->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Warberg är... outstanding och äntligen Robbie

2008-11-09 @ 21:21:37

Undrar hur många som inte kan läsa in blogg... det beror på vilken webbläsare men har...  bloggen ser "normal" ut nya Explorer och Firefox.  testade på browsershots..., japp... min blogg syns inte i alla webbläsae 
  Har inte tid att pilla med kodmallar och stilmall just nu, sorry ...   (uppdaterar ... hur ser det ut nu?... fixade i stilmallen lite... men det är en chansning.)

har inte ens hunnit läsa mina favoritbloggar i veckan... surt!

City- Warberg i stan och ....
Så länge det är "vanligt spel" är Warberg överlägsna...  de har det publiken drömmer om.... de kan spela innebandy och gör det roligt... när de ska vinna behöver de inte parkera laget eller sabba spelet... de har det där extra.  De gör fina pass även på volley känns det som...  de tar inte fast bollen... de slår en passning...   Ja, jag tror ni fattar .... de är kungar...  snäppet bättre än alla andra.

Student VM... undrar hur det kommer sig att Dalens damer inte hade någon match i helgen... hade man planerat serien utifrån student VM... ni vet, 75% var väl Umebor.... Student VM GULD TILL Umeå alltså. :)...  Den dag det är seriespel-uppehåll för student VM har de övertygat mig om att det är en turnering av värde.  Tänk att VF är på plats och rapporterar (nä skojar)... min tidigare kollega på IBN (r.i.p) Jakob Arvidsson bloggar på VF och publicerar David Lundbergs rapport....  LÄSVÄRT!!!!

PL: Liverpool... jodå...   så himla viktigt att Robbie Keane fick göra mål, någon måste sköta Torres jobb ju ...  3-0... utan större ansträgning...
och Peter kommer att vara mycket nöjd på jobbet morgon... Arsenal vann... hoppades nästan det, lättare att jobba med Peter när de vinner :)
Veckan som gick:
Fokus på det viktiga i livet ... familj och jobb, inte mycket bloggande eller annan innebandy den senaste veckan....  Hoppas kunna se matchen imorgon... måndag framför TV:n....  Hoppas att samarbetet TV4/SIBF och Magget gör att man kan få mer ut av de matcher vi inte kan se i TV. Allstå, klipp från matcher... även om de inte visats på TV, DET skulle verkligen vara ett lyft.

Veckan som ligger framför... inga barn, de åkte idag...

Igår: x-et och hans nya, den jag brukar kalla häxan var här igår och spelade Rapakalja extreme... det har tagit så där fem år att .... kallar henne inte häxan längre och jag måste säga... hon är trevligt ... (sitter hårt inne att skriva). Vi hade super trevligt, tänk... det är aldrig för sent att ändra sig.

Damerna... himmel vilken dag... kul att läsa resutaten... nog var det några oväntade resultat....
Engelholm slår  Huddinge... kunde inte spela på den matchen men ... undrar vad oddsen var? Grattis Engelholm

Västerås... Pixbo vinner över Rönnby... ooops, kul att Madde fick näta... saknar den Madde hon var när hon spelade i IKSU... grym profil
Västerås igen:
Balrogs Peter Lundin blir utvisad... hur ofta händer det?  Vann gjorde de ändå över VIB .

Inte lätt att följa daminnebandy, vare sig Magget eller Ladies är på hugget, måste ju finnas grymma saker att skriva efter den här helgen. KOM IGEN nu...  hallå 

Igår slog Karlstad ÖIB... gissa vem som förlorade en slant där?  *suck*  Det är något som fattas...  tydligen coachade Murt hårt igår...   vad saknas? Tror fortfarande att de spelar slutspel i år.

50 notiser om att Henke Larsson tränar en gång i veckan med FCH... tack vara TT

Till H:  Läste just din kommentar...  helt ok, ska maila kan inte lova när finns annat som går före, har ett grymt schema.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg