->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Silly season

2008-04-15 @ 23:54:39
Ska man vänta tills säsongen är över innan man kontaktar spelare?
Börjar tror att INGEN lever efter den principen... om det är så att alla kör sitt eget race man man väl sluta prata om att man ska göra si eller så....
Ringer man en spelare mitt under slutspelet så sätter man igång en process... hur mogen den spelaren är.
Antingen följer alla samma regler eller så lägger man ner "regeln"

Nåja, mig har ingen kontaktat ännu... trots att jag faktiskt stått till förfogande i 20 år
Blev faktiskt ombedd att spela i Globen... på lördag, det är SANT, en lagom ironisk person bad mig spela... för Balrog... kan säga att den personen INTE är Balrogsupporter *L*

Vilka är egentligen favoriter?
Kan IKSU ladda om för ännu en final?
Är Balrog hungrigare?
Tar IKSU med sig all erfarenhet av Globen i bagaget och ... vinner för att de är coolast? Eller styrs de av "vi hatar att förlora i Globen" och faller på det? Det har ALDRIG känts så kul som i år det här med SM-final Idag finns det anledning att skriva.... öppnade min mailbox och OOPS Vill rikta ett tack för biljetten till Globen till ... ja, det mest oväntade håll... "tyvärr" hade jag redan ordnat biljett själv men jag måste säga att i vissa klubbar finns det sådana som har hjärtat på rätt ställe.... "För att du skriver om damerna" .... TACK det värmde, någon annan kommer att få nytta av biljetten... bara tanken gör mig varm. Biljetten kom INTE från Umeå... kommer aldrig att glömma detta. Den kom heller inte från "jag ska ordna det"... den kom från en som gillar att läsa här.

Nytt ämne:
Antalet artiklar om damerna har under de senaste månaderna ökat med över 50%, 65% hade N räknat ut, har inte haft tid att kolla det ... Hallå innebandysverige, det går framåt.

Vem tränar Boden nästa år... det måste bli bra, nästa år i division ett kan bli vägen upp igen, med rätt stöd och inställning. Det kanske är klart, har haft så fullt upp så... missar massor.

PS Ibland när man hör vilka som läser så... känns det lite pirrigt... vid tre tillfällen har jag tänk... nä u ska jag fila naglarna istället men så sitter man här.... och tvingar folk att läsa *L* DS

En lyckad dag på jobbet ... presentationsteknik på USBE... sååååååå roligt, vilka ambitiösa människor det finns... impad.

Har idag skrivit min 500;e artikel på innebandynytt... det är ganska många det. Galet ju...

Från en innebandyblogg nära dig /Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg