->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Palestinalåten innebandyåret 2008 (del 1 av 4)

2008-12-31 @ 13:43:23
Missar och fullträffar - innebandyåret 2008 (del I)

Årets höjdare:
SM-finalen i Globen var en höjdare på alla sätt, arrangemanget, matcherna och ja... det är min innebandyhöjdpunkt.

Årets miss:
Inget VM till Umeå, det kändes såååå trist då jag är helt övertygad om att vi hade gjort ett grymt VM. Sättet det sköttes på hela sökprocessen var sjukt oproffsig... ska innebandyn tas på allvar måste man vara proffsig på fler områden än på banan.

Årets mediaflopp:
Innebandynytts död, en kalkon... särskilt som Magget inte alls lyfte sig när Rappel gick över dit.... undrar om han ens är kvar där nu.... inte många tecken på det.

Årets låt:
Palestinalåten i Tibblehallen som fick hemmalaget att ta över matchen och vinna över AIK. Låten väckte känslor och spelades sedan av Ramsin och Hagberg under VM enligt uppgift. Skicka den där palestinalåten.... ska jag spela den här på bloggen.... Alla trick är bra utom de dåliga.

Årets låtkommentar:
Min favvobloggare Koppen kallade Täby oseriösa..."Täbys Binge står i direktsänd tv och säger att dom har suttit i omklädningsrummet och diggat en Palestinalåt. För att sedan gå ut och köra över AIK i sista perran. Seriöst? Kul? Horribelt? Taktik E tydligen inte så viktigt..."

Till Koppen... låten fick önskad effekt... flest mål vinner.

Låtkommentar 2 kommer från TV4:s innebandyhjärta Michael Fasth

Årets katt bland hermelinerna:
Jag själv i Globen då jag i sista perioden inbjuden att sitta med Mikael Dimadis, AIK styrelse.... en mycket märklig känsla att sitta och se de lag jag höll på vinna över AIK just på stolar betalda av AIK...  Fick ett grymt varmt mottagande det gjorde ONT att se AIK förlora då jag vet att AIK satsat mer än seriöst på att ta hem SM-guldet. Önskade mig bort bort bort ...
 .... jag som lärt mig hata AIK ... ja ni vet.

Årets fotograf
Kenneth Stignerius som jobbar för Ladies Edition, hans bilder är sköna och ... ja vart tog allas vår Magnus bilder vägen? Lika borta som IKSU:s hemsida, det var ju där man kunde se dem.

Årets spårlöst försvunnen
Adam Friberg - saknad av många - eller så inte

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg