->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Tack och grattis Endre, bra marknadsföring

2008-12-30 @ 22:10:35
Ja, vad ska man säga.... wow Harald Hoffan blev årets eldsjäl.... en innebandyfrälst man i sina bästa år... röstade flera gånger och hoppas därför få bilen skickad till mig då min har körförbud... nä, allvarligt är så glad för Hoffans skull.... grattis!

Undrar hur många som såg inslaget om Harald Hoffman och Endre på TV4 ikväll.... de fick en seriös bild av Gotlands innebandyn... såg ni innebandylaget jag skrivit om... de där födda långt efter melleniumskiftet det lag som har en mycket välmeriterad tränare... kanske inte meriter som tränare men andra innebandymeriter.

Det är många som sliter i det tysta inom vår sport, alla ska ta åt sig av utmärkelsen tycker jag, har en del namn jag skulle kunna nämna men...  nu ska jag njuta av Hoffmans pris som gav innebandyn tid i etern. Tack Harald, fortsätt kämpa!

Göran... han var ovanlig ikväll... nästan vän (vän i betydelsen ljuv, skön, näpen, intagande)  oftas ser man som innebandyreak en eldig person i båset ....  känner mig lite besläktad med honom... minns den sista match jag såg med Endre här i Umeå, så skrek domaren åt honom att han skulle hålla kräft om jag minns rätt Han är åxå en eldig eldsjäl, Endres bloggande Göran. Han retar en och annan men är guld värd.

Ok, nu ska jag dricka glögg tydligen  vi ses och hörs.... har noll koll på vad som hänt inom plastbollenm sedan sist jag skrev här.... vågar inte öppna bloggen eller innebandysidor för.... fokus har legat på helt andra och viktigare saker.  En fågel har viskat ... Kent kvar som FK, good!!!!

MODO... vad i hela världen... *suck*
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg