->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Henke - Multiidrottare låter ju riktigt coolt

2008-11-24 @ 08:05:44
Multiidrottare som Tumba, tänk då var det ingen som klagade... men det är ju ett tag sedan.. folk har glömt  och journalister gör pinsamma jämförelser med andra idrottare som skulle byta (eller börja utöva utöver sin vanliga)... en sak ska man komma ihåg... det är en vanlig kille som gjort sin första match i SSL.

Ja ja, (angående min senaste blogg) det är klart att det blev massor med uppmärksamhet, första sidan på DN idag att Henke spelade innebandy... kanske var det rätt att visa matchen... man ska ju visa det folk vill se. Tyckte så synd om honom för att det blev sådant himla hallå... undrar hur många minuters TV det var om innebandy igår.. och hur mycket som skrivits... skulle tro att förbundets mätningar kommer att visa andra siffror nu än förra säsongen. En det rubriker har ju innebandyn skapat själv ... det där med ersättningen osv.

I skuggan av Henke vann Dalens herrar, Dalens damer  (osv osv) och så äntligen Endre, grattis... tror fortfarande på Endre... är ju en av dem som gärna ser att de lyckas men det
En stor sak i Umeå... innebandyn håller på att ta över i stan skriver VK... mer folk än på hockeyn... men så länge antal personen som sitter på läktaren i Gammliahallen kanske man kan säga.. folk bojkottar Björköven. Henke var inte i fokus i VK iallafall... nix, Dalens vinster i helgen fick massor med utrymme... stort.

Mitt trådlösa byter "ip-nr" eller möjligen frekvens på den här nya datorn, antagligen en inställning jag inte tänkt på... irriterande, det går helt plötsligt långsamt och det syna bara två siffror i mitt ip...  ny dator är faktiskt... ,mycket jobb.
Åker till Sthlm imorgon med fakirplanet och hem samma dag, brukar bli tuffa dagar.

Bäst just nu
Barnen hemma igen ... tio dagar ... nice
Snart ska adventstakarna fram... gillar att ta fram dem men vill plocka undan dem ganska snabbt efter ju, i år blir det lite annorlunda, barnen åker till Australien med sin pappa den 16, VP och jag åker till Spanien med hans barn den 17 och kommer hem på julafton, annorlunda men ... det känns nice att se fram emot värmen.. särskilt nu när det är storm... har knappt sovit i natt... tror det beror på stormen, eller möjligen att jag frös.
Innebandyn tar plats i Umeåmedia, iof sig har de alltid gjort det... men det fortsätter, det är BRA.Tänk om allmänheten och sponsorerna också märker att innebandyn är grym i stan... Umeå vill mer innebandy... har ju både Fasth och jag fått höra (när jag bjöd in kommunen till Uman...(trist att Anna inte hade möjlighet, det var ju det jag tänkt).. sköna ord. Idag är det mycket innebandy på schemat... kidzens.

Magget ringer Rönnbys materialare för att de behöver någon som sätter betyg... är det så det fungerar... man testar lite olika personer...
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Peter

Jag kollade på innebandy på tv igår av en anledning. Henke. Jag tror det var första matchen hela matchen jag någonsin sett, bara det... Sen åkte jag och spelade en match själv. Vi vann :)

2008-11-24 @ 19:42:26
URL: http://smokehead.bloggagratis.se
Postat av: Ingrid

Peter: Mmm, de har väl ett speciell minne av Henke vill jag minnas... CL, Kul att höra ifr¨ån dig

2008-11-24 @ 20:28:07
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg