->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Klart för Globen

2008-04-11 @ 11:53:01

Mitt fokus har legat på andra saker ett tag... trist att inte kunna sätta sig vid bloggen när det är såååååå mycket som händer.
Mycket innebandy har det varit ändå på flera sätt, var.. men inga bloggar... saknar bloggen. Fick chansen att berätta om vad som är unikt med Umeå på ett "möte", var inte förberedd men tog så klart idrotten, Universitet, och kommunen som växer som exempel. Hoppas jag gjorde stan rättvisa... var helt oförberedd nämligen. Den som skulle föreläsa fick plötsligt slut på ord och då hör jag honom säga "Nu vill vi gärna höra vad som är unikt med Umeå" ... Ooops...

Har bokat biljett till Hufvudstaden... den 18, tänk ... Stockholm utan att jobba... det är lite ovanligt, minst sagt.

Utbildade blivande företagare i går kväll "Att få fram sitt budskap"... alltid lika roligt... har saknat utbildningarna när jag bytt arbetsuppgifter.
Igår såg jag jag en stund av matchen mellan Täby och AIK, alla hyllar AIK... med all rätt (gör ont att säga det Gittan *ler*).
Fyra mästarlag i Globen, hoppas på innebandypropaganda även om jag får sitta på en sportbar och se matcherna... har inte fixat agn biljett... än.

Koppen är i grannbyn just nu... tror han... Sundsvall ligger låååångt från Umeå.... 3 timmar i bil.... Ler alltid när folk tror att norrland är litet.

Har fått höra ett tag att det fattas personlig information om mig på den här sidan.. foto och så.... Får se om jag hittar något... Trist om jag uppfattas opersonlig.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg