->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Irriterad på Sundbom, Jihde, Fasth?

2008-11-12 @ 00:20:20
Mika Packalén bloggar igen... på Endres hemsida... ibland iaf... riktigt skön läsning och han hyllar Endre. Kul att han trivs, det är egentligen hur stort som helst att tränare som Packalén och Rune Engström blir tränare i damlag... cred åt daminnebandyn tycker jag. Nästa år kanske Jäderlund och Kent Göransson står i båset i.. vilka klubbar sa jag dra till med, avstår...

Jäderlund är en gammal damtränare. DAMERNA FÖRST UT Visst händer de saker på damsidan, bara man öppnar ögonen, blev påmind om det när vi pratade om den nya bollen... varför är damerna först ut med att testa den? Man kan välja att se det som något bra att damerna är först med något.


PROFILER II Läste att Jihde saknar innebandyprofiler... måste hålla med honom... lugna gatan är det... Kanske har plastbandyn mognat lite också... nivån är högre på snacket från båset... lite bra och lite... tyst. Tur bloggarna finns... Kan ju va riktigt låg nivå ibland... Profilerna har gått över till Elitserien... *l* En profil jag saknar är Curt Söderström... han syntes och hördes... kom på att jag saknar Lersbygden... sköna kommentarer på och utanför banan kanske några av oss minns. På herrsidan gör sig profilerna hörda genom sina bloggar, men vilka damer sätter rubriker i media?


LARSSON SNACKET (hoppa över detta ni som är trötta på det) Skulle vara rätt nice att se kung Henke träna innebandy... jag menar allvar, jag skulle gärna sitta på läktaren en träning så pinsam är jag. Ramlade över inlägget som Marjan Svab skrev på Sportbloggen på HD häromdagen... riktigt kul läsning men man kan ana att Svab är lite irriterad på våra innebandyprofiler. Han hänvisar till Poeten och Jihdes bloggar. Vad jag förstår tycker han att de gör narr av Henke-nyheten Men ... lite narr gör han väl själv också av Poeten.... Vass ton iaf, men kanske hyllar han Micke Fasth i sin blogg, kanske missuppfattade jag... lätt gjort!. Har inte följt med så noga vad som skrivits om FCH och Henke ( var i dvala förra veckan)... men ., nog har skåningarna fått publicitet så det räcker, grattis. undrar hur många träffar de har på google... massor skulle jag tro och innebandyn har fått massor med uppmärksamhet... all reklam är bra sägs det ju. Vet inte om jag om skulle säga att det går över gränsen ... eller?. Magget värderar nyheten och kalla den tidningsankan och får de en skopa av Svab... Förlåt, nu ska jag märka ord bara för att det är kul... rubriken skulle kunna vara ännu märkligare ... om du FCH haft ett damlag i högsta serien .... HD gör nämligen en undersökning frågeställningen: "FCH försöker värva honom. Hur tror du att Henrik Larsson skulle klara sig i elitserien i innebandy?" ... och jag kan inte låta bli... jo, i elitserien skulle han absolut klara sig man inga herrar får vara med vad jag vet. *skrattar*.


BLOGGAR Saknar Gurras blogg... vart tog du vägen? FÖRLUST Förlust för FCH med två mål mot starka AIK, det är inget resultat att skämmas över... eller? Hade en utsänd i hallen *ler*... zorro zorro sägs det. FÖRLUST 2 Förlust för Umeå då Löven sparkar Fagervall ... trodde inte det skulle hända, tror de är fel ute, den killen är grym! FEL! BESLUT!! TRÅKIGT!! Han är en vass tränare och människa, ... lätt att sparka tränaren och skydda sitt eget skinn. *suck*. När han kom till Umeå hyllades han av löven... Tog med honom på innebandy för ett par år sedan då IKSU spelade, han bjöd på en eftermatch-analys på deras hemsida.... snyggt!


Var och åt lunch på ladan idag, tryckt stämning ... Löven lär bli snackisen på frukostklubben på fredag. Log åt en kommentar till artikeln.... "Ok, jag är inget fan av Fagervall, men vilken kock kan laga toppmat med dåliga ingridienser" (mitt namn nämns) 1984 Kul det där med innebandy på Magget... Men ...Västanfors... värt att nämna Klas Pettersson har gjort grovjobbet åt Fredriksson ... på SIBF hemsida, kolla där "innebandyn år från år". Btw, Fagersta Å himmel vad klockan är mycket, momsen ska vara inne imorgon... varför är jag företagare?
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Strellan

Surt. Du får skylla på göteborgsdomarna Skoog/Pettersson som bjöd in Warberg i matchen med två PP. De två utvisningarna var mkt tveksamma. Domarna stod inte pall för publiktrycket.

2008-11-14 @ 00:19:47
URL: http://innebandy.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg