->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Inte blir man uppåt direkt

2007-09-16 @ 13:25:22
Läser man innebandymagget så blir man deppad, åtminstone jag... mitt veka hjärta Hur kul är innebandy egentligen? Alla verkar arga ledsna eller ... nåt Kanske har någon på Magget kärleksbekymmer och när rubrikerna ska skrivas så färgar det av sig... suckar över mig själv hur kan man bara komma på att skriva något dylikt... tycker inte det finns många positiva budskap... Rätt som det är det mitt eget filter som sållar bort all energi som finns i innebandy, all framtidstro, allt det där som skall få människor att komma till hallarna.... "Vi har kul".... hur ser man det om man är outsider.... Har en tendens att ha ett alltför positivt filter emellanåt... nu kanske det har grott igen..... Läs rubriker... låter det som om "vi är kul"... "vi växer" .... "vi är elitmässiga"
 
- Vem försöker synas egentligen? - Skellefteå tappar 143 landskamper - - "Pinsamt dåligt uppdaterad" - Mullsjö tackar nej till eliten - Uttagningen osäker framöver
- Svårt att se den som en revanch

Alla dessa notiser är inte smutskastning osportsliga eller stolpskott... inte onödiga utan informativa... det finns till och med en riktigt nice nyhet bland ovan uppräknade rubriker.... man ska verkligen inte som jag dra alla över en kam... men nå´t spännande måste ju även jag skriva....
Sa för ett tag sedan till en vän... en jag gillar... och ändå svarade han... börjar om - vill inte gnälla som en klimakteriekärring - "Trodde du kommit över klimakteriet".... Tack tack tack... vår vänskap... en oas *ler*.

Fram för positiva nyheter:


Nya grepp hos IKSU Landslagstjärna blir assisterande tränare, man går därmed före med gott exempel och tar vara på den enorma innebandy kunskap som Malin Lundberg har. Hallå innebandy Sverige... det är SÅ man får sporten att utvecklas... ta in nya människor... med UNIKA erfarenheter... ni vet olikheter tillför. Kan vi inte få läsa om det istället... snacka om BRA nyhet... elitmässig... positiv... med doft av energi och modernt ledarskap.

Endast en klubb har ursäktat sig för sin gubbmaffia... och det är Skellefteå.....För att tränare ska orka är detta ett sätta att STÄRKA ledarstaben.... *gör vågen* Skrev om det här i somras... står på mig... TROR på spetskompetens... just Malins roll... att träna försvar är kanske inte den form jag tänkte på i första hand... för att kunna göra det måste man involveras rätt ordentligt i "tänket"... Tänkte på skotträning, frislag och annan bollträning... sånt som alla lag behöver massor av... som någon annan än tränarna kan ha hand om... himmel så kul kul det låter... har man en bra människosyn, någon form av pedagogisk talang och besitter kunskapen.... vem skulle säga nej? 
Då måste ledare våga släppa... att få frågan om att bära vattenflaskor är (den kanske paxas av ngn annan :))... inte samma sak. Hur blir man bra med bollen???? Eller ja... annat.Tycker en av Sveriges tekniskt bästa spelare kan svara på det... Hur har du fått den här fina tekniken? Svar: Övat, det är det enda jag kan säga... det finns ingen hemlighet... alltid övat inte bara på träningar. Sara Kristoffersson som slagit sönder många saker i sitt hem... när hon TRÄNAT ... Hade utbildning med en grupp unga företagare... inom de område jag kan (inte innebandy *ler*) via webben tittade vi just på en intervju med Kristoffersson.
Nu kanske innebandyfolket ska TRÄNA på ett positivt förhållningsätt.... betona det positiva ... och de som jobbar med marknadskommunikation/media i klubbarna... var finns alla positiva nyheter...  det är er uppgift .... eller? 

Innebandysäsongen är snart igång... Hur kul är inte det? En liten ursäkt... det är inte Anders B eller Maggets "fel" att gula och röda kort haglat i media..... Nä... kan ta på mig ansvaret så slipper vi en följetong till "vem började och vem gjorde fel"

Här kommer vågen igen

Dalenfans.se live rapporterar från DAMERNAS träningsmatch mot Rönnby... den som vill veta hur det går... (en minut kvar)

Rönny leder men ynka 4-2 :)

Det dalenfans gör nu... är HISTORISKT....
snacka om att daminnebandyn är på väg framåt uppåt

Uppdaterar
Mirja gör kanonräddningar (ja och flera andra gör bra insatser enligt rapport)
Mål döms bort på grund av "hopp"
Rönnby vinner med 4-2

Inte kan väl Dalen deppa över det.... men Örjan kanske????
Vore en vinst till Dalen inte ha varit ett underbetyg till de jobb Örjan la ner ifjol... ni vet man bygger inte ett GULD lag på ett par månader.
Tror Dalen är nöjda även om Mirja skrivit en gång att förlust är pest (med andra ord men tror det var så hon menade)
Rönnby vann över Örjan... så måste rubriken vara... vem ska skriva?
Ibnytt... kanske???
Saknar att hitta nyheter där.

Från en innebandyblogg nära dig: Njut av livet!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg