->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

En perfekt start och pengar

2008-08-21 @ 10:39:22
Det HÄLL regnar... galet mycket. Barnen cyklade till skoaln i morse, S sa "jag vägrar ha regnjacka, det är ingen som har det" ... knölade ner den i hans ryggsäck... han kommer kanske att tacka mej en dag... kanske.

Har redan jobbat färdigt för idag, projektet är uppskjutet fick jag veta när jag kom på plats... va??? Visste de inte det i går? Nu har de lagt deadline 19 december, det kommer INTE att funka för mig. Är ju utomlands då... hur skall jag kunna sy ihop allt från en solstol i Spanien? *suck*, det här tål att funderas på, att ställa in resan går bort... då säljer VP mig på blocket....

Emelie Olsson får en flygande start på sin säsong... .... det där problemet tror jag att IKSU kan tänka sig att hjälpa till med.... det är liksom IKSU-staben i ett nötskal... de tar väl hand om sina gäster. Den som skryter allra mest på IKSU är nog Göran i Endre, det är så TREVLIGT att komma till Umeå där de blir väl omhändertagna Sätter en slant på att så snart IKSUS egen Göran eller någon annan kring laget fått veta att det finns behov av snabb transport efter matchen så är det klirrat... typ nu alltså *ler*.
Umeå har en fördel när det gäller flygtransport... det är inte Landvetter eller Arlanda avstånd till flygplatsen... allra minst från IKSU-hallen. Vad kan det ta? Fem minuter... max.

... utöva idrott på högsta nivå och sedan trixa med allt för att kunna göra karriär.... bra gjort.

Deb här bloggen...är rena nyhetsajten ...måste vara GULD värt för den som vill hålla koll på lagen i norra Stockholm, ambitiöst värre, en riktig innebandyblogg...Fick tips av en som just flyttat söderut och söker ett lag.... ska jag göra reklam? *fniss* Han platsar lätt i division 5 även om en liten liten aning pondusmage har dykt upp under sommaren (Flå´t) .

   I sommar har det pågått en härva i en idrottsklubb, det har visat sig att arrangemangsansvarig har skott sig på klubbens bekostnad, kaffepengar har gått till föreningen. Var har klubbens kassör/revisor hållit hus? Hur kan det hända 2008? Familjen ... undrar om de förstod att de gjorde något fel när de fick betalt för det som andra gjorde utan ersättning, trodde det att vinsten på trisslotterna skulle tillfalla dem?. Mannen i fråga har lovat betala tillbaka 100 000 till klubben... men en i styrelsen tror sig att det rör sig om miljonbelopp som "kommit bort". Polisen hålls utanför "för klubbens skull"... 
    Det är just därför .... jag menar .... om man vet att ingen anmäler en... Rätt eller fel att inte polisanmäla och göra en riktig utredning är det verkligen så bra?
   Hårdare tag mot ekonomiskar skrev unt i våras.
Från den 1juli i år skall alla klubbar ha regler kring "ekonomisk dopning", återkommer om detta. Har skrivit en notis om det som jag aldrig la ut på folkets sajt.

Fortsätt kämpa alla ni som lägger ner er själ i era föreningar, ge inte upp.

Har fått erbjudande om en sponsor... en som betalar 100 kronor för varje inlägg... skrattade gott.... tror det finns en som kan tänka sig betala mer om jag INTE skriver.


Till sist
Har lovar marknadsföra Liverpoolfansens hem i sverige Liverpool FSC Swedis...

REKLAM :

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anderss o n

Betalar inte för att du ska sluta skriva, go girl.

2008-08-21 @ 19:05:53
Postat av: Ingrid

-> Anderss o n

synd, hade varit helt ok för mig...

-> Hemlig beundrare

Tog bort din kommentar

Väx upp, skaffa en egen blogg

INSE att livet är kort, gör ngt kul

2008-08-21 @ 22:24:08
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg