->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

58 000 kan inte ha fel, eller?

2008-10-02 @ 22:57:49
Coolt att komma till tals i Resumé men kan de inte sluta gnälla snart... hallå... 58 000 kan inte ha fel... om folk hatade vinkel så fruktansvärt, varför tittar de då?

Eller så tittar folk på innebandy bara för att kunna reta sig på vinkeln. I så fall... har vi i alla fall lyckats få folk att uppmärksamma innebandy.
Hur stor del av försäsongen ägnar klubbar åt att planera för... hur ska vi göra för att fylla hallen? Lägg energin där ... jobba för att göra innebandyn känd.

Ja säger bara GRATTIS Fasth, kortsidan väcker känslor och du drar publik. Fortsätt köra på den idé ni tror på... en dålig kompromiss kan bli... platt fall. Vi får se en kass vinkel säger många ... men varför döda ett vinnande koncept?
Fortsätt kämpa!

Här passar inte ordspråket alla sätt är bra utom de dåliga...  *L*

Gillar Jihdes blogg...
Förra året skrev Jihde så här: " Halvlekens gnäll: Kameravinkeln - elva matcher är nu spelade - jag var först en av de negativa - har nu anpassat mig - och sitter i soffan och njuter av direktsändningarna istället. Don´t worry be happy - Eller skit i att titta." (Jihdes blogg 07/08) 

I år låter det så här:
Visst är den perfekt för att visa powerplay och uppspel, men det vanliga spelet följs bäst ifrån sidan. Det är möjligt att redaktör (och fågelskådare) Fasth (TV4:s redaktör Micael Fasth, reds anm)sitter med sin kikare i bussen, men själv har jag svårt att få någon känsla för vem och vad som händer när det filmas ifrån tennisvinkeln. (Jihdes blogg 08/09)

Personligen tycker jag det är viktigare att vi når ut med innebandyn till "folket" än att de redan frälsta ska få en speciel känsla ....

Till sist
Henrik Berntsson får samma arbetsgivare som David Beckhem ... slå det den som kan...
Berntsson: - Jag och Beckhem ska ta upp detta med facket *ler*.. good luck

Till sist 2
 jag tänker inte redovia mina personliga åsikter om vinkeln.... tänk att så många ser matcherna, det blir fler och fler... DET gör gott i ett innebandyhjärta.
Uppdaterar
Jaaaaa, jag vet att halva innebandy-sv kokar... Magnus Jäderlund uttrycker det ganska milt ...
SIBF hoppades på 20 000 tittare i premiären enligt CT ...  ingen kan anklaga dem för att sikta mot stjärnorna och hamna i trädtopparna.

haha,  kan bara inte låta bli... Ramsin har en grupp på  ....facebook :
Daniel Ramsin invited you... "Vi som HATAR michael fasths TENNISKAMERA ".  Himmel så många medlemmar han kommer att få,  det är inget fel på kreativiteten.

Som sagt.... säga vad man vill om vinkeln men ... aldrig har så många sett så lite .... det får bli dagens ordspråk
Aldrig har så många sett så lite...

natti
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Kungen

Ärligt talat. Jag köper om man inte bryr sej. Att man sitter och tittar ändå. Jag tittar ändå, trots tennisfasonerna. Precis som alla andra innebandynördar jag känner. Men ALLA, precis ALLA, är överens om att tennisvinkeln inte gör sporten rättvisa. Hur i helvete kan man fortsätta mala med skiten? Pinsamt. Minns slutspelet 2006 då SVT gjorde innebandy till stor TV-konst. Kanske därför TV4 förösker göra nåt eget skit som aldrig,kommer att funka.

2008-10-02 @ 23:19:52
Postat av: NN

Men va fan, hur kan du försvara kameravinkeln? Döda vinkeln har du hört talas om den?

2008-10-02 @ 23:39:55
Postat av: Tobbe

Hej igen

Läste din kom på Gittans blogg, håller med dig på flera punkter och det folk skriver om vinkeln ska inte Michael ta skit för som person. Han äger inte konceptet.

2008-10-04 @ 15:59:54

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg