->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Men hallå... det händer på Gotland... innebandy

2008-08-30 @ 12:12:21
Men NU måste damsajten till... hur kan det komma sig att "allmänmedia" bevakar daminnebandyn bättre än innebandymedia (IBM)? Vem vill läsa om damerna... ja, jag till exempel.

OK, ICA-Maxi träningscup låter inte så "sexig" men där är det riktigt intressant... 7-7. mellan Rönnby och Endre...
Anna Jakobsson ÄGDE matchen och gjorde 5 av 7 mål... gotlänningarna måste få credd för upphämtningen 2-5...
Matchen/turneringen borde varit intresant med tanke på vad som hände i slutspelet .... idag är det lördag... matchen spelades fredag...

Just nu IKSU - Falun ... väntar på rapport....Endre har ingen vidare uppdatering från cupen på sin sida vad jag kan se.... annat är det när IBK Dalen arrangerar... Funderar... hur var det när SSL lagen åkte till Schweiz på cup... visst fick vi läsa på Magget då? En sak om IBM de senaste dagarna... nu har det tagit nya tag... BRA jobb.
På Gotland i helgen
Umeå då... Ligacupen, ska till först klockan 16.00 idag... tydligen har S inga coola jeans så det blir en plågsam timme på stan... tänk att det helt plötsligt är intressant med kläder... sedan ska han och en kompis "hänga i Gammliahallen" (med morsan, hoppas de inte sitter två km ifrån mig nu*ler*))... himmel vad kul det är att ha blivit tonårsmorsa. D behöver åxå jeans men det är på grund av hennes icke prinsesslika sätt att hantera sina kläder... ni vet, slänger sig på rasterna när hon agerar målvakt... och allt annat sportande... kläderna går sönder helt enkelt... skön tjej, skulle iNTE vilja att hon var annorlunda. Världens bästa D.

Till centrum... undrar vad han menar med coola jeans... en utmaning.

Tänk atttror han blir ett bra tillskott i Balrog... kul att följa utveckligen från läktaren :)

Uppdaterar... satte min vid datorn efter lunchmiddagen... kunde inte låta bli att kolla in
himmel vad det är guld med innebandy.se ... resultatrapporteringen funkar PERFEKT
Tittade in i Gammliahallen ... att City och ÖIb spelar jämt gör cupen mer intressant. (de fick ju storstryk mot IBK Dalen).. de är ju vana att mötas, känner varandra väl då det förutom drabbningarna på banan har samåkt till under åren i div. 1 norra. När jag gick stod det 4-3.... man måste ju äta också... lite spännade var det allt.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anna

Hej Ingrid! Håller med om att rapporteringen kring damerna är bedrövlig på Innebandymagazinet men idag har de skrivit, kanske har de läst ditt inlägg:), det har jag idag och rätt ofta annars. Vet du när sajten om Elitserien kommer igång?

2008-08-31 @ 14:45:37

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg