->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

I all hast, innebandyenligtmigvägen

2008-02-13 @ 16:56:00
Inte så mycket innebandy för min del... men i Varberg blir det tight, önskar det vore liiiiiite närmare. Håller ofta på Warberg,  ... de spelar skön innebandy och är de enda killarna jag mött som är tuffa nog att försöka heja fram ett damlag till medaljer. Ni vet... SM guld och sånt.
Warberg har ett gott öga till Umeå och ... det finns en viss ömsesidighet...  Har ett gott öga till dem för att de varit det enda stöd IKSU fått i Globen och vid Europacupen... heja klacken har nästan rymts i en gammal PV har jag hört... ja det kanske var en överdrift...

Warberg vs AIK - 2 (3,25)
Vinner Warberg? Pust så svårt... nja... Packalén tror på AIK och kallar lagen innebandyns största powerhouses, orkar inte spela på matchen... däremot ska jag lyssna på med ena öra P4 och Radio Halland... om man nu kan det.
Vill du stötta AIK gör det

Någon som vill spela i herrarnas landslag?
Hör av er till mig... jag gör en lista och lottar bland alla som anmäler sig , skicka helst foto och en motivering på varför just du ska spela i landslaget. Längst ner fyller du i om du önskar någon särskild mat på landslags lägret och uppger också din storlek på skor, byxor och tröja. BUS ENKELT!!! (ni som redan nu är med i laget behöver inte uppge storlek)
Ny giv... det är ju så orättvist och fuskigt allt det där med blå/gult... vi kör lottning och så tar vi in Loket  och kör en TV sänd ut-lysning. Det går även bra att fylla i listan online... skriv direkt i raden:


Sånt här - maggets undersökning av spelarnas förtroende för Göransson & Co
Men vad är detta? En vetenskaplig undersökning eller? Kom att tänka på Robinsson tävlingen... det zappade till i skallen...
1. Alla som inte fått chansen att spela i Blå/gult men tycker att de passar in svarar antagligen att förbundskaptenen och matchcoachen känns "sådär"
2. Vilka spelare svarar på undersökningar som den där...
3. Hur ska man kunna ha förtroende för någon man aldrig träffat?
4. Tveksamt svar behöver inte betyda något på minus kontot... de spelare som valt att svara "vet inte" eller tveksam kan göra det för att de respekterar sig själv... och inte uttalar sig om sånt de har noll koll på.
5. Alla som hatar AIK tycker att Hallstenssons engagemang är tveksamt... så klart, hade han tränar Färjestaden hade det inte varit lika stort hallå... AIK väcker känslor.

Vad ger innebandyenligtmig för betyg för undersökningar som den här.... ?
Det är kul med Maggets nya grepp, test av video, undersökningar, chatt mm... men .... jo... nja...
Endast 10 p statistik och 1 p logik gör att jag har för lite på fötterna....
45% har förtroende... 35% vet inte... 22% har inget förtroende det blir mer än 100% det .
175 spelare genom x=Y.7upphöjt till B ... på frågan svarar jag... ?????
Kanske läste jag slarvigt...
Om man ska göra en undersökning så funkar kvälls blaskornas röstningar lika bra som detta... det finurliga är att den undersökningen/röstningen är "öppen" och alla kan dag för dag följa läsarnas svar. Detta är ingen kapning

Kaptenen är utsedd av förbundet och förbundet är utsett av oss... kan man se det så?  ... Jo jag har förtroende för G, han har aldrig haft anledning att nobbat mig ...   varför frågar ingen mig? *ler* Om Hallstensson har jag ingen uppfattning.... än...  men han sover visst under samma tak som kung Jihde... var det någon som sa, det är bra att veta om jag nu ska rodda den här uttagningen... kan behöva lite tips och råd av de med landslags erfarenhet.

Ämnet adresser har kommit på tal idag... innebandy.se la ut en bild på Innebandy vägskylten... Heda högg den direkt och ska visst flytta till Storvreta nu *ler*   ... hans idé är kanske att om/när de går upp i SLL kommer de en stadsplanerare att döpa om hans väg... till Innebandyvägen, passar bra med en stor invigning under VM som hålls i Västerås. *L*
Lär dig starta ett hjärta, för någon annas skull ... imorgon är alla <3 dag , en dag vi kan hoppa över om det inte vore för detta , jag vill INTE ha en låda med geléhjärtan.

Till sist Jonas Olsson har något som jag vill ha men är för korkad för att få... ett klipp... VILL HA, det är helt underbart, måste ses. Tack Jonte ... men du, måste jag verkligen gå in på din sida för att se det...
blir ett fasligt rännnde ju.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Jonte

Ränna på du :)

2008-02-14 @ 14:23:04
URL: http://jonteohlson.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg