->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

TV4... hur tänkte ni nu?

2008-11-22 @ 17:47:30
Ett inlägg skrivet i lördags förvirringen... VP förhandlade bort middag på Olerys och Pool-Fulham mot middag på lokal... men hallå,,, Olerys är väl också lokal... håller med honom... en planka skulle sitta fint.  På med finkläderna nu.

TV4---TV4 sänder FCH vs JIK- neeeeej
Men hur tänkte ni nu? Man betalar SSL för matcherna, de som normalt går på måndagar .... om TV4 nu är så kåt på att se Henke i TV hade de kunnat fixa det på något annat sätt... och låta TV4-sport fortsätta sin seriösa innebandysatsning.

Hallå... ni kan ju få se och träffa Henrik Larsson en annan gång....  varför riva upp himmel och jord för att se honom göra ett byte.

Om Hans Pekkari, sportchef på TV4  menar allvar med att Henrik Larssons debut i Svenska Superligan är en idrottslig milstolpe som kommer att ge eko långt utanför Sveriges gränser, så hade de kunnat sända matchen på vanliga TV4 och inte ta bort den inplanerade matchen, eller filma de minuter Henke kan tänkas spela och skicka ut det i sina vanliga sportsändningar.  Innebandyn hade då kunnat  få ett genomslag i TV4... inte som nu bara i TV4 sport, det är inte TV4 som satsar på innebandy... utan TV4-sport... tjatar jag?

TV4 (sporten) eller varför inte SVT hade kunnat ta chansen att vara på matchen i Skåne... ni vet de matcher som TV4 inte har köpt in är fritt för andra att förhandla om.

Vilka är det som bestämt det här egentligen? Tycker verkligen Fasth att det här är så bra?? Han bryr sig så mycket om innebandyn har svårt att tro att det här är hans förslag, det måste vara de övriga ... finns inte många på den kanalen som är tokfrälsta eller (från deras egna munnar) ens tycker att innebandy är en sport.  Titta på hur TV4-sportens i (SSL sammanhang  huvudsponsor ) Expressen rapporterar om sporten..., konkurrenten Aftonbladet gör mer om innebandy enligt mig. Nä Bonniers har inte bestämt sig för att innebandy är en sport...  Det visar det här beslutet... *suck*. Kanske kommer till och med Expressen att bry sig om innebandy om Henke spelar... det säger mer om journalisterna än om vår sport!

Har med förvåning läst att Henke-affären jämförs med att Anja Persson skulle spela i UIK... jag säger bara.... va?  Hur tänkte du nu? I samma tidning finns en lång hyllning till Ulla-Karin Rönnlund som gjort comeback efter två barn och sedan på årets fotbollsgala blir  "årets målvakt" , är det också pinsamt kanske. Ja men kan han jämföra Anja med Henke så kan jag göra denna jämförelse tycker jag.

Alla som vill har nu chansen att plocka fram sina gamla "korpcitat" och kasta skit på sporten...  varför är det så många som retar sig på innebandyn?  Undrar varför folk blir sport journalister (finns ganska många dåliga exempel)... för att ha kul eller? " ingen av oss kan innebandy" fick jag till svar då jag undrade varför en redaktion inte skrev om vår sport... nä... men de är ju proffs....har förhoppningsvis utbildning och ... så kan det väl inte vara så svårt att få ändan ur vagnen och läsa in sig... lära sig.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg