->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

1.Trettondagsafton 2.chansa 3.Gurra till Dalen

2008-01-05 @ 21:11:14

Sådär ja...magsjuka ställde till dig, var inställd på utgång ikväll... nästan så att det var skönt att V blev sjuk... var inte så peppad.

IKSU vs Endre
Endre spelade som vanligt chansade och chansade ... ser lite ostrukturerat ut men deras spelidé  gått hem förr om åren, man är liksom aldrig säker med Endre. Gillar Endre, någon som är less på att läsa det? *L*
De spelar inte tråkig innebandy.
Endres målvakt är långt ute ... från läktaren ser det ut som hon är FÖR långt ute... samtidigt ser hon ut att kunna störa motståndarna genom sitt "aggressiva" spel.
Hon är på något sätt modig. Idag tog hon en och annan boll med fötterna.
Matchen hade kunnat sluta med poäng till Gotland... det var inte ett IKSU glöd vi såg.. blekare. Frida Erikssons mål var något utöver det vanliga.
Vem var bästa på plan? Svårt att säga... det får nog bli målvakterna.
Vedberg var het men ... det var många gånger nära utvisning för hennes del... överhettad?

IKSU målvakt Malin Alfredsson gjorde en bra match, 26 skott och 2 insläppta ... godkänt eller hur. På något sätt i smyg  *ler* måste #35 Arvidsson vara nöjd över att Nordin "äntligen" blev sjuk... hon kom ju till Umeå för att spela innebandy, inte nöta bänk. Imorgon får hon en ny chans då Elin Nordin måste vila.

* Endres ledare var nära att åka ut... gissa vem?
Domarna ville nog visa sin pondus.... att han orkar gapa så där... var på domarna i paus... spänn av grabben. Är han inte lagledare? Han agerar mer som couch/tränare under match... Hans egenskaper/funktionsätt är både hans plus och minus... fördel/nackdel.
Tror jag själv skull gapa mer.

*Det var samma domarpar som gårdagens match i Ö-vik... ge dem lite mer tid så blir de nog bra.

Målvakten i Endre förstår jag mig inte på... även hon ser ut att chansa, går ut långt på varje boll... tur för henne att både Eiremo och Söderkvist missade varsin lobb....
Nu tog hon mycket också... ibland med fötterna... ja alla sätt är bra utom det dåliga. Hon är duktig men spelar "ovanligt". Många missar blev det för Söderkvist idag... oflyt. (Uppdaterar 22 Oj nu upprepar jag mig visst... det blev något fel på sidan och jag fick skriva om delar av inlägget... men det får stå kvar ....)*

* Frida har blivit snabb, Söderkvist med....  de har gjort ett hårt jobb ... beundrar spelares träningsnit.

Inför matchen:
ha ha.. läste vad Johan Zillen skriver på Endres hemsida:

Endre har en tuff och en spännande tid framför sig, då man möter topp fyra i Elitserien under de närmsta fyra veckorna.

Först ut är alltså IKSU på lördag, ett IKSU som det pratades en hel del om på försäsongen. Snacket innan var inte så mycket om hur farliga de skulle vara utan om hur många etablerade spelare som skulle försvinna från laget och hur de skulle lösa den "backkris" som skulle uppstå.

Så här i efterhand kan man ju fråga sig "Backkris, i vilket lag?". IKSUs "nya" backar har ju som resten av laget stämpelkort till landslaget.


Till Zillen
Vad är stämpelkort? Får man bonus om man varit med ett visst antal gånger i Blå/Gult ... och får ta med sig en lagkamrat. Eller ... menar han att IKSU spelare stämplar in som de som jobbar på monteringen på Volvo... varje gång det är dags för blå/gult.

Fler borde skriva som du, lättsamt, informativt och roligt.

Well done /I




Dalens  damer lurade ÖIB igår, precis som ÖIB lurade Dalen i förra mötet... "vi rullade bort dem" lät det från sådana som var på plan... och i båset. De fanns personer som gick omkring med ett leende på läpparna där på IKSU... och det var Dalen folk.
I förra mötet Lobbade ÖIB bort Dalen.... bland annat, det var tydligen ett helt annat dalen man såg igår, de spelade på tre femmor.


Dalen herrar
Gurra tränar med Dalen ... här är bildbevis ... men det kan väl ändå inte vara Forsberg som är aktuell "landslags back på väg till Dalen"  på  Dalenfans ?
Rykten går om en annan back, Ville Lahdensuo  ja... vi lär ju få veta.

Ang Westling
Reportern säger "medvetet förgripit sig på"... va???? Kan man säga så?
Straffet är lååååångt ... DN har sagt sitt... och gjort sitt jobb, inte mycket att göra åt.
kan ge minst tio exempel som borde gett samma straff som Fredrik  W får ...
Lotteri?
VK sporchef skriver så HÄR


IBM verkar ha semester... inte många rader.... borde finnas matcher att skriva om
med tanke på antalet matcher i helgen i Elitserien...  (uppdaterar... jo nu har de visst lagt till en nyhet om Rönnby)

Rönnby vann över Skellefteå, oväntat? Not men kan de glädja sig åt att vara serieledare så länge till?
Se hur tabellen haltar... jo de lär ju vinna imorgon med (vs Boden) men Balrog som idag spelat 13 matcher skall möta Täby och Falun innan det går att säga vem som är den riktiga tabell ettan. Trist att inget lag kan fira att de leder serien med det här upplägget.

Pixbo vs Balrog
Aha... Monica Lindkvist (Balrog) var sjuk ... därför fanns hon inte med i matchprotokollet... hon var och spionerade på sitt gamla lag IKSU idag... oförskämt fräsch såg hon ut... Hon ser ut att må gått i 08 området.



MODO vann med betryggande 6-3
Nice


Vad betyder RYCKTE?
IBM rubrik:
"Rycket som knäckte FIBK:en"

Uppdaterar måndag den 7 jan
Önskar jag kunde ge Wedberg ett bra svar men kan inte det efter alla herrans matcher i helgen... klumpigt av mig... det glappar på läktaren. Het är inte lika med ful ...
Ledsen om någon tog illa upp... 

/Innebandybloggen

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Wedberg

Rolig o underhållande blogg du har, kul att du gillar oss i Endre.

Jag undrar en sak bara...
"Vedberg var het men ... det var många gånger nära utvisning för hennes del... överhettad?"
Vad var nära utvisning?

Göran är grymt skön att ha i båset, man blir taggad av hans gapande. Så för oss är det bara plus =)

ha d gött

2008-01-06 @ 21:09:34

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg