->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

datafritt... det funkade

2008-06-07 @ 23:38:50
Tre dagar utan blippandet på tangenterna...  VP hade med det trådlösa till stugan men ... ogräset lockade ... grävde i sju timmar.... har ont i hela kroppen.

Hur funkar folk egentligen? I torsdags tog alla kortdag, bara för att det var ledigt på fredag... Helgdagar... har en tendens att bli väldigt långa... börjar redan dagen innan.
Kände mig hemskt tråkig när jag satt kvar och jobbade till klockan var... mer än 17.

Idag har jag suttit och njutit av framtidens innebandy-spelare... vilken bolltalang en del barn har, tre år och helt grym... som sin pappa.... född med en boll i handen. "Nu börjar matchen" sa han titt som tätt... 3 åringen.  Log åt hans energi, blir trött bara av att se honom, inte stilla många sekunder. Vi var på jämn-födelsedagsfest i dag, mina bröder är ganska många år yngre än mig vilket gör att de har små barn. Charmigt men himmel så skönt det är att ha stora barn, trots att deras aktiviteter styr allt.

Barnens cuper (fotboll) styr min sommar... kan inte se något fel i det... de vill spela och .... sämre saker kan man göra än att se sina barn idrotta. Ska erkänna att det ibland är tröttsamt, alltid är det matcher, cuper eller träningar men... 
Behöver aldrig klaga på att de "bara sitter vid datorn"

Fotboll på allas läppar... det blir en del fotboll-snack här med,

Innebandy... bloggen skulle kunna bli lång, folk säger att det är torrt på innebandyfronten just nu... Är det?

Återkommer
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg