamet delvis ihopkört.. jag menar... Packelén har ju varit coach för Järlö. Det är ofta så man väljer, sådana man känner på ett eller sätt, vore konstigt annars.

På tal om Globen, det är klart det blir Globen även i fortsättningen... någon som tänkt på att när styrelsen förändras så flyttar Globen rätt in i förbundet. Borde man inte haft en representant från TV också... nä jag skojar. Är en av dem som vill ha finalen i Globen, är också en av dem som vurmar för att ta in (proffs) utifrån i styrelsesammangang.
Har ingen åsikt om kvinnan i frågan är rätt eller fel person, bara att det känns BRA att man öppnar upp fönstren inom vår sport.
Frisk luft!!!

Fotbollskväll på många sätt, två träningar ich de röda mot de blå i finalen.. lär bli en lång match.

Slutbloggat nu? Ja, ska jag nu jobba som koordinator för NYA Innebandynytt så får jag väl lov att sluta *suck*
Blogg och jobb är olika saker... vad tycker andra om detta tro....

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Innebandy enligt mig och helgen. Blogg till salu

2008-05-18 @ 17:32:10

Detta blir dagens första inlägg... egentligen, de andra två råkade jag bara glömma att publicera. Min dator och jag är inte riktigt sams just nu, den behöver nytt batteri som kommer på onsdag. "Endast" 895 kr ... dumt att inte köpa ny dator säger många men jag kan inte skiljas från Hålger som min dator kallas...
På UU gör man en undersökning hur frivilliga försökspersoner klarar sig utan mobil under en vecka... det skulle nog funka för mig men att vara utan dator... ALDRIG.

På tal om batteri, jag skall sluta använda el-tandborste... har för vana att ta med den lite överallt och rätt som det är sätter den igång och typ vibrerar av sig själv i handväskan .... Det borde inte vara så farligt men jag är INTE bekväm med detta.

VP har fyllt jämt, han fick inte många presenter... en fotbollsresa till Anfeild och Liverpool för att på plats se The Reds av mig och några kompisar en golfresa till valfri svensk stad med hotell av POP....
Vad fick jag när jag fyllde jämt, av honom alltså? En bäddmadrass, iofs den skönaste bäddmadrass man kan tänka sig men visst är en resa till Liverpool aningen mer romantiskt? Flera av hans vänner bidrog mer än gärna till PL-resan, jag stod för en bra grundplåt och blev för första gången i mitt liv kallad för drömtjejen av ett par av grabbarna. Hm... Jag ska inte följa själv, tycker det vore roligare för honom med en grabbresa, men vi får se... det kan ju hända att det blir stopp på hemmafronten (vissa tjejer tycker inte om grabbresor *ler*) och då åker så klart jag. Det finns ett par pensionärer i Liverpool som kan tänka sig avstå sina biljetter för min skull... sikken tur att jag råkade på dem, vi får se. PL är ju aktuellt först i höst.

Någon som vill köpa min blogg,? Den är värd en himla massa enligt det där "bloggvärde" som jag hittade hos Koppen. Fattar inte hur de räknar men siffran gjorde INTE ont.
Eftersom jag inte är någon tävlingsmänniska kollade jag inte vad andra innebandybloggar var värda ... men man kan säga att jag ÄGDE
Ska jag göra en lista? Nja, jag är ju ingen tävlingsmänniska. *flin*
Bloggen är till salu för jag behöver 40 000 till resan jag hittade, säljer jag bloggen kan jag ta med mig 2 vänner... skulle kännas helt RÄTT.
Nya plattformen, ja... helt ok men statistiken verkar inte funka något vidare... eller?

Ingen innebandy idag, det blev en del i fredags på festen... det råkar visst alltid bli en del innebandysnack på fester... inte mig emot.
Njut av livet, imorgon är det måndag, det känns kul... måndag = jobb och efter en bra helg känns det helt ok.

En nära vän är förälskad, han är genomskinlig... avslöjad!!!  Himmel vad jag är glad för din skull... är hon inte snäll så får hon med mig att göra *ler*, hälsa henne det.

You'll never walk alone
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown..

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

man behöver inte vara kass för att någon annan är bättre.

2008-05-18 @ 16:30:19
Först av allt tack för kommentarer och e-post, vissa har åkt rakt ner i papperskorgen... andra har jag läst flera gånger. Det finns många kloka människor inom vår sport. Önskar att jag kunde vara en av dem *ler* 

Har läst bloggen om VM och U19 många gånger, och ... ja kanske skulle jag ha skrivit den där bloggen på baksidan av ett kvitto i stället...
Måste säga att jag fortfarande står för mina ihopkastade bokstäver därför har jag  inte tagit bort den.

Inlägget är/var ingen krönika, utan får läggas till samlingen oviktiga blogginlägg och då vill jag understryka att jag redan vet att mååååånga tycker att bloggar inte behövs, att man inte läser sådan skit.

 Hade jag velat debattera på allvar kring detta hade jag så klart bönat och bett att någon skulle ta in den på en innebandysajt. Nu väckte inlägget debatt... så där... lagom.

Det är mest mina tankar kring vad som kommunicerade kring tävlingen som jag skrev ner, vad jag som utomstående hade fått för bild.

Det fanns tydligen EN enda journalist på plats i Polen vilket naturligtvis gör det svårt att från soffan göra sig en bild. Trodde faktiskt att Magget var där... de gjorde för övrigt ett gott jobb från Göteborg under tävlingen. Det gjorde även innebandy.se . För att vara U19 Damer så var det OTROLIGT mycket som skrevs. Gör vågen. Borde ha gjort som någon skrev satt min feta rumpa på plats i Polen. (men först måste jag skaffa en fet rumpa *ler*)

Det där med att träna segergester störde mig verkligen. Vet ni vad som händer när ett lag gör "hela laget dansar" framför motståndarnas bås... då blir det protest till domaren, jag har sett det flera gånger i år. Men ger jag exempel här så missuppfattas det bara, dessutom är jag inte ute efter att kapa någon tränare eller något lag. ICKE.

Även om lagledningen inte uppmanade spelarna att tävla i coola segergester så måste man väl i ett VM kunna styra upp spelarna och tala om att de uppträder osportsligt. De unga spelare, Sveriges framtid fick ingen kritik av mig. Sedan må det vara att media missuppfattat utövarna när de gjorde sina intervjuer. (Jag var INTE där)

Att jag skulle vara alltför IKSU vänlig stämmer illa, ingen hemlighet att jag gillar när de vinner....med att det faktiskt var Curt & co som fick bli exempel på mitt "nja, det där kändes inte snyggt" ... tog dem som exempel.
Har fått flera mail om att IKSU ofta stör motståndarna när de kastar sig ut på banan och dansar när någon gör mål.Tyck vad ni vill, men alla ni som protesterar mot detta kan knappast hylla ett U19 lag som gör samma sak? 

Har ingen relation till någon av ledarna i landslaget, hatar inte någon eller har en oplockad gås med någon. Insåg här om dagen att Zicko jobbar med U19, henne gillar jag. Herrarna har jag sett, en av dem har jag pratat med ... ingen oplockad gås från min sida. Grattis Endre om ni får Eriksson, har aldrig hört annat än att lag har haft framgång där han varit inblandad. (Är tränar frågan klar och jag har noll koll beror det på: "She keeps herself fully occupied with activities":.. busy week.)

Kom i håg att jag inte kan innebandy på det sätt många andra kan, jag är en ... betraktare.
Vad som hör till spelets regler är upp till andra att avgöra.  Kom just på att jag är "allmänheten" , bra ord då man står utan klubbtillhörighet.

Fick en kommentar från förbundet som ville berätta hur det jobbar... Kul att de läser här. Är alltid intresserad av att prata Innebandy, min mail finns här, mitt tfn återfås mot beskrivning *skojar*, kolla med Putte här i stan, han kan vaska fram det. Angående 1.0 i mitt inlägg så vill jag poängtera att jag kommenterade hur det LÄT kring VM, inte hur det var.

Inget konstigt att man inte vinner jämt, man behöver inte vara kass för att någon annan är bättre.

JA, jag tycker att en tidigare kapten fått/får utstå mycket skit av innebandyfolket,
varför blev en kapten så ifrågasatt när man inte hör ett knyst när andra i FK misslyckas. Är dessutom mycket snabb på att erkänna att jag har fel om jag på något sätt missuppfattat saker och ting. Detta är ingen FAKTA ruta. jag vill ingens avgång men... himmel så mycket spott och spe det kunnat bli om... ja, tänk själva.

Reflektion: Bloggar ... nä, varför ska man läsa sån skit.
SIST, det enda jag skulle vilja ändra på ang  U19 när de ska representera mig (Sverige) är att inte tillåta lekar (tävling i segergester). Jag vill vara stolt över Sverige!!!!!

Kanske finns det mer att önska av media, men man kan inte bestämma vad de ska skriva. Det är därför viktigt vad man svarar.  

/Allmänheten som jag har rätt att kalla mig...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Henke är med, fyra ****

2008-05-13 @ 23:01:34
Bild lånad från VF (foto scanpix)
FYRA stjärnor, yes... the king i EM
Tänkte fria till Henke efter hans mål som avgjorde CL för två år sedan, man jag gillar inte när familjer trasas sönder så... jag lät bli. Ska bli kul att följa EM, jag vill åka...

Teddy Lusic tackade nej, han var HET i VM ... först en nolla sen överallt och KUNG. Ganska tyst sedan dess...
Hej Frisk, kul att du läser... skvallra inte för VP *ler*

Internt angående EM:  Vbd?t bjuder... "jag kan till och med tänka mig att åka med dig, ja bjuder *sludder*"....

Baland Reza är en speciell man, slutar liksom aldrig att förvåna mig... hans senaste inlägg är MAKALÖST underbart, har läst det tre gånger och är vimmelkantig. Så vackert, skönt, smart, sorgset, kärleksfullt och... roligt skrivet. Bakom orden finns nog mer ...
Baland (kallar sig Huudfadern av ngn anledning) är Innebandykillen som den här gången inte skriver om sporten men det är KLART läsvärt. KLART läsvärd, sa jag det?

Ja det var allt *ler*, mitt förra blogginlägg väckte mycket känslor och det tycker jag är BRA, märkligt nog är det hur tyst som helst efter VM, (utom här då) ja men vad bra då.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

VÄRDIGA VINNARE - Schweiz

2008-05-12 @ 19:18:27
Följde VM från soffan och skulle man summera det jag läste så... tur kanske att andra inte har samma glasögon som mig.

1. Enligt innebandy.se en artikel två månader innan VM.  FK i egen hög person åker ner till Polen och tittar efter var laget skall bo... är det så att U19 saknar koordinator? Synd i så fall ... en FK måste få ägna sig åt jobbet som kapten.
Tänk om Hallstensson skulle åka till Prag och känna på sängarna som Sjögren ska sova i... hoppas inte att Göransson och coachkollegan  sysslar med sånt. Tror inte heller Vaara söker hotell och planerar för SPA besök, det är därför man är ett team... alla gör sitt.

2. Det flamsas i kommunikationen kring VM, det låter mer om det mans ska syssla med innan VM än det man ska göra på plats. Bussen och det trevliga boende får en hel del tid i etern, när man sedan förlorar så "kanske de inte spelat så mycket tillsammans" Men, vilket landslag har det? 


3. Under en match lägger man fokus på att göra coola målgester, oseriöst!!! Alla motståndare är värda respekt ... där missar man. Tänk bara hur illa Dalen kände sig behandlad när Curt tog time out för att göra seger gester förra gången de skulle till Globen. Historian upprepade sig när man tog TO i Globen i år några sekunder innan matchen slut... nog finns det väl annat att ägna sig åt då man ska ta SM eller VM guld. (uppdaterar, de gjorde inga målgester då men det var mycket märkligt att TO... kändes inte snyggt)

4. Ledningen höll ner antal mål i matchen mot Tyskland "och om inte ledarna beordrat spelarna att lugna ner sig i slutperioden hade siffrorna dragit iväg. Svenskorna var enormt spelsugna!"... Bättre låta dem göra mål än att leka hoppa säck och göra coola målgester kan jag tycka från soffan.

5. Man måste ha underskattat Schweiz, de kan inte ha kommit som en överraskning att de var bra i år med tanke på att de slog Finland. Borde vi inte ha tagit VM-guld med det laget? kan det ses som annat än ett misslyckande?

6. Flera spelare i laget har stor rutin från Elitserien. Hur viktiga är det? frågade någon på förbundets sida (länk bruten)
- Inte särskilt. Vi försöker inte lägga mer press på några särskilda spelare. Och faktum är att rutin från distrikts-SM är nyttigare i ett VM. Där som här spelar man flera matcher på kort tid och måste ta fram det lilla extra när slutspelet börjar.

Min kommentar: Helt rätt att inte lägga press på någon spelare men man måste ta tillvara den trygghet det innebär att ha erfarenhet från högsta serien, det är ALLTID viktigt. Eller?  Ta tillvara på det ni har i landslaget .... underskatta inte erfarenhet från högsta serien,  ... det måste ge mer stake än distrikts SM...

7. Kan Vaara vara lugn att vi har duktiga juniorer, jo ... men hur proffsig är kommunikationen bland ledarna?
Lead the way
(eller så får media skärpa sig och ge en värdigare bild av VM). 

Mer citat innebandy.se "Det här är en Detta var bara en enstaka match där allt gick Schweiz väg. Jan-Erik Vaara kan vara lugn - vi har bättre juniorer än Schweiz (Marcus Holm)
 Kommentar: Synd att denna  match"kom i en VM-final. Allt kan ju hända så klart...
 
8. Låter konstigt att ha öppet hus innan en VM final- är det rätt fokus? Undrar om jag får komma på öppet hus i Prag när jag ska dit... dagen innan VM-final. Spela kort med Eskinen kanske... och äta middag med Gillek... nice *.

9. Fick inte någon gå för att man inte vunnit VM en gång? Folk häcklar ofta denna person "se hur det gick"... ska bli intressant att höra eftersnacket nu... fast det är klart, nu är det grabbar som styr.

10. Kräver inte någons avgång men manar till eftertanke om inte annat har media vinklat detta VM på sämsta tänkbara sätt... lite lekfullt och ja.... å andra sidan skriver de ju det som sägs men som alltid, som man frågar får man svar.

11. Bra för innebandyn nationellt om andra länder slåss om medaljerna, det är dit vi måste sträva men inte genom att bli sämre. På ETT år har Schweiz mer än spottat upp sig, så snabbt blir man inte kung inom vår sport... något måste ha gått snett för Sverige och Schweiz är därmed VÄRDIGA vinnare.

Är fullproppad med ??? Var VM en flopp (frågetecken) 
Himmel så intressant det hade varit att finnas på plats i Polen.

Forza innebandyn som världs-sport. Nästa gång vinner Sverige igen.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Ingen ordning

2008-05-11 @ 00:50:26

Kvällen sedan barnen la sig:
Lundqvist är kung... vilken match han gör ... gillar när han tar av sig hjälmen *ler*, det är hockey på TV... mitt i natten... shit, det blev just 3-2 till Ryssarna och det är VP:s fel, han sa just "det känns drygt att det skall bli förlängning"

Slå sönder klubban... ja det är rätt, fasen också att man gör en sådan guld match med ett så snöpligt slut. Skänker en tacksam tanke till det som fick min egen S att sluta spela hockey... att slå sönder klubbor är en DYR sport?

Kvällen innan barnen la sig:
Lysistrate och Peloponnesiska kriget har varit på tapeten här ikväll... riktigt lurigt att förklara för barnen.

Umestrul och veckan som gått
Bra intervju med Peder Bodén men inte lätt när han ska prata styrelsen till rätta där hans pappa sitter med... LÄS här...
Linkan är en del av spelarådet men fick inget nytt kontrakt... synd att de inte tog den här diskussionen direkt när säsongen var slut...
Vilka mer var med i spelarådet? Walle som flyttar.... nu blir det Bodén som får stå för allt. Tufft jobb att vara talesman i en sådan här situation.

Det som många pratat om under säsongen och jag själv skrivit... att ta in någon mer i båset i Dalen blev en jättegrej tack vara allas vår Uffe... hallå grabben, lite lite lite smäll får du på fingrarna av mig... anonyma spelare uttalar sig... ajajajaj.
Men jag förstår dig, man vill liksom berätta.... det är ju din uppgift. 
MEN ... Poeten som tränare, var fick du det ifrån? Knasboll, första april var ju för mer än en månad sedan. Är Poeten den typen av ledare som Dalen skall komplettera med? "Skulle inte tro det"
Mr affischpojke är kung på många sätt men spelande tränare tror jag verkligen inte på.

Gurra som tränare i Dalen... Det har han sagt NEJ till i den HÄR  intressanta intervjun (fniss) "man ska aldrig säga aldrig" sa han i och för sig. Gurra är kung ... är med i hans fanclub *ler* men  på banan... ska han stå i båset? Hur ska han då hinna träna till ny medalj i Vasaloppet? Tar Forsberg på sig uppdraget kommer han inte att lämna något åt slumpen men just nu skulle jag inte satsa så mycket på att det blir så.
Vad gör VK, hur kan de veta att Forsberg är aktuell när han själv inte fått frågan och hur kan Levi bergström som låter sportgruppen hantera tränarfrågor ge sig på ett (citat VK) "Det är en mycket bra kandidat", säger klubbordförande Levi Bergström.

Natti natti

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

november 2008

2008-05-06 @ 09:04:32
Carlbom gör Comeback, den här gången i Umeå City
- Längtan blev för stor säger Carlbom som vill gå in och stötta sin gamla klubb Umeå City som haft en tuff start i SSL.
Beskedet att den tidigare poängkungen  ändrar scenen igen tar emot med stor glädje
- Det finns ingen spelare vi hellre vill ha säger klubbens ordförande Nicke.

Är det här vad vi kommer att kunna läsa i VK om si så där en ett halvår? Måste vara tungt att lämna innebandyn redan när man är 27 år... men det har verkligen märkts att"Calle" inte varit på topp i år...
Igår kväll sa en mycket insatt innebandyperson att Calle är ett dåligt föredöme som slutar så ung... men hallå, han har småbarn... är väl inga dåliga signaler han ger då man får uppfattningen att han vill ägna tid åt familjen, eller?

Mins när mina kidz var små och barnens pappa var borta en månad i sträck... dessutom alla dessa jourer, det var tufft att vara ensam med barnen... hade två blöjbarn samtidigt... men det var inte samma sak... vi hade det ruskigt bra ekonomiskt på grund av alla jourer som han inte självmant tog på sig... de hörde liksom till en läkares hundår.

Om man kunnat leva på innebandyn hade det varit en annan femma säger han.... förstår honom, men vi är inte där än. En spelare i Allsvenskan (fotboll) kostar 70 000 i månaden var det någon som sa... ska man kanske dra på sig fotbollskorna igen *ler*

Angående de tunga förlusterna för Dalen, hoppas Ketil inte ångrar att han skrev på... hoppas att Dalen hittar nya spelare, svårt att ersätta Carlbom och Walle. Att ta in unga lovande spelare från Umeåtrakten är inte heller så lätt, det är ju plötsligt två lag som slåss om godbitarna sedan City klev upp.
Än är silly season inte över ....
Borde inte Selander i Storvreta komma till City, han spelade ju där tidigare ... då fick han ju speltid, garanterat nu skall han lånas ut till XX (minns inte). "Hem" till Umeå.. tror verkligen han skulle bidra i city men nu är det ju inte jag som bestämmer *ler*.

Oj, vad jag låter negativ... det är klart det fixar sig för Dalen, håller tummarna allt jag kan... även för City, vore inte kul om de åkte ur SSL första åren... förödande för klubben. 

Grattis Pixbo... Kratz, årets värvning?
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

flytt... ny plattform

2008-05-05 @ 14:56:12
Hm... ska bli intressant att se vad det här kan innebära....
Hoppas att det blir bättre, har varit rätt av-tändande att bli utkastad med jämna mellanrum...
Oj, hur lät det där då...
Nytt verktyg för bloggen alltså, var bara tvungen att testa.

Ny vecka, försov mig i morse... nu ska jag lägga mig i tid på kvällarna, himmel vilken nattuggla jag blivit.
S kommer ikväll... 12 åringen alltså, bara för att han vill... tänk så rik jag är.

Innebandy då...
Undrar hur många klubbar som tänker till och skickar ut pressmeddelanden om vad som händer just nu... silly season, det är inte många journalister som ringer upp och undrar "vad händer hos er då?".
Idag i en av lokaltidningarna hittade jag sju innebandy nyheter... DET är verkligen inte illa, många nyheter om Dalen (herrar)... Urban är BRA på att leverera nyheter.
 
Walle byter klubb, inte bra för Dalen men som jag skrivit förut... personlig utveckling är också viktigt... så, tror Wallgren valde rätt.
Tröjan jag köpte till en bekant jämna födelsedag kanske blir värdefull nu *ler*, han har inte fått den än... den hänger hos VP.
VP ser ut som en tvättbjörn... han fick en boll i ögat på veteran innebandycup i helgen.... såg inte bra ut, hoppas ingen tror att det är jag som har misshandlat honom. 
Rutinerade spelare stod brevid och tittade på... utan att kyla... hur handfallen får man vara? Alla minns väl hur snabb Danne Bron var när Hannes fick en boll i ögat... då ska man inte stå och hänga med armarna och tänka ooops... han fick en boll i ögat.
Den där cupen är ingen veterancup... kändes löjligt att spelare som Bodén, Dille, Jocke ställde upp... De gamla hederliga lagen har noll chans.. hur ska de kunna plocka in SSL spelare i sina lag? Prestige går före hjärta... 
Det var rätt kul att se de gamla rävarna stoppa elitspelarna... när de väl hann fram till bollen.... 
Nåja, den där cupen är inte mitt bekymmer.... åldergräns på 35, man ska dessutom ha spelat med Jolly light och inte ha varit aktiv i högsta serien på två är... först då kan man prata veteraner... sånadär som saknar tvättbräda och började i korpen...

Himmel vad nice det är att ha en blogg...  vad skulle jag göra med allt mitt tyckande om bloggen inte fanns...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

Ibland vet man bara

2008-05-03 @ 22:11:58
Otippat ... min vän fast du inte alls gjort det förtjänt av det
Du är hopplös, slarvig med vår relation, klumpig men bara så... skön.
Du är ingen att hålla i handen när det blåser men det gör inget
bara du fortsätter finnas, vara sådär ... hopplöst DU.
Jag struntar i vad du gjort tidigare, vad andra säger om dig...
vad du är bra eller dålig på ...
bara så du vet, jag är här

GÅ HEL UR DET HÄR ... (jag är här )

Lemarc:
När demoner rider mej, och förlamar mej
Jag kryper på golvet, jag försöker stå upp
Jag förstår inte varför, det är som om jag vill gråta ut,
nåt måste ut, ut ur min kropp
Dom ljus som jag tände, dom har brunnit ner,
jag måste söka ett nytt ljus, så jag kan se.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.