->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Man måste ha kul

2008-08-17 @ 17:50:35
Laget är a och o, ändå ser man spelare som verkligen inte trivs och ändå fortsätter.
Pratade med en spelare som otrivts i två år i sitt lag, förra året var spelarens bästa säsong ..."i år blir min sista" var ord jag hörde. Men himmel... varför inte byta lag... varför bränna ut sig i ett lag man inte trivs med? Förvånade är ändå förra säsongen, ett riktigt lyft för personen i fråga.... Fasen, det gör nästan ont att höra någon otrivas i ett lag ... i de högsta serierna hinner de ju knappt göra något annat än spela, resa, träna.

Tror inte man kan utvecklas i längden om man inte trivs, vilket slöseri ... sluta så ung....
Nytt ämne:
I går såg jag Thorengruppen spelare som lekte med en fotboll, de såg ut att ha kul... Undrar vad som händer med detta lag? De har klivit tagit sig upp en serie per år... Klarar de sig i år?  Får de inte växt värk? Vad är deras hemliga vapen?
Nåja, kul såg de ut att ha... 

Ska strax i väg på S fotbolls-match, han har nya fotbollskor som kostade 1200 spänn, gör han inte sitt bästa så får han betala dem själv *ler*. Tränar mig just nu på att vara knäpptyst under barnens matcher... går sådär *ler*.  Ingen av dem har sagt till mig att vara tyst men när jag jör hur andra föräldrdr låter så... huuuuuuuu... Tänk om jag låter sådär.

Äntligen kommer barnen hem igen, det spelar ingen roll att det gått massor med år sedan separationen,  de där väskorna man ska packa varje vecka gör ont... Jag saknar dem, men ikväll kommer de HEM.
Det är två matcher och sex träningar att hålla koll på, samt skolstart... hoppas det inte är något oannonserat föräldramöte i veckan... kollade skolans hemsida och minns att det var så förra året. Ett föräldramöte funkar INTE i veckan.

Himmel vad rörigt här är... hinner inte röja innan de kommer... Varför klagar jag på att barnen drar fram... de har inte varit hemma på två veckor. Hm... undrar vad det betyder.

I går var det surströmmingsfest ... hoppas lukten inte satt sig i porerna.

Nu fotboll... bäst han springer som en gnu.

IB-säsongen drar strax igång för hans del... det kommer att bli tjaffs med fotbollen, de vill inte att barnen ska vara borta från träningar... men han kan ju inte träna sex gånger i veckan...
Ska försiktigt kolla läget i kväll... stackars barn, när man själv var i den där åldern var det ¨väl inte så här mycket krav?
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg