->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

jag syns jag syns jag syns

2007-03-06 @ 18:02:18
Varför dyker vissa människor upp när mötet redan har börjat, med mobilen i ena handen och nyckeln till BMW i den andra? är de verkligen mer upptagna än oss andra??? Att dyka upp sent och göra en storlagen entré är verkligen ett bra sätt om man vill ha uppmärksamhet?

jag är sen? alltså märks jag. Ska ärligt erkänna att jag själv det senaste året blivit sämre på att hålla tider? ändå har jag ställt fram köksklockan fem minuter Att komma sent är att tydligt visa att andras tid är mindre viktig än min egen? så nu? från att inleda med gnäll till självrannsakan? Är jag bättre själv??? Nej men surare *ler*.

 Idag har vi pratat om mänskilghet /människosynoch personlighet  på en utbildning jag går, det är inte ofta jag har tid/råd att delta i kurser , har betalat en del för den och nu hoppas jag klara konsultrollen galant efter nästa tillfälle? Har betalat för att bli en bättre människa *ler* Ser jag inget märkbart resultat så skall jag ha pengarna tillbaka *ler*   Tänk så enkelt det vore om man kunde beställa goda egenskaper, motivation eller muskler på Internet? Min nya mobil har någon typ av träningsprogram funktion? man lägger bara in ett program så tränar den åt en? visst måste det vara så Ericsson tänkt?

Nu snackas det om ungdomars träning på andra bloggar, haft tid att surfa runt korta stunder eftersom jag redan hade gjort en av övningen de andra fick ... annars förstör du ska kursledaren.. tack för det
Han hade rätt .. övningen är säkert nyttigast första gången

Nåja.. nu till träning... det ser ut som en unga håller på att träna ihjäl sig... återkommer....
Någon som vill veta min syn på träning och kost?  Nähä... *ler*, låt bli att läsa nästa blogg då:)

/Innebandybloggen i Umeå
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg