->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Innebandy enligt mig och helgen. Blogg till salu

2008-05-18 @ 17:32:10

Detta blir dagens första inlägg... egentligen, de andra två råkade jag bara glömma att publicera. Min dator och jag är inte riktigt sams just nu, den behöver nytt batteri som kommer på onsdag. "Endast" 895 kr ... dumt att inte köpa ny dator säger många men jag kan inte skiljas från Hålger som min dator kallas...
På UU gör man en undersökning hur frivilliga försökspersoner klarar sig utan mobil under en vecka... det skulle nog funka för mig men att vara utan dator... ALDRIG.

På tal om batteri, jag skall sluta använda el-tandborste... har för vana att ta med den lite överallt och rätt som det är sätter den igång och typ vibrerar av sig själv i handväskan .... Det borde inte vara så farligt men jag är INTE bekväm med detta.

VP har fyllt jämt, han fick inte många presenter... en fotbollsresa till Anfeild och Liverpool för att på plats se The Reds av mig och några kompisar en golfresa till valfri svensk stad med hotell av POP....
Vad fick jag när jag fyllde jämt, av honom alltså? En bäddmadrass, iofs den skönaste bäddmadrass man kan tänka sig men visst är en resa till Liverpool aningen mer romantiskt? Flera av hans vänner bidrog mer än gärna till PL-resan, jag stod för en bra grundplåt och blev för första gången i mitt liv kallad för drömtjejen av ett par av grabbarna. Hm... Jag ska inte följa själv, tycker det vore roligare för honom med en grabbresa, men vi får se... det kan ju hända att det blir stopp på hemmafronten (vissa tjejer tycker inte om grabbresor *ler*) och då åker så klart jag. Det finns ett par pensionärer i Liverpool som kan tänka sig avstå sina biljetter för min skull... sikken tur att jag råkade på dem, vi får se. PL är ju aktuellt först i höst.

Någon som vill köpa min blogg,? Den är värd en himla massa enligt det där "bloggvärde" som jag hittade hos Koppen. Fattar inte hur de räknar men siffran gjorde INTE ont.
Eftersom jag inte är någon tävlingsmänniska kollade jag inte vad andra innebandybloggar var värda ... men man kan säga att jag ÄGDE
Ska jag göra en lista? Nja, jag är ju ingen tävlingsmänniska. *flin*
Bloggen är till salu för jag behöver 40 000 till resan jag hittade, säljer jag bloggen kan jag ta med mig 2 vänner... skulle kännas helt RÄTT.
Nya plattformen, ja... helt ok men statistiken verkar inte funka något vidare... eller?

Ingen innebandy idag, det blev en del i fredags på festen... det råkar visst alltid bli en del innebandysnack på fester... inte mig emot.
Njut av livet, imorgon är det måndag, det känns kul... måndag = jobb och efter en bra helg känns det helt ok.

En nära vän är förälskad, han är genomskinlig... avslöjad!!!  Himmel vad jag är glad för din skull... är hon inte snäll så får hon med mig att göra *ler*, hälsa henne det.

You'll never walk alone
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown..

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone.......
You'll never walk alone.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Singel pappan

Gift dig med mig, fan vilket 30års paket du fixat.Vilken tjej du e. Respekt. Kommer inte att köpa enligt dig sidan. Cyber vore tomt utan dina ord.

2008-05-19 @ 19:35:20
Postat av: Cecilia

Det slog mig att det inte var du som hade kommenterat, utan en annan ;p Haha, du får ursäkta mig :)

2008-05-20 @ 19:27:35
Postat av: Ingrid

Till Singelpappan

Tänker aldrig skilja mig, alltså för att vara säker så tackar jag nej till alla former av frierier. ler

Till Cecilia

ja, jag blev mkt förvånad... skönt att ngn annan tar fel ibland

2008-05-20 @ 20:18:56
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg