->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Texter som spelat roll, nya bloggen o tack till Caperiotäby

2014-03-09 @ 14:02:00
Nya bloggen har funnits några månader nu... det var skönt med ett nytt blad. En nystart..
ibnytt.wordpress.com skriver jag när det KÄNNS... ibland känns det viktigt, roligt, inspirerande, det beror på.
 
Håller på att sammanställa en lista på texter som under se senaste NIO årens skrivande betytt något särskilt för mig, det finns både blogginlägg, artiklar och några krönikor att välja bland. Tyvärr finns inte längre två av nyhets-sidorna, innebandysajterna där artiklar och intervjuer lagts ut. Innebandyhistoria i graven, många människors slit, många människors alster... 
 
Kommer att fylla på med länkar eftersom på nya bloggen, har du någon text du hatat eller gillat, berörts av på något sätt. Hör gärna av dig. 
 
Igår spelade Johan Edlund sin sista match med Caperiotäby, det lag som varit Råsunda Edlund har spelat i Zundas A-lag sedan 1998 i Råsunda (sammalag) fr ån 1994 i o i ungdomslag från typ 1990. Antal år? 24 i "nuvarande Täby", grymt. Edlund den trogne... tänk att det finnns sådana som han. Lyfter på hatten för Edlund. 
 
 
http://ibnytt.wordpress.com/
Har skivit ett inlägg om just Caperiotäby, Råsunda, Zunda -.. en typ av krönika, hade förmånen att lära känna laget genom några av människorna, inte genom myterna. Min text är så klart färgad av det. 
Besöksrekord på nya bloggen -Täby berör även den sista dagen i deras SSL historia i dess nuvarende form. 
 "Hissa tröjor i Tibblehallen
 

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.
Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg